Хаха, па нормално дека останал, кој нормален би земал дрес од него...Сакав да земам ваков, 40 години од првата титула во ЛШ, ама само од гомнарот Бербатов останал
Најдобар гостински според мене што сме го имале досега и баш само од него останал
http://twitter.com/BenHibbs
The black kit isn't changing. New red home kit and white away kit. Think they'll be for two years.It'll be this logo, in white letters.
Од кога видов како брани за Лион реков дека мора да дојде во Манчестер.. одличен голмам, одлични рефлекси има.. а по мое мислење е подобар и од Нојер каде каде... Ако зима голман Лорис е вистинкиот избор. А за рафел не сумњам дека тоа ке се деси.. гарант ке биде еден од најдобрите десни бекови..
He was the man!Dobar golman e Loris, no ne veruvam letovo da se kupuva golman.
Inaku gleav edna statistika kolku gola sme dale po korneri i sme dale samo 4, a sme izvedile najmnogu korneri. Samo Fulam i Barnli se poslabi vo taa kategorija. Za sporedba Siti dale duri 15 gola.
I uste edna nepovolna statistika za nas: Sekoj tim sto bil lider na 4 kola do kraj ja osvojuval titulata. Ama ajde, it's not over till it's over.
Имам ваков и со гордост го носам чат пат на фудбал...е кога играм со него, по 3 пара мрежи носат резерва
Сакав да земам ваков, 40 години од првата титула во ЛШ, ама само од гомнарот Бербатов останал
Најдобар гостински според мене што сме го имале досега и баш само од него останал
Топ е дечково, како брани за 23 години, алал вера...иако јас повеќе го сакам Фреј, маестро е на гол, брани ко будала, без страв и се понаша ко мангуп башка има муда дечкото!Хуго Лорис е одличен голман.Да го земете ќе завршите голема работа,озбилно.
Искрено,Челзи да го немаше Чех,ќе посакав овој да брани.Според мене е одличен голман,а и доста млад.
Да на мечот со Блекбурн се повредил и е неизвесен за утре иста ситуација е и со Гигс и он се повреди со Блекбурн.Фердинанд пак е повреден ?