Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Сакав да земам ваков, 40 години од првата титула во ЛШ, ама само од гомнарот Бербатов останал :tapp:
Најдобар гостински според мене што сме го имале досега и баш само од него останал :mad:

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Сакав да земам ваков, 40 години од првата титула во ЛШ, ама само од гомнарот Бербатов останал :tapp:
Најдобар гостински според мене што сме го имале досега и баш само од него останал :mad:
Хаха, па нормално дека останал, кој нормален би земал дрес од него...
Боље од Фостер ке земам :)

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.115
Поени од реакции
1.695
Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
Од кога видов како брани за Лион реков дека мора да дојде во Манчестер.. одличен голмам, одлични рефлекси има.. а по мое мислење е подобар и од Нојер каде каде... Ако зима голман Лорис е вистинкиот избор. А за рафел не сумњам дека тоа ке се деси.. гарант ке биде еден од најдобрите десни бекови..

В

Вори

Гостин
Хуго Лорис е одличен голман.Да го земете ќе завршите голема работа,озбилно.

Дел од неговите одлични перформанси.

Искрено,Челзи да го немаше Чех,ќе посакав овој да брани.Според мене е одличен голман,а и доста млад.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Dobar golman e Loris, no ne veruvam letovo da se kupuva golman.

Inaku gleav edna statistika kolku gola sme dale po korneri i sme dale samo 4, a sme izvedile najmnogu korneri. Samo Fulam i Barnli se poslabi vo taa kategorija. Za sporedba Siti dale duri 15 gola.

I uste edna nepovolna statistika za nas: Sekoj tim sto bil lider na 4 kola do kraj ja osvojuval titulata. Ama ajde, it's not over till it's over. :toe:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.725
Поени од реакции
11.565
Dobar golman e Loris, no ne veruvam letovo da se kupuva golman.

Inaku gleav edna statistika kolku gola sme dale po korneri i sme dale samo 4, a sme izvedile najmnogu korneri. Samo Fulam i Barnli se poslabi vo taa kategorija. Za sporedba Siti dale duri 15 gola.

I uste edna nepovolna statistika za nas: Sekoj tim sto bil lider na 4 kola do kraj ja osvojuval titulata. Ama ajde, it's not over till it's over. :toe:
He was the man!

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.857
Поени од реакции
11.522

Имам ваков и со гордост го носам чат пат на фудбал...е кога играм со него, по 3 пара мрежи носат резерва :pos:
Среќа не е реал/сити ова, иначе до сега на татко ми(агентот) 3 понуди ќе му имаа пратено LOL

Хуго Лорис е одличен голман.Да го земете ќе завршите голема работа,озбилно.

Искрено,Челзи да го немаше Чех,ќе посакав овој да брани.Според мене е одличен голман,а и доста млад.
Топ е дечково, како брани за 23 години, алал вера...иако јас повеќе го сакам Фреј, маестро е на гол, брани ко будала, без страв и се понаша ко мангуп башка :icon_lol: има муда дечкото!
А ако го немавте Чех брат...:pos:
Едина позитивна работа за нас, е што од кога го носи нокширот повеќе кикса, пред тоа беше не мачкица, него леопард!

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Утре мораме да победиме иако играме против многу тежок противник кој одлично игра дома. Се надевам дека утре конечно ќе го видам Руни 100% фит и дека Челзи ќе киксне против Тотенхем а ние ќе ги тепаме Сити и сите сме среќни.:smir:

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
Случајно некој да не знае кој се повикани за утрешниот дуел??

On a more positive note, Owen Hargreaves is in the travelling squad after training well, while John O'Shea has made a good recovery after coming off at Ewood Park with a slight injury last Sunday.

Значи Харгривс конечно на клупа...

А и Филип ме преварил :D

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
On a more positive note, Owen Hargreaves is in the travelling squad after training well, while John O'Shea has made a good recovery after coming off at Ewood Park with a slight injury last Sunday.

Руни најверојатно ќе биде фит и ќе игра додека неизвесни се Фердинанд и Гигс додека сите други се фит.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom