Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
До нас е кривицата за поразов луѓе, судијата не ни е воопшто крив. Средината освен Гигс и Валенсија како и да ја немаше, Керик не го нив гледав до последните 10 минути а Сколс се изгуби. Да играа Андерсон и Флечер најверојатно немаше да заврши вака, но тоа е што е. Но и минатата година губевме од нив а ја освоивме титулата, така да не ми е ова некој пресуден фактор дека стануваме аутсајдери за титулата.

Повеќе среќа следниот пат :smir:

П.С. Очекувам наплив од искомплексирани членови (не зборувам за фанови на Ливерпул) кои можеби ќе се ситат на поразот, не им реплицирајте, не си дозволувајте да бидете банирани поради ефтини провокации. :smir:

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
Добар натпревар агресивен фудбал
си изгубивме јебига

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Гледајте истекоа последните 5 минути и продолжува уште додека лузерите не постигнаа гол...се виде кој ДЕНЕС ИМАШЕ ПОМОШ.Сепак заслужен пораз.
Извинете шо упаѓам во вакви тешки моменти, НО! ова што го напиша едноставно нема смисла. Јас колку што знам водевме пред продолжението.

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
тепаше подобриот тим, тоа е тоа... ќе се вратат Манчестер многу брзо, Челзи ќе има лош период.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.843
Поени од реакции
11.496
Вака сега....да даде господ, алах, шива, итн...на судијата маринер да му умрат децата во големи болки и страдања, сам да си ги закопа и цела негова фамилија од лепра да се заболи и полека да скапаат.

А за ливерпул...немам коментар, да не беше судијава, ќе правевме друг маубет...

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Изгубивме. Здравје !

Јас нема да спијам.....играчите ќе си земат плата и оваа недела....

Битно е сеа да не се дозволи поразов да влијае психолошки....за играчите мислам.....мене не ме спасува ништо...

N

navivacka

Гостин
А ако дадевме ние гол?
Глупаво е сега да ја бараме вината кај судијата. Слабата игра на одредени поединци резултираше со овој пораз.
Зборот ми беше...

Колку фаули досуди за Јунајтед колку за Лузерите...
Ајде на пример првиот "фаул"каде падна Торес кога беше во контакт со Евра дали воопшто имаше контакт?
После кога падна Керик во шеснаесетникот не досуди ништо а на секое пагање на лузерите судеше.
Мислиш ли дека со таква игра заслуживме да постигнеме гол?НЕ
Друго-судијата досуди 5 минути а кога истекоа тие 5 минути остави уште неколку секунди за да го постигнат и својот 2 гол а после кога се работи за Јунајтед сите неутралци знаат да зборат.

И едно нешто за крај:Moжеме ли барем еден натпревар да не примаме гол...Ах Рио кај беа тие твои добри денови.

Извинете шо упаѓам во вакви тешки моменти, НО! ова што го напиша едноставно нема смисла. Јас колку што знам водевме пред продолжението.
Немај гајле па ти:)него зборот ми беше што судијата ви продолжи кога го постигнавте за вториот гол,а да се работеше за Јунајтед сите ке збореа е кока можат и тие можам и јас:smir:

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
Вака сега....да даде господ, алах, шива, итн...на судијата маринер да му умрат децата во големи болки и страдања, сам да си ги закопа и цела негова фамилија од лепра да се заболи и полека да скапаат.

А за ливерпул...немам коментар, да не беше судијава, ќе правевме друг маубет...
зошто????

шо толку судијава згреши..заслужен картон црвен т.е. 2 жолт за видиќ

манчестер освен една стаива и една шанса на руни во 1 пол, воопшто не ни проба да победи.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.094
Поени од реакции
1.656
Катастрофа...Со вакви партии не се освојува титула...
Минатата година имавме 4-5 бода вкупно од сите дуели со големата 4ка.Има уше 32 утакмици докрај, ај барем вака е поинтересно.

Изгубивме заслужено, не игравме добро, немавме толку шанси како нив (јел да да ги искористивме нашите ќе тепавме), и според мене се трудеа сите, се бореа колку можат, освен Руни.Знаеше Бенитез дека треба само Руни да се запре и цел тим игра слабо.Му успеа.

п.с не го кривете судијата, Видич заслужено си доби црвен.Во првото полувреме судеше на страната на Ливерпул, во второто повеќе за нас судеше.

п.п.с Глејте како ќе се никнат фановине на Ливерпул сеа :tv:

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Нема врска дека судијата е нешто крив за поразот.Средниот ред ама ич не функционираше,со исклучок на Валенсија.Една грешка на Фердинанд и тоа е тоа.А и подобри беа они,реално. :kesa:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.719
Поени од реакции
11.557
Поштено го примивме, затоа и не ми е мака за поразот.
Ако, играме и дома. :pop:

А, ако не се лажам, голот на Руни беше регуларен, така?

F

fantomX

Гостин
Судијата можеше да свирни пенал за вас првото, Карагер на Керик, ама исто можеше Видич да го прати многу порано на туширање, со оглед дека и во првото имаше сличен старт како тој за втор жолт. Шо се буните не знам.

Инаку, слаб натпревар од Јунајтед, очекував повеќе, и играчки и резултатски, бод се разбира, сега ја развештерите тајфафа на Рафчо. :icon_mrgr

K

kaiser soze

Гостин
Инфериорни бевме во голем дел од натпреварот,и тоа е факт.Ливерпул ја контролираше играта,створи повеќе шанси и победи.Средниот ред ни беше катастрофален,можеби и Ферги ја згреши тактиката,па тука го изгубивме дуелот.Евра исто не беше на ниво,му дозволи на Бенајун многу простор за игра,а овој тоа го искористи.
За арбитрот Маринер што да кажам,се изгуби момчето,веројатно поради притисокот што го имаше врз себе,ама полошо судење не сум видел од поодамна.Не дека тој ни е виновен за поразот,но сепак морам да кажам дека му кумуваше со неколклу лоши одлуки.Старт врз Керик во шеснаесетник од Карагер остана несанкциониран,врз Бербатов на крај од прво полувреме исто,а и стартот врз Овен кој беше за чист црвен на Карагер остана недосуден.Очајно,очајно лошо судење од Маринер.
На крајот мора да потенцирам,играта не ни беше на ниво,и колку и да беше лоша арбитражата,сепак не заслуживме победа.

Член од
26 август 2009
Мислења
29
Поени од реакции
0
Член од
10 февруари 2008
Мислења
845
Поени од реакции
447
Стварно не ве сфаќам зошто понекогаш не си признаете дека вие сте виновни за поразот.Едноставно изигравме подобро и победивме :toe:
П.С. Се надевам дека ова нема да биде сфатено како провокација :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom