- Член од
- 14 април 2012
- Мислења
- 33.014
- Поени од реакции
- 67.916
Некаде прочитав дека Палас ни 20 милиони фунти не сакале да дадат за Ван Бисака.50 мил за двајцата би било добро да извадат.
Некаде прочитав дека Палас ни 20 милиони фунти не сакале да дадат за Ван Бисака.50 мил за двајцата би било добро да извадат.
Повеќе од 30-35, тешко.50 мил за двајцата би било добро да извадат.
Не гледам достапен добар шпиц. Единствено некој млад и евтин, на пример оној од Дерби да се донесе.Не сум сигурен дека ќе одиме за шпиц али не сум против да се донесе.
Ши бидна со тоа црнчето од Лајпциг беше?Не гледам достапен добар шпиц. Единствено некој млад и евтин, на пример оној од Дерби да се донесе.
Нкунку? Не е класичен шпиц, десетка и крило е повеќе. Последните информации што ги прочитав беа дека ќе потпише нов договор со Лајпциг со откупна клаузула од 60 милиони која ќе е на сила од 2023.Ши бидна со тоа црнчето од Лајпциг беше?
Не знам, никогаш не сум го гледал. Се пишуваше овде како за шпиц, затоа прашав. Наводно и Реал покажувал интерес за него. Навистина е заебано за шпиц, нема некој играч да се купи. Плус, останува прашањето што со Роналдо?Нкунку? Не е класичен шпиц, десетка и крило е повеќе. Последните информации што ги прочитав беа дека ќе потпише нов договор со Лајпциг со откупна клаузула од 60 милиони која ќе е на сила од 2023.
Нкунку на шпиц доаѓа како експериментите што ги правевме со Марсијал и Рашфорд на шпиц. Не е тој профил на шпиц што му треба на тимот.Не знам, никогаш не сум го гледал. Се пишуваше овде како за шпиц, затоа прашав. Наводно и Реал покажувал интерес за него.
Еве по идиотски од твојот нема, или си у илузија дека збориме за некој друг клуб или имаш одлепено баш дај собери се и не јади слатки мн мнДо кога бе ќе го правите овој идиотскиот муабет колку е буџетот? Демек на почетокот одредуваат фиксна сума и се држат за неа? Тиа е неверојатно глупо. Еве да речеме дека бил 150 милиони и тие се потрошени. И од некаде излегува шанса да го купат Рајс на пример за 50-60 милиони. И што ќе кажат, а не може, го потрошивме буџетот? Или потрошиле 90 од предвидените 150, а можат да ги лупат Рајс за 70. Демек нема да го купат за да не натфрлат 150 за 10?
Ова ќе биде топ засилување, конечно добри вести.