- Член од
- 6 април 2009
- Мислења
- 6.147
- Поени од реакции
- 2.988
Очекував ЦСКА остро да нападне уште од прва минута, со оглед на тоа со кој состав играме, посебно одбраната. Но ова е ептен ..
Фердинанд, Видиќ не играат во добра форма.Шанса добиваат Браун и Еванс и тие се посраа, еден централен дефанзивец у Јануари мамата.
Мајсторче сум а? Сега 2 гола и готово... ем ќе си фатам на спортска, ем Манчестер Јунајтед ќе си победи, ем 100% ќе ни биде осигуран влезот во Топ 16 :kez:Не зезај сега, ја играв два у кец... 30 коефициент
Ти држам среќа!Мајсторче сум а? Сега 2 гола и готово... ем ќе си фатам на спортска, ем Манчестер Јунајтед ќе си победи, ем 100% ќе ни биде осигуран влезот во Топ 16 :kez:
Ќе го освоиме поенот кога тогаш..А и да загубиме..После Волфсбург и ЦСКА сами ќе се сјебат следното коло..Така да,не се нервирај толку мн..Има уште 45 минутиццц не ми се верува:jaj:од ЦСКА Москва на домашен терен губиме на полувреме:uvo:глупи голови примаме...ах таа одбрана:nesvest:...Се надевам дека ке успееме да ја свртиме второ полувреме,потребен ни е поен за пласман во следната фаза.
Ајде да е така да даде Господ да е такаМајсторче сум а? Сега 2 гола и готово... ем ќе си фатам на спортска, ем Манчестер Јунајтед ќе си победи, ем 100% ќе ни биде осигуран влезот во Топ 16 :kez:
Една слаба игра?Одбраната ни е швајцарско сирење оваа година, на чело со Рио.[/b]
Ама мрзам вакви коментари една слаба во одбрана одма да се купува нов дефанзивец коментирате -.-
тие па CSKA -.- 2 шанси 2 гола
Овај не беше ваш играч претходно? Знаејќи го Фергусон, веројатно има некоја buy-back клаузула.Интересна утакмица.За вакви натпревари мислам дека ни треба играч како Ryan Shawcross, 22 години има, талентиран, и заедно со Еванс би го имале најдоброто младо дуо во ПЛ.Вес иде накај 30ката, така да таман би дошол Шокрос, дека вака одбраната ни е тапа, и Ферги ќе има и 3 избор.
Беше, и сеа игра за Стоук прва постава.Иначе да, има клаузула али не се знае за колку пари.Овај не беше ваш играч претходно? Знаејќи го Фергусон, веројатно има некоја buy-back клаузула.