Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Тоа е, што е ... Можеше на крај пенал да ни свирне комотно, да израмниме, но ок е. <3 MUFC !

Член од
30 декември 2009
Мислења
547
Поени од реакции
149
манчестер си е манчестер и не се замарајте со урипачите т.е членови на други фан клубови имаме 4 поени предност..... кој е зад манчестер на табелата остајте го нека сонува за титула :)

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
То е то дечки, некако се чувствуваше дека поразот ќе дојде на последниве утакмици, само ми е криво што е од Вулверхемптон. Како и да е ни следат тешки натпрери во кои ќе се решава оваа сезона.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Едвај чекам да заврши, па оној фантомикс да видам што ќе каже :pos:
Манчестер за него сеуште е тим без пораз у ПЛ и така ќе биде до крај на сезона :icon_lol:

Инаку не покажаја овие нашиве карактер маму му јебем.
Ама ај, да сме живи и здрави и ние и тие. Пораз ко пораз, а бил а не бил. Уште први на табела, само ваква игра да не им прејде у навика зашо може да биде опасно.

Гигси одамна го неам вака нервозен видено, нека се смири па наредна утакмица едно 2 хет трика да опне :icon_lol:

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.847
Поени од реакции
21.652
Следен пат кога ќе некој ќе става ливче за кладилница, знајте дека ако игра еванс, играчот кој он ќе го чува ќе даде гол. 100% добивка е тоа :)

A

apidrone

Гостин
Не знам за вас, ама ја никад не сум се радувал поише на пораз на Манчестер :) Само за инат на сите што нонстоп замараа дека Манчестер ќе ја заврши сезоната без пораз. Затоа што знам дека Манчестер ќе ги прегази сите ривали. Пукнете, не го победивте вие Манчестер, туку Волвс :pos:

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.908
Поени од реакции
7.476
Слабо скокаме...премногу голови примаме од нафрлени топки...мора малце одразот да го работат!!=)))

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
И шо ? само си кажувам мислење, ако мисли дека треба нека ме банира слободно
Што си кажуваш свое мислење бе... да не те вреѓам сега?!

Влегуваш во наш фан клуб и Манчестер Јунајтед го нарекуваш ''најселскиот тим''!

Не победија и сега што? Не местат? На место ти е срцето? Го издрка 5 пати?

Еј не сакам да јадам банови тука за џабе, би ти кажал јас убаво што мислам!

И ај немојте со такви фори ''среќен сум со поразов''! Ако сте среќни значи не сте навивачи на Манчестер Јунајтед!

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
јебига.....

...да се изгуби од последниот тим на табелата....не е ништо ново за нас ! :)

Ајде без секирации....

ЌЕ се опраи работата на наредниот натпревар....

Само НАПРЕД и со позитивни мисли !!!

(не кршејте работи по дома , ко мене...нечинит...)

G

Gray Foxx

Гостин
Со постов само ти докажуваш колкав сељак си :) мислиш дека ќе ти вратам и ќе ти карам, не се спуштам толку ниско, на твое ниво.

--- надополнето ---

Ај дека неможиш пак црвено да ми дајш ? :)))))))))
Впрочем и затоа служи негативната репутација за да освестиш некој глуп човек дека не е тоа што мисли. Не значи тоа дека ако сум ти дал црвено и дека си во право. Напротив.Заблудата е многу лоша работа нешто кое си го наметнуваш очигледно за да заборавиш на недостатоците кои јасно е дека ги имаш.
И сеа местат ли Манчестер или веќе не се местачи ебате секретот ебате. :)

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Катастрофа ни беше играта искрено, а и отсуството на Рио во одбрана се забележува. Тоа е heads up, we are United ! :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom