Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Кој идиоти еј:pos2::pos2:Јунајтед им наби комплекс па и меѓу нив почнаа да се тепат.:pipi:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.747
Поени од реакции
9.505
Прави Лузери.​

Исто денес се бираат и клубските награди како Sir Matt Busby Award,Players Player of the Year,Reserve Player of the Year и Young Player of the year.Минатата скоро све им собра Роналдо оваа година очекувам за young player Македа да го изберат :))
Јас поинаку мислам. Рафаел или Еванс треба да ја добиаа таа награда. Стварно ја заслужија , а Reserve Player of the year, таму Македа е без конкуренција:)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.754
Поени од реакции
43.937
Како малд играч јас мислам дека треба да е Рафаел,а тука е и Еванс..Македа тешко оти играше само 1 саат..:toe:

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Tребаше на Арбелоа и Карагер да им дадат жолти картони:pos::pos::pos:

DEVIL FOREVER

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
29 април 2009
Мислења
538
Поени од реакции
23
хахах како прави лузери се однесуваат.не можат да поднесат да губат. :pos2:

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
uste ne mozat da poveruvat oti 20 godini ne se osetile kak e da se bide sampion na anglija i zatava zakacka :pos2::pos2: LUZERI

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
uste ne mozat da poveruvat oti 20 godini ne se osetile kak e da se bide sampion na anglija i zatava zakacka :pos2::pos2: LUZERI

Работата е што овие сегашните играчи на Лузерпул не се знаеле за овој тим кога ја освоиле последната титула, а не па да осетат на своја кожа :pos2:.... Ај да се тепаат на тренинг, да не се покажуваат пред јавноста, ама на сред натпревар, кој што се гледа низ цел свет :tapp:...

П.С. Хелц ова почнав да го симнувам, се надевам дека е одлично видеото без кочење или матна слика...:smir:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Aко сакате може овде да гледате директен пренос на гала вечерта од Олд Трафорд на доделување на наградите за фудбалерите за оваа година:)

Член од
22 мај 2008
Мислења
700
Поени од реакции
25
Чомбе ајде оди во темата оцениго потписот на членот над тебе и да ти го оценам со 100-ка :helou: Се зафркавам..... Али морам да го постирам ова.Закон е дечкото. Пишувава за него уште одамна и мисла дека наредната или сезоната после неа ке биде лидер во тимот.
П.С. CARLOS
........TEVEZ
........ALWAYS
......MY HEROES

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Македа најдобар играч на младинската академија оваа сезона... јеј
Честер најдобар играч од резервите.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.091
Поени од реакции
1.653
За Најдобар гол го избраа на Роналдо против Порто, а Fans Player of the Year т.е The Sir Matt Busby Trophy е Видич :))) Сосема заслужено.Остана уште Players Player of the Year.

ЕДИТ:Пак Немања.Ко шо реков сосема заслужено е ова.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
НеманЏа:) Видич заслужено најдобар за сезонава. Огромни честитки од мене:smir:

Член од
26 јануари 2009
Мислења