Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Изгубивме од Валенсија, сега пак и Бент и Гијан во сабота да ни дадат едно 3-4 гола и да ни ја срушат до темел оваа сезона... Ферги сенилен, не знае измени да прави, ми ги пушта Македа и Чичарито, а Овен го нема никаде :(

Идеме нареден натпревар во Сабота со Сандерленд со надеж дека Бент и Гијан нема да ни дадат повеќе од два гола :kesa:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.990
Поени од реакции
7.133
Знаејќи го стариот (не дека вистина ова) типувам дека ќе излеземе со овој состав:

---------------------------------ВДС------------------------------

Браун----------Ферди----------Видиќ-------------------Евра

---------------------------Флечер-----------------------------
-------------Керик-----------------Андерсон-----------------

Нани----------------------------------------------------Парк

------------------------Бербатов-----------------------------

Мој тип е дека ќе се оди на цврста одбрана, на задржување на топката, не бркање на противникот ко мува без глава (нешто слично како што играше Реал вчера) и со неколку шанси да дадеме барем 1 гол. Па после..... :)

:cuc:

hYstericAl

Front Bumper
Член од
10 март 2010
Мислења
338
Поени од реакции
335
Hernandez ме потсеќа на главниот лик од филмот Гол, и тој беше мексиканец, така да очекувам за него повеќе настапи и се разбира со тоа доаѓаат и повеќе голови!
На Санти Муњез :) Chicharito mi corazon .. слатки 3 поени, какви-такви наши се :)

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.618
Поени од реакции
6.421
Цел натпревар нервоза ме биеше и при постигнувањето на голот се најде масата наопако xD

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.783
Поени од реакции
44.021
Ај честита нека ни е првата победа на гостински терен сезонава.. :) Искрено, од играта не сум баш задоволен, но поарно резултат без игра, отколку игра без резултат.. Браво за Македа и Чикирито (како што го нарекуваше коментаторот од РТС :pos:).. Браво и за одбраната и за сите (да не се лутат).. Парк и Керик по малце изгубени, но Керик ако приметивте имаше друга задача, цело време се влечеше по Домнгез, а и помагаше во одбраната..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ако за нас утакмициве се за инфаркт, замислете како му е на Боби со милион години :icon_lol:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Димо кажи бе срце мое, шо ти е проблемот :) ? Ваква незаинтересираност незнам, немам видено ...И дрес купив од тебе, дај играј бе, платата ти касни, па протестираш не трчаш, што е :D ?

п.с Честитки за победата, а за САФ ја неам зборови, сега нека упадне манс и нека го навредува.

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
Големо браво за Хернандез..2 шанси 1 гол..супер..Иначе играта не ми се допадна многу али 3 бода се наши..Поздрав до сите фанови и одиме на победа во Сабота против Сандерленд !

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Берба ис бек :kesa:

Ај да честитам и јас победа, не беше некоја сјајна игра, но и двајцата беа некако определени на тактичка игра. Ме радува шо конечно Андерсон играше на својата позиција и се покажа прилично добро. Со Рио и Вида се осеќа цврстина во одбрана, само да останат фит до крај на сезона. За другиве скоро сите изиграја просечно, но доволно за победа:salut: Следни на списокот се Сандерленд, секако очекувам победа ! ! !

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Се виде која е разликата со ваква одбрана, па кога играат О`Ши и Еванс. Стварно даваат се од себе, ама кога се дупки сезонава дупки се, и никој не може да ги брани затоа што не заслужуваат да играат во прв тим. Од сега и се надевам дека нема, само Рио да го служи среќата.

Браво за Македа и Хернандез, се надевам дека ќе бидат добар тандем. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom