CopyOfDeath
Die Die My Darling!!!
- Член од
- 30 ноември 2005
- Мислења
- 4.186
- Поени од реакции
- 48
Тошич стрелец за КЕЛН
2 даде...Тошич стрелец за КЕЛН
Welcome back Chombe :pos2:Здраво друштво, ме немаше долго време но баниран сум, може и пак ќе ме банираат(барем за фудбал да беше ), но редовно ве читам:smir:
Од утрешниот натпревар ќе се знае многу, очекувам тешка утакмица со многу борба, Шити ќе се мотивирани па ќе видиме што ќе биде!
GLORY GLORY MAN UNITED!
MAN UNITED&CHOMBE WILL NEVER DIE! :smir:
Охоооо... Велкм Бек Легендо :smir:Здраво друштво, ме немаше долго време но баниран сум, може и пак ќе ме банираат(барем за фудбал да беше ), но редовно ве читам:smir:
Од утрешниот натпревар ќе се знае многу, очекувам тешка утакмица со многу борба, Шити ќе се мотивирани па ќе видиме што ќе биде!
GLORY GLORY MAN UNITED!
MAN UNITED&CHOMBE WILL NEVER DIE! :smir:
Или обратно,ни го тепаме тотенхем вие губите од сити и услуга на сити им праиме автоматски и они на насУтре може да се случи една од најголемите нати-дај ми услуги. Ние да го тепаме Сити му правиме услуга на Тотенхем. Тотенхем да го тепа Челзи ни прави услуига нам. Да се надеваме дека ова ќе се оствари. Уште тоа ни остана...надежта... :smir:
Или да не си правиме филмови и да почекаме до утре.Или обратно,ни го тепаме тотенхем вие губите од сити и услуга на сити им праиме автоматски и они на нас
Ова би било најпаметно :smir:Или да не си правиме филмови и да почекаме до утре.