Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Во сабота играјте во кладилница Бербатов стрелец ! :)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.972
Поени од реакции
7.106
^
Fergie : "Hehe I farted but I'm going to blame it on Berba"
Phelan : "You cheeky sod. Great idea. But that's not how you do it."
Fergie : "Oh?"
Phelan : "Yeah, the key is to look away and pretend nothing happened. Let me demonstrate"
:pos:

#MUFC injury XI (4-5-1): Lindegaard; O'Shea, Vidic, Ferdinand, Evans; Rafael, Anderson, Hargreaves, Fletcher, Park; Owen -> not a bad team

:uvo:
Да ви кажам право за прв пат се радувам што ќе има репрезентативен одмор :)
Да ама Руни, Нани, Гибсон (против нас :) ) и уште некој друг пак треба да играат :(

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Да ама Руни, Нани, Гибсон (против нас :) ) и уште некој друг пак треба да играат :(
Е добро де нека играат, само да се вратат повредените од одбранта, Валенсија да биде спремен за цели 90 минути, Флеч да се врати ( ако има некој информација што му е, нека каже јас барав, неможев да најдам ).
А од кај знаеш може и Харго ќе биде спремен !

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.769
Поени од реакции
43.973

...

А сега ептен несигурен ми изгледа кога е со топка..

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Абе и ја да ја примам топката од дефанзивците и да им ја враќам одма нив или да ја префрлам до најблискиот бек ке иам 93 посто реализација. Најслаба алка денеска. Прашање е на време кога ке не кошта бодови. :S
Денка, далеку е од добар, но кога веќе збориме за пасовите... боље да додава до најблискиот и да биде прецизен, отколку секоја да му биде дијагонала ама погрешна... за тие долги пасови ги имаме Сколс, Гигс, тука е и Руни кога игра поповлечено :) И Барселона игра на кратки пасови, има голем посед на топката, па тоа повеќе ги возбудува навивачите отколку постигнат гол :icon_lol:

hYstericAl

Front Bumper
Член од
10 март 2010
Мислења
338
Поени од реакции
335

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Пак ќе кажам, стварно не знам што толку ви удира на срце тоа што Ферги нема да е на клупа.....

Уште одамна е измислено ова, аманте, голема работа ако е доле на клупа или 5 реда погоре.

hYstericAl

Front Bumper
Член од
10 март 2010
Мислења
338
Поени од реакции
335
Пак ќе кажам, стварно не знам што толку ви удира на срце тоа што Ферги нема да е на клупа.....

Уште одамна е измислено ова, аманте, голема работа ако е доле на клупа или 5 реда погоре.
ако е така тогаш нема да велат дека е казнет .. како и да е да се надеваме на арно :cuc:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
ако е така тогаш нема да велат дека е казнет .. како и да е да се надеваме на арно :cuc:
Абе види, разликата е само што тој нема да биде на клупа со играчите ко досега. Ви текнува лани против Сандерленд на гости кога паузираше исто цело време беше на мобилен со Фелан и довикуваше од горе? Единствени кои мислат дека казнава има ефект се веројатно ФА и фановите на другите тимови....

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Абе види, разликата е само што тој нема да биде на клупа со играчите ко досега. Ви текнува лани против Сандерленд на гости кога паузираше исто цело време беше на мобилен со Фелан и довикуваше од горе? Единствени кои мислат дека казнава има ефект се веројатно ФА и фановите на другите тимови....
Нас, или мене конкретно ми е сеедно, кај е Фергусон.... И дома да го гледа мечот пак Јунајтед ќе изигра онака како знае... Али на фејс се крена таква паника, шо, цитирам: „Малку се 5 за овој! “ или „ Ете ја шансата за Арсенал“ или најинтересното „ Ако го казнеа во 10тото коло и Ливерпул ќе имаше шанса за титула“... Се изнасмеав за последново, али ај...

Се надевам не сум многу оф... Поздрав

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Нас, или мене конкретно ми е сеедно, кај е Фергусон.... И дома да го гледа мечот пак Јунајтед ќе изигра онака како знае... Али на фејс се крена таква паника, шо, цитирам: „Малку се 5 за овој! “ или „ Ете ја шансата за Арсенал“ или најинтересното „ Ако го казнеа во 10тото коло и Ливерпул ќе имаше шанса за титула“... Се изнасмеав за последново, али ај...

Се надевам не сум многу оф... Поздрав
Со самото тоа си ги покажуваат фрустрациите од Ферги, ништо повеќе :) Повеќе сум засекирана за одбраната што е повредена него за „казнава“.

Нани: На Карагер не му е прв пат

Kajgana Shop

На врв Bottom