Очаен си другарче. Виде Челзи дека не ги бива, го вртиш одма газот накај Барселона.Вие спасивте кожа,а не ние.Што мислиш ти,Барселона сте па секого може да тепате а?
Инаку за прашањето....ДА, можеме секоја екипа да ја победиме.
Очаен си другарче. Виде Челзи дека не ги бива, го вртиш одма газот накај Барселона.Вие спасивте кожа,а не ние.Што мислиш ти,Барселона сте па секого може да тепате а?
Хахаха... аман бе типче? Не знаеех оти си толко шашавоВие спасивте кожа,а не ние.Што мислиш ти,Барселона сте па секого може да тепате а?
Ме боле левото јајце за вашио фан клуб! Оди там у Арсенал фан клуб, тешејте се заедно, ќе ви го разделам на 2 делаИма многу подосадни што кењаат во наш фанклуб,па никому ништо.
Туку ајде ја досаден,да не ви расипувам убава атмосфера овде...
Се извлекоа од дупење во газ на домашен терен, ама ако ќе ги чекаме со дигнати пениси лондонските пиченцаcelzi se izvlekoa vikendov od siguren poraz
Првин викаш откај знаеме дали ќе ве победиме или не па после викаш Барселона ќе не победи.Ах... ДАВОР има право за ова што ви го збори...од кај знаеТе дека Челзи ќе добие "ебење у гз" (или како и да го нарекувате Вие)...Можеше утре (доколку се одиграше тој натпревар) да речеме се деси некое чудо па да тепа Челзи...и сеа дека многу се преценувате што сакам да ви се падне Барса во 1/4 финале ЛШ (ако го поминете МАРСЕЈ,секако :winkпа да видите дали нема да ве победи...
Sir Alex Ferguson is now our longest-serving manager ever; 24 years, 1 month and 13 days. We salute you Sir Alex!
Sir Alex Ferguson is now our longest-serving manager ever; 24 years, 1 month and 13 days. We salute you Sir Alex!
![]()