Голем тактичар.. а изгледа и поискусен си од Фергусон.. јави му се кажи му дека сакаш Андерсон прва да игра.. и одма ќе го стави!добар состав само мислам дека требаше да го стави Андо прв состав
Абе колку години си ти?.. води нормална дискусија а не само да пишуваш без везе.. од такви ко тебе ми се одмили да читам постови тука.. што не се метнеш малце на Хулиган..или некој ко него води нормална дискусија е не само си научил линкови да ставаш и да кажуваш кој треба да игра!сега ќе ми се јавам само ај кажи кој му беше бројот?
076474299 јави сесега ќе ми се јавам само ај кажи кој му беше бројот?
ова ли е стартниот состав или што?
ами шо е проблемот со тебе шо ти смета тој? Поарно нешо да кажи корисно отколку БЕСКОРИСНО! И шо ко го пиша ти ова , кажа нешо корисно?! Не! :smir:Абе колку години си ти?.. води нормална дискусија а не само да пишуваш без везе.. од такви ко тебе ми се одмили да читам постови тука.. што не се метнеш малце на Хулиган..или некој ко него води нормална дискусија е не само си научил линкови да ставаш и да кажуваш кој треба да игра!
а ти си некој негов адвокат, другар или што?? тебе ти се обраќам? НЕ!. нема потреба да коментираш!ами шо е проблемот со тебе шо ти смета тој? Поарно нешо да кажи корисно отколку БЕСКОРИСНО! И шо ко го пиша ти ова , кажа нешо корисно?! Не! :smir: