Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај да се пофалам, ми стигна дресот од Јунајтед па да постирам некоја фотографија :helou:
![]()
![]()
![]()
![]()
Мислам дека не е оригинал ако не е од фан шопот на Манчестер Јунајтед или од некоја од официјалните продавници на Најк.Значи дресот е купен од Скопје, а не од странство. Ако е така се исплаќа за 2100 ден. ако е оригинален?
Мислам дека не е оригинал ако не е од фан шопот на Манчестер Јунајтед или од некоја од официјалните продавници на Најк.
Можеби се разликува од останатите, ама не е оригинал.
Точно. не е оргинал дресот, а иначе има оргинал во Скопје во Најк 4300 е, имаат и еден ранец Манчестер 2600мераци
![]()
![]()
Точно. не е оргинал дресот, а иначе има оргинал во Скопје во Најк 4300 е, имаат и еден ранец Манчестер 2600мераци
![]()
![]()
Фостер фрустриран со животот во Јунајтед
Манчестер Јунајтед со понуда од 15мил за Лам
Рио нема никаков проблем со нозете
Тевез: Руни е најдобриот играч со кој што имам играно
Од официјалната мојот го земав 3100, а тука 4300 еј.Најпаметно и најсигурно, нарачајте си од официјалната, ем поефтино ем подобро![]()
Иначе, си нарачав едно шалче ја, 650-700 денари испаѓа во денари, па уште го очекувам.Кај нас во Емилијано, истово 1300 :uvo:
![]()
p.s![]()
![]()
Луѓе дресот што го земав е супер, ги има сите ознаки на најк, дури од страната пишува и "The Theatre of dreams Since 1910" така да за 2100 денари имате суперквалитетен дрес![]()
Имам јас еден оригинал ама сега решив да поминам со ваков бидејќи од в година ќе имаме нов спонзор и тогаш повторно ќе земам оригинал манутдДа да супер си се дресовите од тој фаншоп, и ја лани земав исто дрес за 2100 гостинскиот (белиот од минатата сезона)![]()
али знаеш друго е ко ќе кажеш оригинал го земав 4300 XDXDXD
Сепак на крајот не ги платив тие 100 евра.Aбе и јас бев готов да земам од официјалната страна ама коа прочитав на форумов(незнам кој член беше) дека му земале 100 евра поштарина![]()