Каква традиција бе шо зборите, каква традиција ??? Примаме 2 гола у продолжение, ми се гади од животот се нека оди у курец !
А, кажи им, каква традиција... дете...
Абе пички, шо плачете саа, шо е работта? Пред утакмицата со тај состав ќе се радуваате и на 1 бод, саа радувајте ми се на к*ро!
Шо сте зајаделе гомна как невидели? 2 утакмици неможете да тепате и одма ставате под знак прашалник работа на жив човек шо е посветил 25 год на тај клуб или работа на фудбалеере шо коо сите деца си играле со колички они биле сериозни и тренирале секојдневно, наместо да уживат у детските игри. Сега сфаќам зашо повеќето од членовите на тај фан клуб навиват за Јунајтед... и не сте ништо поразлични од тие на Сити и Челзи, а се рамнете со навиваче шо го сакат клуубо и коо губе и коо победува, за разлика од вас-шо го сакате Јунајтед само коо победува. Сега ќе кажете "ама јас го сакам клуубо и коо губе, јас тва, јас тва..." утре ќе кажете оти Јунајтед е вашта религија, ама џабе, вие ги изедеете сите лајна! И џабе спомнувате религија, крадете потписи, реченици, изјави коо вие не верувате, религија без верба не бива. Не оти на мене ми е се исто, ама јас верувам у сите, а искрено, на навивачето на Јунајтед и така им треба, мислам на таквите навиваче как вас, как чекате победа од некој шо немате 2 грама доверба од него? Хах, как чекате победа од Ошеј, коо не верувате у него? Фудбало е тимска игра, обедината од сите играче шо се на терено, па и љубовта на фановето треба да биде исто, обединета, ЈУНАЈТЕД, а не как рекламата со македонското знаме... Чукнајте се у тие дебели глави, вие-навиваче на Сити и Челзи, членови на тај фан клуб...
П.С. Мене не ме иритира тва шо Јунајтед изгуби 3 бода на таков начин, мене ме иритира шо најдобрио клуб на свето нема најдобри навиваче. Секоо чест на човеците шо навиват за Портсмут, Њукасл, Бирмингем...