Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
Не дркам,туку искажувам објективно мислење,за ралика од некои што не ни знаат што значи тоа.

Инаку овој Христов има бегано од часови по македонски.Нека му каже некој дека на крај од реченица се става точка.

.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Се знае ли за кога ќе е одложена утакмицата со Челси?

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.862
Поени од реакции
5.737
Manchester United want Borussia Monchengladbach midfielder Marco Reus (Talksport)

Fergie must have a think for German midfielders, as he also fancies Borussia Dortmund's Mario Goetze (CaughtOffside)

And he's in a three-way-battle with Chelsea and Arsenal for Shakthar Donetsk's Douglas Costa... who plays in midfield (Sport.co.uk)

B

BooBojan

Гостин
Manchester United want Borussia Monchengladbach midfielder Marco Reus (Talksport)

Fergie must have a think for German midfielders, as he also fancies Borussia Dortmund's Mario Goetze (CaughtOffside)

And he's in a three-way-battle with Chelsea and Arsenal for Shakthar Donetsk's Douglas Costa... who plays in midfield (Sport.co.uk)
Од овие натписи ама баш за ниеден не ми се верува дека ке дојде кај нас.А вториот игра заедно со еден играч кој мене ми се допага премногу Нури Сахин.
Ако Ферги бара вистински везњак треба и Сахин да се погледне.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Вие спасивте кожа,а не ние.Што мислиш ти,Барселона сте па секого може да тепате а?
Двор, ептен си досаден ебате, да се коментирало за се... Остај не на раат, шо сакаме ќе коментираме во НАШ фан клуб. Ама знам, овој фан клуб ти е омилен за читање.

И шо па толку Барселона?

Снегот ве спаси, да му ебам се, ќе плачевте утре...

В

Вори

Гостин
Има многу подосадни што кењаат во наш фанклуб,па никому ништо.
Туку ајде ја досаден,да не ви расипувам убава атмосфера овде...

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.862
Поени од реакции
5.737
Од овие натписи ама баш за ниеден не ми се верува дека ке дојде кај нас.А вториот игра заедно со еден играч кој мене ми се допага премногу Нури Сахин.
Ако Ферги бара вистински везњак треба и Сахин да се погледне.
Ферги колку што се сеќавам пратеше друг германски турчин не Сахин :) го гледаше Илкај Гундокан или како и да се изговара :) везњак на Нирнберг.. дечково игра одма позади напаѓачите и дели феноменални асистенции како луд :) не за џабе во Германија го сметаат за новиот Озил..

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Вие спасивте кожа,а не ние.Што мислиш ти,Барселона сте па секого може да тепате а?
:pos: Барселона можела секого да победи... ако го декласирала просечниот Реал Мадрид не значи дека може да победи секого. :)

И ние ако ве тепавме утре немаше да значи дека можеме да победиме секого. :)

Штета што го откажаа, ќе беше добар натпревар, Челзи одамна нема победа, а ние влеговме во форма... тоа е.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Не дркам,туку искажувам објективно мислење,за ралика од некои што не ни знаат што значи тоа.

Инаку овој Христов има бегано од часови по македонски.Нека му каже некој дека на крај од реченица се става точка.

.
A сепак твоите постови изгледаат посмешно. Размисли и кажи ми зошто.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Ферги колку што се сеќавам пратеше друг германски турчин не Сахин :) го гледаше Илкај Гундокан или како и да се изговара :) везњак на Нирнберг.. дечково игра одма позади напаѓачите и дели феноменални асистенции како луд :) не за џабе во Германија го сметаат за новиот Озил..

И јас имам слушано дека сме заинтересирани за овој ама не сум го гледал до сега.досега има 4 гола и 2 асистенции

--- надополнето ---

Ама мислам дека е нешто посебно Илкај Гундокан подобро овој да го земеме

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И сега ќе си бидеме со 2 натпревари помалку од сите и најверојатно до април некаде ќе си ги влечеме зошто зимава во Англија тешко дека ќе пушти и во јануари како што викаат. После со ФА, ЛШ, па Челзи настапи во ФА и ЛШ, па нивни одложени (Арсенал ваљда) па нашата одложена со Блекпул, па може и ФА да се одложат некои натпревари.... :) аааа Премиер ќе се игра до јуни xD

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Aбе дури и добро е донекаде што не се одигра сеа. Под услов, прво да ја добиеме таа со Блекпул и да бидеме на +6 од нив, притисокот врз нив ќе биде уште поголем, без разлика што би биле комплетни. Плус ние после Нова година влегуваме во форма, а и Валенсија може да се врати, иако Парк е во животна форма. :icon_lol:
Друга работа е што со победа над нас, можеби ќе влезеа во форма, а сеа уште немат осетено победа од ноември.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom