Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
1. Ливерпул прво нема шанси да им ја пушти на Челзи плус играат на Енфилд ај да кажевме да играа на ССтмефорд и така и така да поверуваш ама на сред Енфилд Ливерпул да им пушти утакмица на Челзи за да не освои Јунајтед 4 титула по ред малку веројатно

2. Ако мисли Ливерпул да биде 7 и нека им ја пушти слободно на Челзи

3. Финалето од Европа Лига се игра на 12 Мај а натпреварот со Челзи се игра на 1 Мај па дај размисли малце бенитез нема да го пушти Торес исто и Џерард да играат со Челзи ќе ги чува 12 дена за Европа Лига а и не е сигурно дека Ливерпул ќе го помине Атлетико и дека ќе освои Европа Лига

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.800
Поени од реакции
12.186
1. Ливерпул прво нема шанси да им ја пушти на Челзи плус играат на Енфилд ај да кажевме да играа на ССтмефорд и така и така да поверуваш ама на сред Енфилд Ливерпул да им пушти утакмица на Челзи за да не освои Јунајтед 4 титула по ред малку веројатно

2. Ако мисли Ливерпул да биде 7 и нека им ја пушти слободно на Челзи

3. Финалето од Европа Лига се игра на 12 Мај а натпреварот со Челзи се игра на 1 Мај па дај размисли малце бенитез нема да го пушти Торес исто и Џерард да играат со Челзи ќе ги чува 12 дена за Европа Лига а и не е сигурно дека Ливерпул ќе го помине Атлетико и дека ќе освои Европа Лига
jas sinko gi navedov pri4inite.....i naglasiv deka toa e mozno pri eventualno finale....a za toa so povredite....nema vrska koga e finaleto....sto ako se povredi nekoj???? a i ako pobedat ne e sigurno deka ke bidat 5 ili 6

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
jas sinko gi navedov pri4inite.....i naglasiv deka toa e mozno pri eventualno finale....a za toa so povredite....nema vrska koga e finaleto....sto ako se povredi nekoj???? a i ako pobedat ne e sigurno deka ke bidat 5 ili 6
Па така кажи, дека навиваш за Лузерпул.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.800
Поени од реакции
12.186
Па така кажи, дека навиваш за Лузерпул.
Едно нешто не ми е јасно....Зошто цело време го навредувате ЛИВЕРПУЛ кога сега сте во негови раце????Цела година вреѓате а сега се крстите во ЛИВЕРПУЛ

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Ај бе бегај од нашиов Фан Клуб и на замарај ! Имаш си Фан Клуб ЛуЗЗерпул таму ги теши колегиТТе ти со 7то место !:jaj:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Едно нешто не ми е јасно....Зошто цело време го навредувате ЛИВЕРПУЛ кога сега сте во негови раце????Цела година вреѓате а сега се крстите во ЛИВЕРПУЛ
А осеќаш колку ниско паднавте, да очекуваш твојот клуб да го пушти на Челзи да победи за Јунајтед да не биде шампион, ете олку " голем " клуб сте вие.За жалење сте :nesum:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.800
Поени од реакции
12.186
Ај бе бегај од нашиов Фан Клуб и на замарај ! Имаш си Фан Клуб ЛуЗЗерпул таму ги теши колегиТТе ти со 7то место !:jaj:
само немој да тагувате на крај

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.412
Поени од реакции
30.872
Бацете им го газот на Челзи и изгубете :D

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
само немој да тагувате на крај
Ако ќе правиме шо ќе правиме и престани да провоцираш ! Кажа дека ќе попуштите дека другата сезона ќе се видиме и толку ај чао :jaj:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.800
Поени од реакции
12.186
А осеќаш колку ниско паднавте, да очекуваш твојот клуб да го пушти на Челзи да победи за Јунајтед да не биде шампион, ете олку " голем " клуб сте вие.За жалење сте :nesum:
никој не очекува пуштање на утакмица.....само ја кажав реалноста....и таа причина да не биде јунајтед шампион ја наведов како последна......но вие сте најпатетичните навивачи што постојат и немам намера да се карам со вас цела вечер......ајде пријатно и со среќа

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701

Да ти го е**м јас ливерпул !

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
никој не очекува пуштање на утакмица.....само ја кажав реалноста....и таа причина да не биде јунајтед шампион ја наведов како последна......но вие сте најпатетичните навивачи што постојат и немам намера да се карам со вас цела вечер......ајде пријатно и со среќа
Фала курцу ај пријатно ! :nesvest:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Don't mess around with them, because this time next year they will be chamions.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Иако сум разочаран, сепак се додека постои теоретска шанса за титулата и јас ќе се надевам...
Oзбилен си? Уште се надеваш?
Јас сега одам во челзи фан клубот и им ја честитам титулата. Барем реален сум! А ти и таквите како тебе надевајте се до предпоследно коло. Катастрофа денеска, катастрофа! Да не сум го пцуел Бугаринот, море ќе го отерам у три лепе...
К А Т А С Т Р О Ф А!
Немој само после натпреварот Челзи - Болтон да видам да си пишал дека имаме шанси за титула, ОК?... а сега оди ако сакаш и кај Арсенал честитај второ место :helou:

Можеби сега на многу ви изгледам смешен со пишаното, но тоа е мое размислување, Челзи не се непобедливи, така да очекувам кикс против Болтон, Ливерпул, Тотенхем... Се додека има теоретски шанси јас ќе се надевам на титула :smir:
Надевај се, надежта последна умира, ама сепак умира...
Инаку за погоре пишаното = we have a deal.
Уплаф бе? Беше денес во фан клуб Челзи да им честиташ Титула? :wink:

П.С. Rosemberg, друже не си ќењал од сабајле, па ќењаш кај нас... задржи си го простото мислење или па постирај го во друг фан клуб соодветен на твоето мислење :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom