Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Како бе што се случи?!
Умрените мислеа дека 1-3 е загарантирана победа, како лани со Баерн 3-0, и почнаа да промашуват шанси, да се лигават у одбрана, и ТАП 3-3 (у 90+)

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
"Јакиот" Манчестер Јунајтед...пацери!
Ти ебам екипата, пола играчи ко на одмор дојдени, само 2-3ца играа цело време.
Вака шампион на сони.
Ајде сега ги чекаме тврдокорните навијачи да се покажат како тоа ќе се издигне екипава ко феникс...My ass!!!
Се издигнувал во многу потешки ситуации, нема причина зашо да не биде така и сега.
Ќе му се истурат на Ливерпул сеа. :)

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Море ни ќе му се истурат.. нит ништо.
Нека продолжат со оваа игра (исто како да ги гледам Колемо Коњари 8ма лига) и само ќе го победат ливерпул.
Ма СЕКОГАШ.. СЕКОГАШ вака играат.. истото беше и со фулам. ќе направат гол и к*р ги боли после.
Али на крај краева размислувам.. па и боље што први примивме гол.. после се стегнаа и дадоја 3.. први да дадевме гол.. они 3 ќе ни шибнеја!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.907
Значи вака... Лош старт, супер продолжеток на мечот и се до 90та минута, кога помислија дека се е готово и дека ги освоија 3те бода.. Некаде до 75та минута сите играа добро, после почнаа да се лигават како што рече некој.. Бербатов и Нани мислам, можеа да асистират за 4ти гол, ама тие се решија да шутират.. Значи не викам оти они се криви за овој пораз, напротив, едниот направи 2 асистенции, другиот даде гол, но зошто не додадоа, кога имаше фудбалери во подобра позиција од нив? Друго, Видиќ беше ѕвер цел натпревар, дури даде и гол, значи навистина му се дивев, ама на крајот и тој како да се подизгуби.. Сепак Видиќ е според мене најдобриот централлен дефанзивец во светот.. Сколс имаше една одлична асистенција, а и замалку ќе дадеше гол, ама Хауард несакајќи ја одбрани.. Тоа е, имаа повеќе среќа од нас, на игра да речеме дека бевме скоро израмнето.. Сепак имаа повеќе среќа,а + и нашите заспаа на крајот и ни го чукнаа со се јајца.. Веќе 2 пати правиме од готово - вересија и сеа мора да се надеваме дека Вест Хем ќе го поебе Челзи.. Но и да го поебе, кога ќе помислам дека место да бидеме израмнети, пак сме во негатива, пак ќе боли.. Ете дојде времето и ние да осеќаме што значи да ти го чукнат во 90та.. Веќе 2 пат на последните 3 меча.. Кога даде Кејхил гол, го имав истото ебано чусвтво, како она од пред 3 недели кога промаши Нани пенал.. Знаев оти ќе ни пикнат уште еден, испаднав од кладилницата, но и надвор имаше ТВ и додека да се тргнам од таму израмнија педерите.. Мислам дека мечот се сврте кога Евра излезе за Парк, најверојатно имал некој проблем, оти да се вади дефанзивец за крило кога чуваш водство е тотално нелогично.. Тоа е, што биде - биде.. Сеа да се надеваме на победи против Ренџерс, Ливерпул итн.... Значи кога ќе се сетам на чувството во 90та минута на мечевите со Фулам и Евертон...колку бев среќен што победуваме против тимови кои лани не тепаа ми се плаче.. Сепак како што кажав, тоа е тоа.......

--- надополнето ---

И уште нешто... Најголема надеж ми дава анкетата во темата за Премиер Лигата.. Таму водиме, а сите знаеме дека анкетите на Кајгана секогаш испаѓаат точни.. :icon_lol: (шега)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Е со ова неможам да се помирам дефинитвно, вакви работи титули не коштат на крај, срамно е ...Ах на Олд Трафорд, под 5-0 не признавам :mad::mad::mad::mad:

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Море ах што кеф ке ми биде и на дома од ливерпул да го примнат.. малце да се свестат што прават.
Уствари што ќе се свестат.. лани истото беше со баерн и очигледно дека сеуште не ја научиле лекцијата.
Ај бе уживајте.. тука ни се манчестер сити :D ние ниф ќе ги победеме во 98ма минута.. не е проблем :P

Член од
22 јануари 2009
Мислења
382
Поени од реакции
25
Гледам и се чудам дали овај е тој Манчестер пред 1 сезона ,зарем Манчестер е екипа која за 1 мин прима 2 гола и тоа во 90 мин при резултат 1-3 во нејзина корист,дефинитивно ова ме излудува,ете со оваа политика на клубот купувајќи млади таленти малце по малце но сигурно тониме,се надевам дека со ова барем малце ќе им дојди умот на ферги дека само еднаш до двапати може од деца да создава големи фудбалери како Бекам Роналдо,се надевам дека му стана јасно дека тоа неможе да му успее секоја година.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.907
Е со ова неможам да се помирам дефинитвно, вакви работи титули не коштат на крај, срамно е ...Ах на Олд Трафорд, под 5-0 не признавам :mad::mad::mad::mad:
Сосема си во право дека ваквите работи решаваат кој ќе ја земе титулата.. Но сепак и ние многу пати имаме победено во судиското продолжение, а не се сеќавам баш кога не поебале во 90+.. И затоа сега ова не боли многу, оти 2 пати по ред на гостувањата не дупат на начинот на кој ние дупиме.. :) Но сепак, почекајте... Кога-тогаш ќе ни се вратат овие 4 поени, ќе дојдат утамици кои ние ќе ги победиме во 90та.. Така да, рано е уште.. Без очајување, има уште 34 кола од кои поголемиот дел (се надевам) ќе бидат исполнети со среќни моменти, но ќе има и такви утакмици после кои ќе бидеме ептен разочарани.. Затоа е и Англиската лига заебана, оти на домашен терен, секој може да победи секого.. И да избегат Челзи 4 поени, ништо не се 4 поени за 34 кола.. Мислам дека нема потреба од ебење мајки и пцуење на играчите (рано е уште)... GLORY GLORY!!!

btw. Диуф и Велбек се во првиот состав на екипите во кои се позајмени, Том седи на клупата..

Член од
30 мај 2010
Мислења
213
Поени од реакции
11
Гледам и се чудам дали овај е тој Манчестер пред 1 сезона ,зарем Манчестер е екипа која за 1 мин прима 2 гола и тоа во 90 мин при резултат 1-3 во нејзина корист,дефинитивно ова ме излудува,ете со оваа политика на клубот купувајќи млади таленти малце по малце но сигурно тониме,се надевам дека со ова барем малце ќе им дојди умот на ферги дека само еднаш до двапати може од деца да создава големи фудбалери како Бекам Роналдо,се надевам дека му стана јасно дека тоа неможе да му успее секоја година.
Оф леле зошто со такви коментари не ми е јасно?:tapp:Ајде ке купиме звезда од стилот на Виља, Кака Силва и кој ти гарантира дека ке се снајде?Знае Фергусон што зема,не е будала.Затоа и толку време е менаџер на клубот.
И што ако Реал ги има сите играчи во тимот кога лани остааа со к*р в раце?

Член од
23 септември 2009
Мислења
154
Поени од реакции
46
da prasam samo zosto ne igrase runi???? ne e povreden neli igrase za anglija..... ??????

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Каква традиција бе шо зборите, каква традиција ??? Примаме 2 гола у продолжение, ми се гади од животот се нека оди у курец !
А, кажи им, каква традиција... дете...

Абе пички, шо плачете саа, шо е работта? Пред утакмицата со тај состав ќе се радуваате и на 1 бод, саа радувајте ми се на к*ро! :) Шо сте зајаделе гомна как невидели? 2 утакмици неможете да тепате и одма ставате под знак прашалник работа на жив човек шо е посветил 25 год на тај клуб или работа на фудбалеере шо коо сите деца си играле со колички они биле сериозни и тренирале секојдневно, наместо да уживат у детските игри. Сега сфаќам зашо повеќето од членовите на тај фан клуб навиват за Јунајтед... и не сте ништо поразлични од тие на Сити и Челзи, а се рамнете со навиваче шо го сакат клуубо и коо губе и коо победува, за разлика од вас-шо го сакате Јунајтед само коо победува. Сега ќе кажете "ама јас го сакам клуубо и коо губе, јас тва, јас тва..." утре ќе кажете оти Јунајтед е вашта религија, ама џабе, вие ги изедеете сите лајна! И џабе спомнувате религија, крадете потписи, реченици, изјави коо вие не верувате, религија без верба не бива. Не оти на мене ми е се исто, ама јас верувам у сите, а искрено, на навивачето на Јунајтед и така им треба, мислам на таквите навиваче как вас, как чекате победа од некој шо немате 2 грама доверба од него? Хах, как чекате победа од Ошеј, коо не верувате у него? Фудбало е тимска игра, обедината од сите играче шо се на терено, па и љубовта на фановето треба да биде исто, обединета, ЈУНАЈТЕД, а не как рекламата со македонското знаме... Чукнајте се у тие дебели глави, вие-навиваче на Сити и Челзи, членови на тај фан клуб...

П.С. Мене не ме иритира тва шо Јунајтед изгуби 3 бода на таков начин, мене ме иритира шо најдобрио клуб на свето нема најдобри навиваче. Секоо чест на човеците шо навиват за Портсмут, Њукасл, Бирмингем...

Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
Само незнам кој кур мораше да се бранат?? Неможе во ист ритам да продолжат да играат да ги газат да ги дотолчат!

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
da prasam samo zosto ne igrase runi???? ne e povreden neli igrase za anglija..... ??????
Чукни се и ти у главата бе! Мислеш фудбало ќерна е, да си само физички здрав. Клеца курви, со жена му има проблеми и гостува кај навивачето шо го мразат повеќе од било кој, не се потребни други причини за да биде отстутен!

I

IBIZA SOUND

Гостин
ne pravite nisto ako prodolzite da pravite od gotovo veresija
a ova vi e vtor natprevar ako ne se lazam ovaa sezona so ne go dobivate

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.912
Поени од реакции
7.007
Да ви кажам право после прво полувреме не гледав оти ми се закочи Спорт Клуб на кабелскава, а ме мрзеше да барам на интернет и си заспав....кога сега гледам како се движел резултатот си реков поарно шо не сум гледал, ќе сум искинел нерви. Добро бе на кое ниво спаднавме да губиме водство од 3-1 против екипа како Евертон и тоа во 90-та. Ако случајно кикснеме со Ренџерс во вторник, одам после в кладилница и ја пишам 2-ка сингл со Ливерпул следното коло.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom