Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Mourinho: "Volim United ali Kaka ostaje" (ipak nam ne dolazi)
мислам дека ова е крај на шпекулациите за Кака дефинитивно ќе си остане во Реал

За вечер очекувам да излаземе со следниов состав
Van der Sar; Rafael, Ferdinand, Smolling, Evra; Nani, Anderson, Carrick, Giggs; Berbatov, Hernandez.
Овие треба да ги згаземе вечер на олд трафорд од нив немаме пораз 35 години на театарот и 6 победи во последните 6 мечеви.Очекувам убедлива победа 3-4-0.Берата и Чичарито ќе ги наполнат

B

BooBojan

Гостин
А бе момци дај не заебавајте за Кака нема шанси да дојде.
Кико треба да си оди на позајмица некаде во Италија па да се развие уште.
Јас него го гледам како новиот Пипо Инзаги.
Инаку Велбек,Клеверли и Диуф 100% се вракаат во Јунајтед ако не зимава туку на лето.Ферги ке и даде шанса да се докажат.
А инаку разбра некој нешто од вас што ке биде со играчите кои беа позајмени во Престон кај синот на Ферги каде во кој клуб ке завршат пак на позајмица.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.838
Поени од реакции
5.657
знаев дека од жабјарот никокаш нема да биде фудбалер :) сега овие шпекулации со позајмициве одат во таа насока.. еднаш излегол од Олд Трафорд се стори со него....

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
знаев дека од жабјарот никокаш нема да биде фудбалер :) сега овие шпекулации со позајмициве одат во таа насока.. еднаш излегол од Олд Трафорд се стори со него....
Знаеш дека ништо не знаеш. Каква врска има тоа што ќе оди на позајмица, со евентуалниот негов неуспех? Позајмицата понекогаш значи енормен напредок во кариерите на играчите. Чисто како споредба и Бекам беше позајмен во Престон, Фердинанд токму на 18 години како и сега Македа беше позајмен во Бурнмаут, а и гледај што прават позајмиците за прогресот на Велбек, кој моментално е главен играч на Сандерленд кој доста високо котира на табелата, а Клеверли е исто така еден од столбовите во средниот ред на Виган. Точно е дека и доста играчи кои отишле на позајмица и подоцна биле продадени, ама Ферги јасно стави до знаење дека ќе смета на Кико во иднина, а сега покрај Руни, Бербатов, Чичарито и Овен тој нема да ја добие заслужената шанса.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не зезајте ајде сега, баш позајмицата на Бекам во Престон Ферги еднаш рече дека била клучна да го продаде Канчелскис и да го стави Бекс во првата постава уште како лингур.
Плус, не знам дали паметите што кажа Ферги за Македа пред месец-два, изјави дека Македа е арогентен фудбалер кој на тренинг се бори за секоја топка и се расправа со сите ако нешто не е како што треба и дека таков карактер едностадно МОРА да се остави во тимот, Ферги сака такви фудбалери (Кин, Роналдо, Кантона), арогантни ама што знаат што прават. =)

--- надополнето ---

Ау јес, Шити се готови со Џеко, статика напаѓач за во ПЛ, ајде нека купат уште 5-6 души и да гледаме циркуси :tv:

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
DTguardian:
Friend of mine reports #MUFC players on bus, Nani there but no sign of Rooney, Van Der Sar, Neville or @rioferdy5

A

apidrone

Гостин
Ау јес, Шити се готови со Џеко, статика напаѓач за во ПЛ, ајде нека купат уште 5-6 души и да гледаме циркуси :tv:
Тоа што Шити се шит екипа, не го прави Џеко слаб играч. Баш мислам дека би се снашол во Англија или Италија. Корпулентен и силен (само не знам колку е подвижен).

--- надополнето ---

http://networkedblogs.com/czACt

Дај нека каже некој дека не е точно ова! :nesvest:
Манчестер за Ласана Диара е заинтересиран ја ко шо знам.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.717
Поени од реакции
11.556
DTguardian:
Friend of mine reports #MUFC players on bus, Nani there but no sign of Rooney, Van Der Sar, Neville or @rioferdy5
За Руни веќе знаеме дека 2 недели е аут.
Ван дер Сар го нема хм.. дали тоа значи дека ќе гледаме Линдегаард денеска? :vozbud:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Тоа што Шити се шит екипа, не го прави Џеко слаб играч. Баш мислам дека би се снашол во Англија или Италија. Корпулентен и силен (само не знам колку е подвижен).

--- надополнето ---

Манчестер за Ласана Диара е заинтересиран ја ко шо знам.
Они имаат мнооогу добри играчи, штета што не знаат да ги координираат и што само без врска им се ствара конкуренција :)) Ја не мислам дека Џеко е за во ПЛ, за Италија да, ама ќе видиме :)))

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100
http://networkedblogs.com/czACt

Дај нека каже некој дека не е точно ова! :nesvest:
Без навреда али се што се пишува на блогов се шпекулации ништо вистина нема од тоа што е пишано и уште еден блог беше....Убаво што се пишува ама нека не ставаат новинарски шпекулации!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom