Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Don Rooney

The fire one
Член од
30 април 2010
Мислења
170
Поени од реакции
25
да ве ебам и сите по ред така ли се играе неможат да мислат малку повеќе..пи*ки едни глупи колку ме изнервираа скржи си го мобилниот...ај нека идат у ку*ац више...

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Значи кои кретени се овие манчестер...
ц ц ц ц умрена работа
Ова само нам може да се деси.

Член од
16 април 2008
Мислења
2.524
Поени од реакции
2.376
Ова сезона можда и ке освоиме титула...Кретени цел тим....Како може бе за три минути два гола!

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.818
Поени од реакции
11.445
"Јакиот" Манчестер Јунајтед...пацери!
Ти ебам екипата, пола играчи ко на одмор дојдени, само 2-3ца играа цело време.
Вака шампион на сони.
Ајде сега ги чекаме тврдокорните навијачи да се покажат како тоа ќе се издигне екипава ко феникс...My ass!!!

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Не знам што ќе правиме сезонава. Рано е, прерано, ама Челзи ќе си направи предност од 4 бода по првите 4 кола. Зошто се толку идиоти бе, во судиско продолжение примаат 2 гола. Смешно е, ова не смеевме да си го дозволиме. Ај нека иде све у пичку матер. И знам дека скапо ќе не чини.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.157
Поени од реакции
6.003
Зошто? Сега ќе ви кажам зошто. Оти кога водевме 3-1 Нани и Бербатов се лигавеа.Пропуштија 2 шанси.
Да бе, сега напаѓачите се криви за тоа што одбраната ја немаше нигде во последните 5 минути :tapp:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.796
Поени од реакции
22.849
Е така е кога не се искористуваат шансите..Срамота...

Член од
30 мај 2010
Мислења
213
Поени од реакции
11
Jaс се уште сум оптимист дека на крајот ние ке славиме,сетете се дека традицијата ни е таква,секогаш на почеток играме лошо за на крај Гигс го бакнува пехарот.
Не бидете песимисти толку.Евертон не е ни малку наивен противник како што напоменав на почеток.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Доколку на крај не освоиме титула изгубените бодови кај Фулам и Евертон ќе бидат причините

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Jaс се уште сум оптимист дека на крајот ние ке славиме,сетете се дека традицијата ни е таква,секогаш на почеток играме лошо за на крај Гигс го бакнува пехарот.
Не бидете песимисти толку.Евертон не е ни малку наивен противник како што напоменав на почеток.
Абе јасно е дека не е наивен противник, ама 2 пати по ред да губиш добиен натпревар е премногу. А дека ќе славиме на крај убеден сум. :)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Каква традиција бе шо зборите, каква традиција ??? Примаме 2 гола у продолжение, ми се гади од животот се нека оди у курец !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom