Довичински
TheTruth
- Член од
- 8 февруари 2009
- Мислења
- 3.833
- Поени од реакции
- 1.325
Ајде идемо на победа Ѓаволи одам да нанам!:back: Позз
Овде фали твојата цврста рака, легендо :smir:.Здраво друштво, ме немаше долго време но баниран сум, може и пак ќе ме банираат(барем за фудбал да беше ), но редовно ве читам:smir:
Од утрешниот натпревар ќе се знае многу, очекувам тешка утакмица со многу борба, Шити ќе се мотивирани па ќе видиме што ќе биде!
GLORY GLORY MAN UNITED!
MAN UNITED&CHOMBE WILL NEVER DIE! :smir:
Не треба да напоменувам дека изгледите за натпреваров не се баш на наша страна. Сити и со многу послаб тим минатите години на победувале, некогаш и премногу лесно, на домашен терен. Мислам дека и двете екипи ќе бидат премногу мотивирани, Сити за конечно да не исфрлат од трката за титулата и да продолжат да се борат за 4то место за ЛШ, ние за продолжување на походот кон титулата и секако да им ги замрсиме шансите на Сити.
Многу важен аспект на натпреварот ќе бидат првите 15 минути кога не смее да се прими гол. Ако Сити постигне гол во тој период црно ќе ни се пишува. Се надевам ќе изиграме како првото полувреме против нив во полуфиналето од Карлинг Купот на Wastelands.
ВДС
Рафаел Видиќ Рио/Еванс Евра
Валенсија Флеч Сколс Нани
Гигс
Руни
Рафаел ќе мора да игра десен бек бидејќи Сити ги имаат брзите Белами и Џонсон по таа позиција. Се надевам му е дојден паметот од натпреварот со Баерн и дека нема да се глупира на овој натпревар. Исто така не би ме изненадило да го видам и Гибсон во првиот состав денеска.
П.С. Сега и Виеира се врати во ПЛ, штета што го нема Кин (не се заборава тој дуел во тунелот)
:manfan:Citeh is going down, with a million in the bank, a million in the bank.
edit: Идеме сите директно у Шенклис?
Сити имаат дадено 14 гола на последните 3 натпревари. Ги имаат Тевез и Адебајор во нападот, секогаш се претерано мотивирани против нас и играат дома, плус предизвикот да се игра во ЛШ. Имаат доста добар тим, особено крилните играчи во средината. Одбраната им е малку послаба страна што ќе мора да се икористи.Ти шо бате си !
Како ја напре работава ,ко синкир со барса да играме не се секирај толку
Кој к** фактор се Сити во Англиската премиерлига, дали некогаш биле????
Fuck them.....WE ARE UNITED !!!!!! AND MANCHESTER IS RED !
Суди Мартин Еткинсон, судијата кој на првиот меч со Сити на Олд Трафорд даде дополнителни 4 а продолжи 6 минути (Овен му беше ептен благодарен).mislam deka siti imaat pogolemi sansi da pobedat poradi domasniot teren, dobrata forma, a mozebi i pomos od sudiite (poradi poslednive utakmici na MUFC vo koi bevme mnogu osteteni)
inace sakam pobeda na man utd so 3-1 :baeh::baeh:
Имам сувство дека нешто слично сега ќе направи во корист на Сити секако ако има можност и потреба за тоа. Некако ни тргна годинава со враќање мило за драго па ништо чудно ако тоа се повтори и денес и се да отиде јабана. Сепак сеуште имам трошка надеж дека денеска ќе ја намалиме предноста на Челзи на 1 бод и ќе се бориме до крај во последните 3 кола. Ајт со среќа па се читаме по натпреварот се надевам со победнички коментари :helou:Суди Мартин Еткинсон, судијата кој на првиот меч со Сити на Олд Трафорд даде дополнителни 4 а продолжи 6 минути (Овен му беше ептен благодарен).