Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.746
Поени од реакции
11.637
А вие како си пишувате, 50 милиони да извадат, 40, 30... врз основа на што?
Како пујки трчаат низ теренот неколку сезони веќе, кој е луд да плаќа 50 милиони за пујки?

Јас 2 денари не би дал за нив.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.019
Поени од реакции
10.367
Од Брендон може да извадиме 20 до 25 од, мислам и Бисака може тука некаде да го откачиме.
Немора да го шиткаме во Палас ќе има и други заинтересирани.

Последно уредено:
Член од
8 мај 2022
Мислења
551
Поени од реакции
1.617
До кога бе ќе го правите овој идиотскиот муабет колку е буџетот? Демек на почетокот одредуваат фиксна сума и се држат за неа? Тиа е неверојатно глупо. Еве да речеме дека бил 150 милиони и тие се потрошени. И од некаде излегува шанса да го купат Рајс на пример за 50-60 милиони. И што ќе кажат, а не може, го потрошивме буџетот? Или потрошиле 90 од предвидените 150, а можат да ги лупат Рајс за 70. Демек нема да го купат за да не натфрлат 150 за 10?

Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513
Не сум сигурен дека ќе одиме за шпиц али не сум против да се донесе.
Не гледам достапен добар шпиц. Единствено некој млад и евтин, на пример оној од Дерби да се донесе.

Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513
Ши бидна со тоа црнчето од Лајпциг беше?
Нкунку? Не е класичен шпиц, десетка и крило е повеќе. Последните информации што ги прочитав беа дека ќе потпише нов договор со Лајпциг со откупна клаузула од 60 милиони која ќе е на сила од 2023.

Член од
8 мај 2022
Мислења
551
Поени од реакции
1.617
Нкунку? Не е класичен шпиц, десетка и крило е повеќе. Последните информации што ги прочитав беа дека ќе потпише нов договор со Лајпциг со откупна клаузула од 60 милиони која ќе е на сила од 2023.
Не знам, никогаш не сум го гледал. Се пишуваше овде како за шпиц, затоа прашав. Наводно и Реал покажувал интерес за него. Навистина е заебано за шпиц, нема некој играч да се купи. Плус, останува прашањето што со Роналдо?

Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513
Не знам, никогаш не сум го гледал. Се пишуваше овде како за шпиц, затоа прашав. Наводно и Реал покажувал интерес за него.
Нкунку на шпиц доаѓа како експериментите што ги правевме со Марсијал и Рашфорд на шпиц. Не е тој профил на шпиц што му треба на тимот.
Автоматски споено мислење:

Ако ова е точно, тогаш би требало да имаме отворен пат за Ериксен.

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
До кога бе ќе го правите овој идиотскиот муабет колку е буџетот? Демек на почетокот одредуваат фиксна сума и се држат за неа? Тиа е неверојатно глупо. Еве да речеме дека бил 150 милиони и тие се потрошени. И од некаде излегува шанса да го купат Рајс на пример за 50-60 милиони. И што ќе кажат, а не може, го потрошивме буџетот? Или потрошиле 90 од предвидените 150, а можат да ги лупат Рајс за 70. Демек нема да го купат за да не натфрлат 150 за 10?
Еве по идиотски од твојот нема, или си у илузија дека збориме за некој друг клуб или имаш одлепено баш дај собери се и не јади слатки мн мн

Kajgana Shop

На врв Bottom