Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Браво за Тошич. Се гледа дека ако му се даде шанса, знае да ја искористи. Се надевам дека наредната сезона ќе остане кај нас и ќе добива повеќе шанса во првиот тим.

п.с: Ако ги најде некој головите нека ги постира. :smir:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.979
Поени од реакции
7.119
Утре може да се случи една од најголемите нати-дај ми услуги. Ние да го тепаме Сити му правиме услуга на Тотенхем. Тотенхем да го тепа Челзи ни прави услуига нам. Да се надеваме дека ова ќе се оствари. Уште тоа ни остана...надежта... :smir:

Chombe

LUHG
Член од
16 април 2010
Мислења
24
Поени од реакции
4
Здраво друштво, ме немаше долго време но баниран сум, може и пак ќе ме банираат(барем за фудбал да беше:) ), но редовно ве читам:smir:
Од утрешниот натпревар ќе се знае многу, очекувам тешка утакмица со многу борба, Шити ќе се мотивирани па ќе видиме што ќе биде!

GLORY GLORY MAN UNITED!
MAN UNITED&CHOMBE WILL NEVER DIE! :smir:

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Здраво друштво, ме немаше долго време но баниран сум, може и пак ќе ме банираат(барем за фудбал да беше:) ), но редовно ве читам:smir:
Од утрешниот натпревар ќе се знае многу, очекувам тешка утакмица со многу борба, Шити ќе се мотивирани па ќе видиме што ќе биде!

GLORY GLORY MAN UNITED!
Welcome back Chombe :pos2:
Колово ни е последна шанса да се заканиме за освојување на 4 in a row...
:manfan:

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325

GLORY GLORY MAN UNITED!
Охоооо... Велкм Бек Легендо :smir:

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
Тошич мора да биде у план за идната сезона.. само замислете ги крилата.. Лево Нани/Тошич десно Валенсиа/Обертан ке биде ебење ке ги жалам бековите најсериозно :D:smir:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Утре може да се случи една од најголемите нати-дај ми услуги. Ние да го тепаме Сити му правиме услуга на Тотенхем. Тотенхем да го тепа Челзи ни прави услуига нам. Да се надеваме дека ова ќе се оствари. Уште тоа ни остана...надежта... :smir:
Или обратно,ни го тепаме тотенхем вие губите од сити и услуга на сити им праиме автоматски и они на нас :vozbud:

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Мој тип - Јунајтед 1:2, Тотенхем 2:1 - подобро здравје :tv: !

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Голем ден е денес, ден у кој ќе им докажеме на лузерите дека џабе им се и 498571349857143217845981347516934513940758190 милиони, ајт поздрав идам јас да спијам, се читаме утре. :back:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Утре јас одам у Шенклис, поззи4.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop