Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Гоше, во ред е бе пријателе, во ред е^_^ ...

А јас сакав да прашам, ќе игра Нани денес?

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
За Македа баш е добро шо е пратен на позајмица, покрај Руни, Бербатов со неговата форма, Чичаро & Овен од втор план, тешко дека Кико ќе добиваше повеќе од пола саат фудбал у цел месец. Одличен потег е позајмицата, само јас лично повеќе сакав во Англија, да се вклопува во Англискиот фудбал.
За вечер нешто ми мириса дека Ван дер Сар, Рио, Андерсон и Руни ќе бидат одморени, шанса да им биде дадена на Смолинг, Хернандез...

Член од
16 април 2008
Мислења
2.524
Поени од реакции
2.376
Се мислам дека Овен ќе игра вечерва, незнам зошто :)
Мене па некако ми оди напамет дека Хернандез ке биде прв состав,а и мислам дека треба да си ја добие шансата што според мене ја заслужува...Се надевам на победа вечер и зачувување на првото место во ПЛ....

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Би требало Андерсон да одмора вечер, а и Ван дер Сар, Рио и Руни исто. Ја би му дал шанса на Обертан пак, му требаат утакмици да се докаже, другото е горе долу познато.

П.С Hodgson: "I know Sir Alex (Ferguson) is not really a Liverpool man so I’m a bit concerned about my excellent relationship with him. I sincerely hope he forgives me for moving north and hopefully we can have a glass of wine together, maybe in secret" :icon_lol:

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
Нани ке игра ли? За да знам дали да го мењам или да го оствам на фантази ?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
He's not been registered with PL yet (this is the first day in the Jan window to do so), so he won't be involved tonight.

Нема деби за Линдегард а и не е потребно уште вечерва, треба да се добијат преостанативе „празнични“ мечеви =)

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Македа чим заминува на позајмица во Италија , има големи шанси никогаш повеќе да не се врати во Јунајтед...особедно ако по некое чудо се избори за првотимски статус во новиот клуб....
Не дека го отпишувам , ама поучен од примерите на неколку претходни играчи , вадам таква претпоставка!

Замене сепак најголема енигма е судбината на Маме Бирам Диуф , за овој играч ептем немам мислење, првпат да “незнам“ шо ќе се деси со детево...

Во резервите парчина преше , во прв состав камен беше...а на позајмица игра топло-ладно....
Се надевам дека ќе му биде дадена шанса на момаков бар уште еднаш да се проба во Јунајтед....

Велбек го сакам назад, ама тој незнам дали сака да се врати....некако му се бендисвело вика во Сандерленд, сакал за репрезентација да биде стандарден....

Клеверли дефинитивно е со најголем напредок, па големи се шансите САФ да го повлечи уште овие денови назад (ако веќе тоа не е договорено)....нешто ми кажуваја тренерот во Виган демек молел да го има на располагање до крај на сезона, а САФ демек во недостаток на офанзивни крила овој момент(ради турнејата на Парк , повредата на Валенсија и неискуството на Обертан) го сакал назад... ...но тука голема улога ќе игра и Камерон Стујард од резервите кој е кандидат бр. 1 за во прв состав од резервите...

Бебе мислам дека САФ кажа дека дефинитивно ќе настапува како напаѓач во иднина , така да ништо повеќе од неговите “историски“ катастрофа-центаршутеви и нафрлања...

За вечерва, па можно е Овен да добие свои минути ,колку да биде подготвен за со Ливерпул ,кога највероватно ќе стартува ......а не би ме чудело дека и Бебе е можно да заигра, покрај Чичарито или Руни. Сево ова олку офанзивно само ако не игра Нани , ако тој настапи ќе бидат двајца напаѓачи.....ваљда Руни и Овен...ќе видиме...ќе биде интересно...

Соук ептем неталентирана екипа се, ама имаат туркачи и играат типичен ебан англиски фудбал на сила и високи топки, така да ќе биде интересно....а посебно ако САФ одлучи да го одмара Видич...кој верувам се согласувате е фудбалер бр.1 засега......

Ајде само за убо да е !!

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Не сакам Овен да игра денес нека се чува за во недела. Кој ќе им дава голови ако не Овен? :)

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Се знаат ли официјалниот состав за вечер?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom