Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Don Rooney

The fire one
Член од
30 април 2010
Мислења
170
Поени од реакции
25
и нареден пат нека мисле ферги кого да ставе у нападо кога га нема руни...а не парк марк тука ми става некои будали
ајмоооооооооооооооооооооо уште 5мин

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Златен Рафаел, го видовте како си легна? :pos:

Член од
22 јануари 2009
Мислења
382
Поени од реакции
25
Со овој гол На Чичирито се надевам дека Ферги ќе му дава поголема минутажа пошто детево е sвер

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Се надевам Ферги сфати некои работи денес. Нека ни се множат успесите!

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.867
Поени од реакции
21.761
Честито победа Ѓаволи ... ова ни беше потребно ....:vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Се гледа дека Чичарито е играч за големи натпревари! Секоја чест за него. малерот е разбиен, победа во гости во најдобар момент и одиме натаму, и без Руни победуваме :)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.547
Поени од реакции
29.135
Ахх срцево ми откажа додека да заврши..Одлична игра секоја чест до момците посебно до Чик'с :)Само мала забелешка до Парк малце се губеше...ВДС у наредни 3-4 години да не ни помислува на пензија :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Честито нека ни е првата гостинска победа ова сезона и нека ни се множат

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Да ти ибам и интернет и канал 5 и уште кој ли не!Таман пред голот 1 минута пред да падне ми се исклучи стримот и одма пуштам на Канал 5 да видам што направил Интер го слушам коментаторот вели "Гоол на Местаља.Конечно Манчестер Јунајтед води!" само малку ми требаше да полудеам.
Инаку поор идзание.Незнам што да кажам.Освен ВДС,Рио,Видиќ и Андо и Нани другите, тапа.Бербатов не го ни оправдувам а ни пак го обвинувам.Не го оправдувам бидејќи мислам оти требаже да се зангажира малку повеќе, а не го обвинувам заради Паркот и Керик (тапа на квадрат).

Дедо Ферги да не беше нешто поспан или очилата му беа замаглени?Незнам што гледаше во Парк и Керик денес или изгледа си мислел дека ќе се поправат.
Чича и Македа каков тандем ќе бидат ни ние не сме свесни
И тоа каков!!

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Честито нека ни е првата гостинска победа во оваа сезона и нека ни се можат и Чичарито да добива поголема шанас од Ферги во иднина

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.990
Поени од реакции
7.133
Хахахааххахаах како слатко ги дупнавме во финишот. Секоја чест за Чичарито, се гледа дека е гол-играч, а исто и Македа знае да се снајде во 16-ник. Јас па ја гледам таа шансата со стативата и по 5 сек. свири на футбол24 за гол за Манчестер. Си викам овие грешка прават. И оп на стримов по 2 мин. Чичарито дава гол :pos2: Како сум скокал :)

Тоа е Јунајтед !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom