Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
N

navivacka

Гостин
17.05.2009.
Стотина лути навивачи на Манчестер Јунајтед протестирале пред главниот влез на Олд Трафорд, а причина за тоа е незадоволството околу заминувањето на Карлос Тевез. "Ферги, Ферги, купи го Тевез" - скандиаа навивачие пред службениот влез на стадионот.
Иако нивните идоли пред тоа ја освоија 18-тата титула во англиското фудбалско првенство во клупската историја, сепак преовладуваше навивачкиот бес поради лесното откажување на услугите на 25-годишниот аргентински напаѓач, кој со пожртвуваната игра ги освои нивните срца.
Редарите се намачија да го одржат редот, но пораката на навивачите беше јасна: Не ни се допаѓа што Тевез ќе се пресели на Енфилд, земајќи во обзирд дека Ливерпул понудил 22 милиони фунти за неговите услуги.
Тевез по мечот против Арсенал со солзи ја прослави титулата. Публиката му скандираше по излегувањето од тереонт во 67-та минута кога излезе од игра. Аргентинецот со рацете им мафташе према сите 4 трибини, како да не сакаше да си замине без да се поздрави со навивачите.
По мечот тој накратко рече:
"Можеби тоа беше збогум со Олд Трафорд".
Се гледа дека сите навивачи на Јунајтед го сакаат Тевез,тоа е добро,но се чудам јас зашто Ферги еднаш не го одврзе тоа кесе и да го купи Тевез?што ке го кошта,можеше да даде толку пари за Бербатов плус позајмен играч а за Тевез кој вреди злато не може,го спречуваат финансиските проблеми,можеби навистина Ферги тактизира но од тоа негово тактизирање играчот од натпревар во напревар е се поразочаран и поразочаран...

Едвај и јас да напишам нешто после цел ден кој го поминав спиејки...

Да така е Ферги а мислам дека и Роналдо конечно свати
http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=a0a88a91-71a8-4b5f-bf9c-10a4fbfa8cdf&ln=3&typeBack=default

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Се гледа дека сите навивачи на Јунајтед го сакаат Тевез,тоа е добро,но се чудам јас зашто Ферги еднаш не го одврзе тоа кесе и да го купи Тевез?што ке го кошта,можеше да даде толку пари за Бербатов плус позајмен играч а за Тевез кој вреди злато не може,го спречуваат финансиските проблеми,можеби навистина Ферги тактизира но од тоа негово тактизирање играчот од натпревар во напревар е се поразочаран и поразочаран...

Едвај и јас да напишам нешто после цел ден кој го поминав спиејки...

Да така е Ферги а мислам дека и Роналдо конечно свати
http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=a0a88a91-71a8-4b5f-bf9c-10a4fbfa8cdf&ln=3&typeBack=default

Абе Ферги си знае и Ферги си одлучува за секој играч поединечно кога се во прашање трансферите на играчи за во Јунајтед и за играчи што треба да го напуштат Јунајтед, бидејќи тој многу ретко греши во вакви ситуации... според мене грешка му е што го пушти Јап Стам да замине, што фрли толку пари за Верон и доведувањето на Џемба-Џемба и Клеберсон во Јунајтед (толку ми текнаа сега :))... знам дека цело лето ќе се вртат информации и шпекулации околу евентуалното заминување на Тевез и заминувањето на Роналдо во Реал Мадрид, но ние ќе треба да ги избегнуваме овие информации се додека некоја вест не се појави на официјалната страна на Јунајтед и додека не го видиме играчот со дрес на некој клуб...

Gh0$T

BanishedFromMyOwnWorld
Член од
4 октомври 2008
Мислења
271
Поени од реакции
19
Да офрешаме темата со ена песничка...

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ги видовте ли лузерите?Карагер и Арбелоа?
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.721
Поени од реакции
11.559
.... и Роналдо повеќе не е прв стрелец во Англија.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
382
Поени од реакции
25
Сега Роналдо ќе даде едно 2 гола против Хул,иако мислам дека шампионот ќе им пушти да не изпаднат од лигата.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.610
Поени од реакции
6.403
ај постирајте како се карат карагер и арбелоа.не видех јас.да се насмејам малку :pos2:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
^
^И ја сакав да ве замолим исто.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.110
Поени од реакции
1.683
ај постирајте како се карат карагер и арбелоа.не видех јас.да се насмејам малку :pos2:
Прави Лузери.​

Исто денес се бираат и клубските награди како Sir Matt Busby Award,Players Player of the Year,Reserve Player of the Year и Young Player of the year.Минатата скоро све им собра Роналдо оваа година очекувам за young player Македа да го изберат :))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom