Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Вие спасивте кожа,а не ние.Што мислиш ти,Барселона сте па секого може да тепате а?
Очаен си другарче. Виде Челзи дека не ги бива, го вртиш одма газот накај Барселона.

Инаку за прашањето....ДА, можеме секоја екипа да ја победиме.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Вие спасивте кожа,а не ние.Што мислиш ти,Барселона сте па секого може да тепате а?
Хахаха... аман бе типче? Не знаеех оти си толко шашаво :) таман почнах да те ценам как човек тука на форумо ти рипаш как зајак. За кој Челзи говореш? Тај шо нема тепано 6-7 утакмици по ред и се боре за титули? Да не говореме за некои различни клубове... И шо разбираш ти од Јунајтед? Шо знааш? Да знааше ќе навиваше за Манчестер, не за платаџиите :)

Има многу подосадни што кењаат во наш фанклуб,па никому ништо.
Туку ајде ја досаден,да не ви расипувам убава атмосфера овде...
Ме боле левото јајце за вашио фан клуб! Оди там у Арсенал фан клуб, тешејте се заедно, ќе ви го разделам на 2 дела :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Reporter: "Eric, they say that you are the only player who had never got Fergie's hairdryer treatment. How's that?"
Eric Cantona: "That's because I was good."

Штета што се` поретки се ваквите играчи...

Член од
20 јули 2009
Мислења
865
Поени од реакции
600
Ах... ДАВОР има право за ова што ви го збори...од кај знаеТе дека Челзи ќе добие "ебење у гз" (или како и да го нарекувате Вие)...Можеше утре (доколку се одиграше тој натпревар) да речеме се деси некое чудо па да тепа Челзи...и сеа дека многу се преценувате што сакам да ви се падне Барса во 1/4 финале ЛШ (ако го поминете МАРСЕЈ,секако :wink:) па да видите дали нема да ве победи...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ах... ДАВОР има право за ова што ви го збори...од кај знаеТе дека Челзи ќе добие "ебење у гз" (или како и да го нарекувате Вие)...Можеше утре (доколку се одиграше тој натпревар) да речеме се деси некое чудо па да тепа Челзи...и сеа дека многу се преценувате што сакам да ви се падне Барса во 1/4 финале ЛШ (ако го поминете МАРСЕЈ,секако :wink:) па да видите дали нема да ве победи...
Првин викаш откај знаеме дали ќе ве победиме или не па после викаш Барселона ќе не победи.

Синоптичар да не си по струка?

Ко да ви се плашиме Лампард ако играл :pos2: Тоа со Лампард кај вас ми изгледа ко „давеникот и за сламка се фаќа“. И со св. Лампард ве победивме летото, така да не гледам нешто голем плус ако ви игра тој. И сега планирате новогодишниов период кога има утакмици на секои два дена да го играте со исти 15 фудбалери и да бидат и одморени и да го демолираат Манчестер после? Алал да ви е ако успеете.

Член од
20 јули 2009
Мислења
865
Поени од реакции
600
Јас само реков дека не се знае дали утре (доколку се одиграше) ќе тепавте,за разлика од вас дека тврдите "ќе сте ги ебеле " Челзи...а тврдам доколку играте се Барселона ќе изгубите т.е мали ви се жансите за победа :smir:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.996
Поени од реакции
7.152
Па види може и не е лошо шо ја одложија. Обично кога некој ривал за титула има лоша серија и после му следува натпревар со директен ривал на домашен терен ништо чудно да им се погоди се идеално (црвен картон, пенал, 93-та мин., пацерски гол) само и само за да ја прекинат таа лоша серија и да победат. Подобро да гостуваме на Стемфорд со +5-6 бода предност отколку вака кога е потесна разлика.

П.С. Абе јас дека утре не можев да ја гледам (втора смена) затоа ја одложија :pos:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Можеби е добро што е одложен натпреварот, бидејќи иако Манчестер ќе влезеше во многу подобра форма, сепак ова ќе беше шанса за Челзи да ја прекине лошата серија и да ја врти сезоната, па ќе беа дополнително мотивирани.

Башка ова ми се 2 саати плус утре за учење :)

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.129
Поени од реакции
1.733
Wantaway City captain Carlos Tevez begs United manager Sir Alex Ferguson to take him back

Фејл на годината.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom