Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Брат, искрено пцујте ме колку сакате. Заборави се, и кога си сам, на головите на Барса само сети се. ;)

Се зафркавам, искулирајте мафијо:D
Ние искулирани сме, ви честитавме, ваш момент е ова и уживајте си ама не провоцирај тука!

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
ok ok x)

Битна е мудроста. x)

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Поздрав до сите фанови на Манчестер, стварно повеќето бевте фер и честитавте титула, наредната сезона очекувам исто финале и како што кажа Чомбе да ги гледаме овие два тима наредните 10 години како играат мегу себе во големото финале и титулите да се поделат, нормално и рамноправно по 5-5.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Поздрав до сите фанови на Манчестер, стварно повеќето бевте фер и честитавте титула, наредната сезона очекувам исто финале и како што кажа Чомбе да ги гледаме овие два тима наредните 10 години како играат мегу себе во големото финале и титулите да се поделат, нормално и рамноправно по 5-5.
Нема проблем, искрено после Јунајтед многу ја почитувам Барса поради начинот на кој игра фудбал. И нема да ми биде криво да ја одбраните титулата в година, само да не бидат некој пензионерски друштва или препотентни и лигави тренери и клубови:smir:

GLORY GLORY MAN UNITED!

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Гори гори Мен Јунајтед :)
Фер ен скуер. Ме изненади Фергусон од старт, мислев дека ќе го паркира автобусот пред гол и ќе чека контри, ама како што кажав, ме изненади пријатно, за доброто на играта.

Победи мојот тим, најдобриот во Европа годинава, додека втор беше тимот кој покрај Барса најмногу заслужи да се најде во финалето - одамна немало вака јаки противници едни против други, во меч во кој решаваат нијанси.

Честитки за трудот.
Се гледаме догодина.

Член од
22 мај 2008
Мислења
700
Поени од реакции
25
Незнам што ми се случува али не осеќам некоја тежина или голема мака за поразот. Некој порази на пр. во премиер лигата сум ги доживувал потешко. Не е ова провокација до фановите на Барса. Најверојатно не сум толку кул бидејќи стварно не надиграа. А можеби и се презаситивме од титули овие години па затоа и така се чуствувам. Баш тоа и го заприметив вчера дека немаше ни еден играч да плаче или да се удира од земја како што знае да биде случај со некој од играчите кои губат титула. Можеби и тоа докажува дека едноставно Барса повеке ја посакуваа титулата.:toe:

Dave

subcomandante
Член од
15 февруари 2008
Мислења
1.663
Поени од реакции
2.949
Штета што цела сезона завршува во една ваква утакмица, а уште повеќе кога ќе се одигра вака очајно. Многу ми е криво, не дека Барселона играше којзнае како, ама ние многу лошо игравме баш кога требаше, најлошо во цела сезона.
Како и да е, млада генерација, се надевам ќе го повторат финалето уште многу пати и ќе го освојат. Честитки за Барса! Не ми е толку криво затоа што од нив изгубивме...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.754
Поени од реакции
43.937
forever united за тоа со дресот се сложувам..И јас го носам денес,па и планирам да го носам до крајот на неделава!

А ова финале би требало брзо да го преболиме со оглед на фактот дека не бевме ни на дофат до титулата(како што беа лани Челзи),па ајде со повеќе сили следната сезона!!!

Па сеуште го владееме светот..Барем до декември..

GOLRY GLORY MAN UNITED

Член од
22 мај 2008
Мислења
700
Поени од реакции
25
Ке го носам и тоа од неколку причини. Како прво затоа што мораме да бидеме поголеми фанови во поразите отколку во победите (бидејќи после победа лсно е да се биде фан). Како второ бидејќи се натпреварувавме на МНОГУ фронтови и секаде стигнавме до финале или полуфинале. Како трето соборивме многу рекорди оваа сезона. Како четврто бидејќи ова беше една успешна сезона во која освоивме 4 титули и станавме светски шампиони. Штета што не го освоивме и овој трофеј вчера (во кој пак ке кажам бевме поштено надиграни) па да имавме завршница како од бајките (но не за џабе викам од бајките бидејки се знаеше тека е ѓаволски тешко се да се освои иако сме ѓаволи:icon_conf) Ако некој мисли дека после синоќешниот натпревар ни пропадна сезоната е во голема заблуда бидејќи имавме МНОГУ успешна сезона со многу трофеи и борба да многу фронтови. Затоа со гордост ке го носам овие денови дресот.
ONCE A RED ALWAYS A RED
GLORY GLORY MAN UNITED

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Еве нешто и ја да искоментирам, вчера бев нервозен ама тоа е тоа, нема враќање назад... и заслужена победа на Барса... добар почеток, агресивна, динамична игра од страна на Јунајтед, но по грешката на Керик и Видич целиот тек на натпреварот се сврте во корист на Барса... тогаш Барса ја презема иницијативата, а Манчестер пробуваше нешто ама безуспешно... околу судењето не коментирам бидејќи беше најкоректно како што доликува за едно големо финале помеѓу две најдобри екипи... По постигнатиот гол Барса си постави своја игра, Манчестер се отвори и Барса напаѓаше само од контри... оваа година срушивме многу традиции, но оваа последната и најважната неможевме... кога ни беа најпотребни победи (против Ливерпул и сега во финалето) тогаш имаме слаб ден и тогаш целиот тим изгледа незаинтересирано и кога ќе се погледне, овие натпревари на некој начин ги "решаваше" Видич... кога ќе се погледне фактот дека во последните неколку години сите шампиони не го поминале 1/8 финалето, тогаш и ова е успех бидејќи како Шампиони пак игравме финале... бидејќи скоро сите беа очајни вчера, можам само да ги издвојам Рио, Евра, Роналдо и Тевез како подобри... јас сепак сум многу задоволен од оваа сезона, освоивме 4 трофеи, игравме едно полуфинале и едно финале и што е многу битно се израмнивме со трофеите со Ливерпул што беше и цел на Ферги пред почетокот на сезоната... уште еднаш заслужена победа на Барса :smir:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.842
Поени од реакции
22.879
Немам зборови за синоќешниот натпревар..Едноставно не беше наш ден(ноќ)..
потполно не надиграа фудбалерите на Барселона и сосема заслужено се најдобри во Европа.
Кога почна натпреварот си викам ќе ги наполнеме со голови но по примениот гол едноставно не шокира и незнаевме што со топката..И мислам дека тактички птфрли фергусон...Што друго да речам очекував стварно многу ...

Mrs. Vedder

red cloud at sundown
Член од
12 февруари 2009
Мислења
984
Поени од реакции
66
Немам зборови за синоќешниот натпревар..Едноставно не беше наш ден(ноќ)..
потполно не надиграа фудбалерите на Барселона и сосема заслужено се најдобри во Европа.
Кога почна натпреварот си викам ќе ги наполнеме со голови но по примениот гол едноставно не шокира и незнаевме што со топката..И мислам дека тактички птфрли фергусон...Што друго да речам очекував стварно многу ...
Исто и ја очекував повеќе, али ништо, знаеме да се сносиме и со порази.Не можам да кажам дека Барселона не одиграа фантастично.Имаат многу добар напад, првиот гол го дадоа во првите 10 минути, а вчера како што рече не беше наш ден.Мило ни е шо стигнавме и до 2рото место со титули, знаеме ние и подобро но...повеќе среќа наредниот пат.

Член од
4 јули 2008
Мислења
153
Поени од реакции
33
Ајде бе ѓаволи и ова е голем успех па зарем секој не сонува за финале а замислете ние игравме таму две сезони со ред а и наредната се надевам повторно ке играме. Честитки за барса едноставно знаеја што сакаат и постигнаја сосема случаен гол од првата шанса што им се укажа па ние бевме шокирани. Освоивме титла светски прваци, премиер лига игравме финале лига на шампиони па не ни останува ништо друго освен да се гордееме што сме црвени ѓаволи

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom