Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Впрочем и затоа служи негативната репутација за да освестиш некој глуп човек дека не е тоа што мисли. Не значи тоа дека ако сум ти дал црвено и дека си во право. Напротив.Заблудата е многу лоша работа нешто кое си го наметнуваш очигледно за да заборавиш на недостатоците кои јасно е дека ги имаш.
И сеа местат ли Манчестер или веќе не се местачи ебате секретот ебате. :)
А да се преиспиташ? Јас реков АКО ја свртите ќе е местена, вака сеа нема ништо, не ќе местат да загубат ебате.. :)

И немора да пцујаш во секој пост, не ти личи.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
На крај им испадна џабе пцуењето на овие од Арсенал :pos2:

Иначе не е прв пат да загубиме од последна екипа, ехее времиња беа тоа кога гризев нокти кога играа против Лестер, Ипсвич :pipi:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Што се дробите, треба и на Венгер да му остане некој рекорд, да се радува за нешто... :icon_lol:

(no hard feelings gunners)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.770
Поени од реакции
43.974

Иначе не е прв пат да загубиме од последна екипа, ехее времиња беа тоа кога гризев нокти кога играа против Лестер, Ипсвич :pipi:
Е тоа е глупата работа.. На Арсенал од 0-4 му израмнуваат 4-4, навивачите на Арсенал се нервират.. Оти?? Оти 1 поен ќе ја намалат разликата.. Од друга страна навивачите на Јунајтед ги заебаваат... Оти?? Оти после ќе изгубат они..

За мечов.. Тотален промашок.. :) Без идеја, така центаршути од секоја позиција без врска.. На крај и чист пенал не ни досудија ама нека им е.. Не ми е ептен мака што загубивме искрено.. Може после поразов ќе ни тргне на гости.. Баш кога играме со ривалите.. Следни се сељаците, петарда мора да изедат!!

И моментално ми иде сите (други екипи) да ги испцујам!

--- надополнето ---

Рио нема да игра ни против Сити излеа.. :nesum:

G

Gray Foxx

Гостин
А да се преиспиташ? Јас реков АКО ја свртите ќе е местена, вака сеа нема ништо, не ќе местат да загубат ебате.. :)

И немора да пцујаш во секој пост, не ти личи.
Како да не пцујам и вреѓам некој кој без факти ми дава тврдење. Некој кој сака да се праи wise ass, а ни малце не е.
Ако одам по твоја логика ке напишам вакво нешто:
Ако бокио некогаш се реши да каже нешто паметно, ќе биде чудо на деценијата. Ама АКО....

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.770
Поени од реакции
43.974

Овие пак не тепаа како последни, исто така и Кристал Палас како последно пласирани не имаат тепано.. Да се надеваме оти Вест Хем нема да падне последен пред да им гостуваме.. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Е тоа е глупата работа.. На Арсенал од 0-4 му израмнуваат 4-4, навивачите на Арсенал се нервират.. Оти?? Оти 1 поен ќе ја намалат разликата.. Од друга страна навивачите на Јунајтед ги заебаваат... Оти?? Оти после ќе изгубат они..

За мечов.. Тотален промашок.. :) Без идеја, така центаршути од секоја позиција без врска.. На крај и чист пенал не ни досудија ама нека им е.. Не ми е ептен мака што загубивме искрено.. Може после поразов ќе ни тргне на гости.. Баш кога играме со ривалите.. Следни се сељаците, петарда мора да изедат!!

И моментално ми иде сите (други екипи) да ги испцујам!

Што ќе ги пцуеш, се изнапотрошија мегабајти на стримови сиротите да видат кога ќе изгубиме :tv:

Кажав честопати јас, ми е гајле мене за дали ќе ја завршиме сезонава непобедени, сите тие такви рекордчиња би биле само додаток на тоа што цели тимот. Сите играчи друи изјавија дека тоа не е најважно, важно е да се освои титулата.
За селаниве ноу комент, ќе се затворат пред гол, чим одеа дома на нерешено, на гости и втор голман ќе стават.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Полн сум негативна енергија и гадно е чуството, сепак 29 кола поминаа без тоа еб*но чуство на поразот, али како ќе ми се наполни душава против лузерите светски од другата страна на градот, мммм :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Англискиот слабо а? Слабо слабо :P

F

fantomX

Гостин
Абе каква иронија, каков сарказам, какво славење, онај Крајнчар ме пресече прееска. Ама не е битно, да го остајме кардиологов погоре да говедисува на раат.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Цел свет го чекаше овој ден. Шо се однесува до мене, само лош ден, сеуште сме први, дефинитивно у подобра ситуација од другите ривали. Играта лоша, од наредната утакмица мора појако.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom