Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
Man United Starting Line Up Vs Stoke : Kuszczak, Rafael, Vidic, Smalling, Evra. Nani, Fletch, Gibson, Giggs. Berbatov, Hernandez
subs: Amos, Owen, Anderson, Carrick, Fabio, Obertan, Evans !

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
добар состав само мислам дека требаше да го стави Андо прв состав

Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
добар состав само мислам дека требаше да го стави Андо прв состав
Голем тактичар.. а изгледа и поискусен си од Фергусон.. јави му се кажи му дека сакаш Андерсон прва да игра.. и одма ќе го стави!

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
сега ќе ми се јавам само ај кажи кој му беше бројот?

Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
сега ќе ми се јавам само ај кажи кој му беше бројот?
Абе колку години си ти?.. води нормална дискусија а не само да пишуваш без везе.. од такви ко тебе ми се одмили да читам постови тука.. што не се метнеш малце на Хулиган..или некој ко него води нормална дискусија е не само си научил линкови да ставаш и да кажуваш кој треба да игра!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Man United Starting Line Up Vs Stoke : Kuszczak, Rafael, Vidic, Smalling, Evra. Nani, Fletch, Gibson, Giggs. Berbatov, Hernandez
subs: Amos, Owen, Anderson, Carrick, Fabio, Obertan, Evans !

skech

United Will Rise Again
Член од
10 јули 2007
Мислења
186
Поени од реакции
37
pa spored goal.com
ovoj e eurosport yahoo stranata istiot samo namesto Fletcher igra Giggs

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Абе колку години си ти?.. води нормална дискусија а не само да пишуваш без везе.. од такви ко тебе ми се одмили да читам постови тука.. што не се метнеш малце на Хулиган..или некој ко него води нормална дискусија е не само си научил линкови да ставаш и да кажуваш кој треба да игра!
ами шо е проблемот со тебе шо ти смета тој? Поарно нешо да кажи корисно отколку БЕСКОРИСНО! И шо ко го пиша ти ова , кажа нешо корисно?! Не! :smir:

Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
ами шо е проблемот со тебе шо ти смета тој? Поарно нешо да кажи корисно отколку БЕСКОРИСНО! И шо ко го пиша ти ова , кажа нешо корисно?! Не! :smir:
а ти си некој негов адвокат, другар или што?? тебе ти се обраќам? НЕ!. нема потреба да коментираш!

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Тие гоал целосно го утнале составот,како прво Руни повреден тие го ставиле во игра богда чува хах

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom