Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Здраво друштво, ме немаше долго време но баниран сум, може и пак ќе ме банираат(барем за фудбал да беше:) ), но редовно ве читам:smir:
Од утрешниот натпревар ќе се знае многу, очекувам тешка утакмица со многу борба, Шити ќе се мотивирани па ќе видиме што ќе биде!

GLORY GLORY MAN UNITED!
MAN UNITED&CHOMBE WILL NEVER DIE! :smir:
Овде фали твојата цврста рака, легендо :smir:.
ONCE A RED, ALWAYS A RED

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Гледам овие од Сити многу летет во облаци, ама кој високо лета, ниско паѓа, така да денес ќе им покажеме кој е кој во Манчестер!

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Ќе биде тешко денеска. Мотивирани, на домашен терен, агресивни, ќе сакат да не победат. Мислам оти нашта мотивација и желба за победа ќе биде ного поголема, резултатте од последните 2-3 недели го налагат тва. И ако победе Челзи, титулата 70-80% титулата ќе биде нивна. Сакам да ги победаме на Сити, па макар и Челзи да победат, а однапред сам им благодарен на Тотенхем шо ќе се обидат да ги сопрат. :)

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Не треба да напоменувам дека изгледите за натпреваров не се баш на наша страна. Сити и со многу послаб тим минатите години на победувале, некогаш и премногу лесно, на домашен терен. Мислам дека и двете екипи ќе бидат премногу мотивирани, Сити за конечно да не исфрлат од трката за титулата и да продолжат да се борат за 4то место за ЛШ, ние за продолжување на походот кон титулата и секако да им ги замрсиме шансите на Сити.

Многу важен аспект на натпреварот ќе бидат првите 15 минути кога не смее да се прими гол. Ако Сити постигне гол во тој период црно ќе ни се пишува. Се надевам ќе изиграме како првото полувреме против нив во полуфиналето од Карлинг Купот на Wastelands.

ВДС

Рафаел Видиќ Рио/Еванс Евра

Валенсија Флеч Сколс Нани

Гигс

Руни

Рафаел ќе мора да игра десен бек бидејќи Сити ги имаат брзите Белами и Џонсон по таа позиција. Се надевам му е дојден паметот од натпреварот со Баерн и дека нема да се глупира на овој натпревар. Исто така не би ме изненадило да го видам и Гибсон во првиот состав денеска.

П.С. Сега и Виеира се врати во ПЛ, штета што го нема Кин (не се заборава тој дуел во тунелот):vozbud:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.115
Поени од реакции
1.695

Citeh is going down, with a million in the bank, a million in the bank.

edit: Идеме сите директно у Шенклис?

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Не треба да напоменувам дека изгледите за натпреваров не се баш на наша страна. Сити и со многу послаб тим минатите години на победувале, некогаш и премногу лесно, на домашен терен. Мислам дека и двете екипи ќе бидат премногу мотивирани, Сити за конечно да не исфрлат од трката за титулата и да продолжат да се борат за 4то место за ЛШ, ние за продолжување на походот кон титулата и секако да им ги замрсиме шансите на Сити.

Многу важен аспект на натпреварот ќе бидат првите 15 минути кога не смее да се прими гол. Ако Сити постигне гол во тој период црно ќе ни се пишува. Се надевам ќе изиграме како првото полувреме против нив во полуфиналето од Карлинг Купот на Wastelands.

ВДС

Рафаел Видиќ Рио/Еванс Евра

Валенсија Флеч Сколс Нани

Гигс

Руни

Рафаел ќе мора да игра десен бек бидејќи Сити ги имаат брзите Белами и Џонсон по таа позиција. Се надевам му е дојден паметот од натпреварот со Баерн и дека нема да се глупира на овој натпревар. Исто така не би ме изненадило да го видам и Гибсон во првиот состав денеска.

П.С. Сега и Виеира се врати во ПЛ, штета што го нема Кин (не се заборава тој дуел во тунелот):vozbud:

Ти шо бате си ! :)

Како ја напре работава ,ко синкир со барса да играме :) :) :) не се секирај толку :)

Кој к** фактор се Сити во Англиската премиерлига, дали некогаш биле????

ЈАс мислам дека се освем убедлива победа ,во ситуација кога се бориме за шампионската титула....е срамен разултат!

Резултатите од минатото воопшто нетреба да ти бидат репер за тоа што денеска не очекува, можеби Сити не победувале на средина од сезона или во некои не толку битни натпревари....но СЕКОГАШ , С Е К О Г А Ш , кога натрпеварот бил одлучувачки, кога победата била потребна , сме победувале лесно и убедливо!

Fuck them.....WE ARE UNITED !!!!!! AND MANCHESTER IS RED !

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Ти шо бате си ! :)

Како ја напре работава ,ко синкир со барса да играме :) :) :) не се секирај толку :)

Кој к** фактор се Сити во Англиската премиерлига, дали некогаш биле????

Fuck them.....WE ARE UNITED !!!!!! AND MANCHESTER IS RED !
Сити имаат дадено 14 гола на последните 3 натпревари. Ги имаат Тевез и Адебајор во нападот, секогаш се претерано мотивирани против нас и играат дома, плус предизвикот да се игра во ЛШ. Имаат доста добар тим, особено крилните играчи во средината. Одбраната им е малку послаба страна што ќе мора да се икористи.

Сити до сега не беа никаков фактор во ПЛ, во последните 30-40 години. Ама сега работите драстично се менуваат, а најдобар доказ е тоа што за две сезони од клуб од долниот дел на табелата станаа клуб кој најверојатно ќе игра во ЛШ. Сити е далеку од Барса, ама па не и ни Портсмут, така да треба максимално сериозно и внимателно да се влезе во натпреварот. Секој што мисли дека ќе биде лесно многу се лаже :toe:.

За последната реченица тотално се согласувам MANCHESTER IS RED.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Rooney's Temper, знаеш како ме интересира кој и што имаат? Меси, Кристијано, Робен, Рибери нека ги имаат и плус Тевез, Адебајор не ме интересира, едноставно НЕ МЕ ИНТЕРЕСИРА, WE ARE MANHCESTER UNITED :back:

viktor92

LUHG
Член од
20 декември 2009
Мислења
31
Поени од реакции
0
mislam deka siti imaat pogolemi sansi da pobedat poradi domasniot teren, dobrata forma, a mozebi i pomos od sudiite (poradi poslednive utakmici na MUFC vo koi bevme mnogu osteteni)
inace sakam pobeda na man utd so 3-1 :baeh::baeh:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
mislam deka siti imaat pogolemi sansi da pobedat poradi domasniot teren, dobrata forma, a mozebi i pomos od sudiite (poradi poslednive utakmici na MUFC vo koi bevme mnogu osteteni)
inace sakam pobeda na man utd so 3-1 :baeh::baeh:
Суди Мартин Еткинсон, судијата кој на првиот меч со Сити на Олд Трафорд даде дополнителни 4 а продолжи 6 минути (Овен му беше ептен благодарен).

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.979
Поени од реакции
7.119
Суди Мартин Еткинсон, судијата кој на првиот меч со Сити на Олд Трафорд даде дополнителни 4 а продолжи 6 минути (Овен му беше ептен благодарен).
Имам сувство дека нешто слично сега ќе направи во корист на Сити секако ако има можност и потреба за тоа. Некако ни тргна годинава со враќање мило за драго па ништо чудно ако тоа се повтори и денес и се да отиде јабана. Сепак сеуште имам трошка надеж дека денеска ќе ја намалиме предноста на Челзи на 1 бод и ќе се бориме до крај во последните 3 кола. Ајт со среќа па се читаме по натпреварот се надевам со победнички коментари :helou:

Член од
21 мај 2007
Мислења
32
Поени од реакции
0
Van der Sar
Neville Vidic Evans Evra
Fletcher Scholes Gibson
Valencia Rooney Giggs​

Subs:Kuszczak, Rafael, O'Shea, Carrick, Nani, Obertan, Berbatov.

официален тим , незнаем до кога со 3 старци во тим али јбг сакаме пак да губиме

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom