Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
одговара резултатов ко за полувреме, а? :) Ај сеа ќе ги стегне Ферги и второ тепаме ;)

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Тва Нани ибати лиглото... гледи каков талент е, каков е брз, јак, каков центаршут има, он никаков фудбал игра... ќе оде ќе се сплетка со 3ца нивни, ќе им се набута у нозете и продава им топката без пари, а пази коо игра по некој си терк, центаршут и гол, треба да биде поедноставен!
Иначе как му се с'сна Хитлер на Артета коо примааме голо, ц ц ц куче! :)

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Абе што одговара.. одговара.. сега ке им бапнат уште еден гол па ке си идат дома посрани.
Тоа ме нервира кај манчестер што дур не примат гол НЕМА никаква иницијатива.. јес да она копилено фати 2 од 100% ама тоа е.. на чмарот има бело влакно.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Абе што одговара.. одговара.. сега ке им бапнат уште еден гол па ке си идат дома посрани.
Тоа ме нервира кај манчестер што дур не примат гол НЕМА никаква иницијатива.. јес да она копилено фати 2 од 100% ама тоа е.. на чмарот има бело влакно.

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
и ете го голот за некој друг да ви ебам све по списак и на ферги и на цела екипа спие одбраната...евра мисле снима филм со брус ли ебага
Дечко смири живци , не ми пцујај менаџерот и ЕКИПАТА посебно , пцујај играчите ако не ти се допаѓаат !

Јас мислам дека работите ќе ги наредиме по свое!
Првин ,појќе шанси за гол имавме...тие не казнија по промашувањето на Гигс што требаше да биде гол , а делигираната топка на Нани го врати резултатот израмнет.

Во второ ваљда ќе се отвориме повеќе, ќе притиснеме и ќе дајме гол за победа !

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.430
Поени од реакции
16.737
Aууу голов ебење, каков хирушки испратен центаршут алал нека му е на Нани!

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.818
Поени од реакции
11.445
Дечко смири живци , не ми пцујај менаџерот и ЕКИПАТА посебно , пцујај играчите ако не ти се допаѓаат !

Јас мислам дека работите ќе ги наредиме по свое!
Првин ,појќе шанси за гол имавме...тие не казнија по промашувањето на Гигс што требаше да биде гол , а делигираната топка на Нани го врати резултатот израмнет.

Во второ ваљда ќе се отвориме повеќе, ќе притиснеме и ќе дајме гол за победа !

Така е прецедниче...пиздиве се бранат со 5 во одбрана, уште од почеток играат на опција нерешено, или ете на среќа еден гол и бранење...среќа што Флеча им го бапна и штета тоа од бугарот што не влезе...ајде второ подобро...Руни пичко скапана, дупи курви ван сезона, не сега!

Glory !!

Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
Во второ уште еден напаѓач! Ранлива им е одбраната на Евертон.. Сега да е памет Ферги на почеток да го извади Ошеј на негово место Овен или Македа.. гарант ке им ебат матер!

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Гледате сега пи*ки, за џабе серевте по играчите НАШИ, се се среди...

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Добро е, да видиме како ќе се справиме сега со водството :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom