петок,12 или 13 часот незнам оваЕдна цела постава
Бдв, кога треба да биде ждрепката?
Да ама Руни, Нани, Гибсон (против нас ) и уште некој друг пак треба да играат^
Fergie : "Hehe I farted but I'm going to blame it on Berba"
Phelan : "You cheeky sod. Great idea. But that's not how you do it."
Fergie : "Oh?"
Phelan : "Yeah, the key is to look away and pretend nothing happened. Let me demonstrate"
#MUFC injury XI (4-5-1): Lindegaard; O'Shea, Vidic, Ferdinand, Evans; Rafael, Anderson, Hargreaves, Fletcher, Park; Owen -> not a bad team
:uvo:
Да ви кажам право за прв пат се радувам што ќе има репрезентативен одмор
Е добро де нека играат, само да се вратат повредените од одбранта, Валенсија да биде спремен за цели 90 минути, Флеч да се врати ( ако има некој информација што му е, нека каже јас барав, неможев да најдам ).Да ама Руни, Нани, Гибсон (против нас ) и уште некој друг пак треба да играат
е овај Карик да се врене ке газеме
Денка, далеку е од добар, но кога веќе збориме за пасовите... боље да додава до најблискиот и да биде прецизен, отколку секоја да му биде дијагонала ама погрешна... за тие долги пасови ги имаме Сколс, Гигс, тука е и Руни кога игра поповлечено И Барселона игра на кратки пасови, има голем посед на топката, па тоа повеќе ги возбудува навивачите отколку постигнат голАбе и ја да ја примам топката од дефанзивците и да им ја враќам одма нив или да ја префрлам до најблискиот бек ке иам 93 посто реализација. Најслаба алка денеска. Прашање е на време кога ке не кошта бодови. :S
ако е така тогаш нема да велат дека е казнет .. како и да е да се надеваме на арноПак ќе кажам, стварно не знам што толку ви удира на срце тоа што Ферги нема да е на клупа.....
Уште одамна е измислено ова, аманте, голема работа ако е доле на клупа или 5 реда погоре.
Абе види, разликата е само што тој нема да биде на клупа со играчите ко досега. Ви текнува лани против Сандерленд на гости кога паузираше исто цело време беше на мобилен со Фелан и довикуваше од горе? Единствени кои мислат дека казнава има ефект се веројатно ФА и фановите на другите тимови....ако е така тогаш нема да велат дека е казнет .. како и да е да се надеваме на арно
Нас, или мене конкретно ми е сеедно, кај е Фергусон.... И дома да го гледа мечот пак Јунајтед ќе изигра онака како знае... Али на фејс се крена таква паника, шо, цитирам: „Малку се 5 за овој! “ или „ Ете ја шансата за Арсенал“ или најинтересното „ Ако го казнеа во 10тото коло и Ливерпул ќе имаше шанса за титула“... Се изнасмеав за последново, али ај...Абе види, разликата е само што тој нема да биде на клупа со играчите ко досега. Ви текнува лани против Сандерленд на гости кога паузираше исто цело време беше на мобилен со Фелан и довикуваше од горе? Единствени кои мислат дека казнава има ефект се веројатно ФА и фановите на другите тимови....
Со самото тоа си ги покажуваат фрустрациите од Ферги, ништо повеќе Повеќе сум засекирана за одбраната што е повредена него за „казнава“.Нас, или мене конкретно ми е сеедно, кај е Фергусон.... И дома да го гледа мечот пак Јунајтед ќе изигра онака како знае... Али на фејс се крена таква паника, шо, цитирам: „Малку се 5 за овој! “ или „ Ете ја шансата за Арсенал“ или најинтересното „ Ако го казнеа во 10тото коло и Ливерпул ќе имаше шанса за титула“... Се изнасмеав за последново, али ај...
Се надевам не сум многу оф... Поздрав