Ryan Giggs
tearing you apart since 1991
- Член од
- 27 мај 2009
- Мислења
- 11.867
- Поени од реакции
- 21.761
Што сака нека прави ферги али рафаел андерсон чикита и македа МОРА да играат прв тим !!!
Е да си ми жив и здрав. Шо трубам јас цело време за O'Ши. Тој е играч само кога ќе нема кој друг поради повреди, а не да биде прва опција за десен бек. Нека мисли Ферги малце.Браво.. Нека ни е честито победава и нека ни се множат. Мн досаден натпревар се на се тврд тактички надмудрувања многу.. Е ова е одбраната што се бараше а не со Ошеј да ми игра! Видиќ Фердинанд. Стубови Евра константо добро по лева страна!
Неаме други моментално брат. Освен ако не сакаше О' Шеј да го гледаш на местото на еден од овие двајца. : )Дедо Ферги да не беше нешто поспан или очилата му беа замаглени?Незнам што гледаше во Парк и Керик денес или изгледа си мислел дека ќе се поправат.
И тоа каков!!
Hernandez ме потсеќа на главниот лик од филмот Гол, и тој беше мексиканец, така да очекувам за него повеќе настапи и се разбира со тоа доаѓаат и повеќе голови!Rio: "First half we contained them, bur didn't offer much. Second half we improved and Nani and the subs combined well. It was a great goal"
Rio: "Hernandez has a great attitude. He's one of the first in training every day and one of the last to leave"