Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.937
Поени од реакции
7.050
Немогуче :nenene:
Не играме за титула.... не зезај...
Е шо да не треба да чекаме Април месец да дојде па да играме поризично демек за титула. Со таков пристап ништо не се освојува. Мора на секој натпервар да се оди безкомпромисно на ПОБЕДА! Добро е да влези Овен накај '70.

N

navivacka

Гостин
1:Eте знаев,веднаш после пропуштени шанси казна-тоа е Англија тоа е премиер лига...
2:Mоже ли барем еден натпревар да не примаме гол?
3:Ферги менувај нешто:tapp:

Едит:СУДИЈА ПЕДЕР(извинете за ова но емоциите беа во мене посилни
)после...имаме помош од судиите абе ајде:tapp:сега се виде колку имаме помош...

Но...колку и да сакат да не спречат секогаш ке бидеме силни...и после овој натпревар ке кажам дека сум горда што навивам за Манчестер Јунајтед.

:pusk: до сите неутралци,гледајте и ситете се ама пак сме шампиони и дали му се допага тоа некому или не тоа е ФАКТ.

Извинете за овој коментар.Ама неможев да издржам.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Well... најебали сме. Ај нека ни е последно. Според играта и заслужено :(

MANCHESTER UNITED FOREVER

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
Со ваква игра никаде не стигаме мн слабо изигравме денес. Дозволивме Ливерпул да диктира темпо. Они мн поише шанси имаа и подобро изиграа ова ке биде заслужена победа на Ливерпул памет за друг пат за Фергусон да игра малце поагресивно со појаките тимови! Тоа поише срека на олд трафорд!!!

N

navivacka

Гостин
Гледајте истекоа последните 5 минути и продолжува уште додека лузерите не постигнаа гол...се виде кој ДЕНЕС ИМАШЕ ПОМОШ.Сепак заслужен пораз.

Член од
14 септември 2009
Мислења
13
Поени од реакции
0
Se raduvaat na neuspehot na MANCHESTER UNITED zatoa sto ne mozat da se raduvate na uspehot na svoite ekipi......GLORY GLORY MAN UTD

da mozam da mu udram edna letva u glava na SAF satoa sto treba da zapamni deka OWEN e ISTORIJA za BERBATOv....

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.753
Поени од реакции
9.518
Гледајте истекоа последните 5 минути и продолжува уште додека лузерите не постигнаа гол...се виде кој ДЕНЕС ИМАШЕ ПОМОШ.Сепак заслужен пораз.
А ако дадевме ние гол?
Глупаво е сега да ја бараме вината кај судијата. Слабата игра на одредени поединци резултираше со овој пораз.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.163
Поени од реакции
6.039
Ааааа, судија педер, Карагер директен црвен требаше да добие... :tapp:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
То е то, честитки до Ливерпул сосема заслужена победа.

Glory,Glory Man United !:pipi:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Само Торес да го запреме, најмногу ме плаши. Другото ќе си дојде само по себе.
Знаев дека ќе го наебеме од Торес. Заслужено го испивме денес. Како да имав претчувство за утакмицава, ама не сакав да излезам само ја песимист (ја фатив 1 на ливче :kesa:)
Веќе третпат по ред во Премиерлигата губиме од Ливерпул, не ми е јасно стварно... Порано ни беа редовни пациенти, сега е обратно. 4 порази по ред и сега нас не тепаа. Тоа е. :(

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Не размислувај така,ливерупул си имаа водство.За нив колко побрзо свиреше судијата толко подобро,колко веке ја одолговлечуваше толко подобро за вас.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom