Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
S

StereoLove

Гостин
a i vie ke se tesite.....ne nadevajte se na visok plasman narednata sezona...posle ovie 3 pobedi nad city vo 90 i nekoj....crno vi se pisuva v godina...i dosta sega nemam namera da se raspravam so vas
P.S i da bidam jasen....zna4i ne odam jas na poraz protiv Chelsea....jas na sekoja utakmica posakuvam pobeda....no ova e realnosta....tesko Liverpool da slavi protiv Chelsea
Чекај малку?нели не требаше да се надеваме на висок пласман и без Роналдо и Тевез?:pos: :pos:

Секоја сезона така зборувате...гревчиња:nesum:

Одлично сам против сите си.:vozbud:

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Остајте го, нека си пишува теории, туку изјавата на Ферги вчера:
"It is the first time since I have been manager that we are facing City when they have a genuine chance of achieving something." :tv:

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.311
Поени од реакции
3.697
Како беше онаа зафрканција со сликичка кога на Жерард џандари му го земаат пехарот , така иди работава , неи играма ама ќе даваме утакмици за да не сте вие шампиони па ај наредна година ... Братче уште сега да кажам вие може ќе губите а може е не но како и да е може само да ни помогнете со победа или реми а со пораз исти к**** друго пакување. Челзи ги има стоката , вас и виган , ако на виган му гори поднозе последно коло се е можно :tapp:

Член од
22 јануари 2009
Мислења
382
Поени од реакции
25
Супер кикс на Челзи сега шансите се големи за 4твртата титула по ред сега само треба да изиграме смирено до самиот крај

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ова некоја болна шега или што...:pos:
Не можам да ја најдам сликата што ја имам постирано, со ликовите од Only fools and horses, ако си ја гледал серијата ќе сфатиш.

Дел Бој после секој пропаст му викаше на Родни Don't worry, this time next year we will be millionaires. И испринтал некој маица и наместо Родни и Дел Бој ги ставил Рафа и Џерард и одоздола овој цитат само наместо millionaires пишуваше champions :pos2:

M

Mario Gómez

Гостин
Браво ѕверој, така само, нека патат овие Челски.:tv:

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762

Тошич повторно два гола постигнал за Келн. Одлично се покажа на позјмицата се надевам дека Ферги ќе го врати летово!:smir:

:pop::pop::pop:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.990
Поени од реакции
7.133
Еве копи/пејст за да прочита секој фан и да му “олесни“ малце. На крај краева ова џабе ќе биди ако ние не тепаме се до крајот:

Зошто Ливерпул не смее да си дозволи да му “пушти“ на Челзи:

Ја гледав сега табелата за Премиер Лигата на страната на УЕФА. Таму стои дека 5-от игра во плеј-оф (4-то квал. коло), а 6-от игра во 3-то квалификациско коло за Лига Европа. Најверојатно само освојувачот на ФА Купот има загарантирано место во групите од ЛЕ. Според ова значи дека Портсмут ќе игра во Лига Европа, а Ливерпул МОРА да си игра за себе барем за 6-то место и колку толку настап во Европа макар и во трето квал. коло за ЛЕ. Астон Вила утре сигурно победува со Портсмут и ќе го прати Ливерпул на табелата за 6-то место (Вила има и натпревар помалку). Знаат сопствениците на Ливерпул дека ако не играат во Европа од финансиски аспект и секако од играчки е катастрофа, а да не спомнам дека сериозно Торес, Џерард па и други можат да побараат трансфери. Ова не е момент кога Ливерпул треба да гледа егоистички и сериозно да си ја загрози иднината и статусот на “голем“ клуб само за да го спречи Манчестер да стани најтрофеен клуб во историјата во Англија.

Тоа е мое мислење па сега...

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Ни скинавте 3 бода денеска :helou:
E да не ебеш ?

Него да им се извинам тука јавно на форумов на Фросе, Жан и Оли шо ги заебав за у Шенклис али стварно не бев у можност да дојдам :smir:

Glory!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Кога никој од нас, конкурентите не можи да напрај нешто по се ми изгледа дека ке освоите пак титула....Челзи треба да гостува на Енфилд, а Торес и другарите сигурно нема да им дадат победа, така лесно....Мислам дека титулата ке се реши кај нашиот најголем и ваш, се разбира ривал....Ние немаме никави шанси, но кога би морал да бирам кој да стане шампион, би рекол Челзи, само заради фактот дека ке ни избегате многу во титули....

Спортски поздрав и нека победи подобриот и посрекниот:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom