Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Очекував ЦСКА остро да нападне уште од прва минута, со оглед на тоа со кој состав играме, посебно одбраната. Но ова е ептен ..:tapp:

N

navivacka

Гостин
ццц не ми се верува:jaj:од ЦСКА Москва на домашен терен губиме на полувреме:uvo:глупи голови примаме...ах таа одбрана:nesvest:...Се надевам дека ке успееме да ја свртиме второ полувреме,потребен ни е поен за пласман во следната фаза.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.082
Поени од реакции
1.641
Интересна утакмица.За вакви натпревари мислам дека ни треба играч како Ryan Shawcross, 22 години има, талентиран, и заедно со Еванс би го имале најдоброто младо дуо во ПЛ.Вес иде накај 30ката, така да таман би дошол Шокрос, дека вака одбраната ни е тапа, и Ферги ќе има и 3 избор.Красиќ исто се повеќе ме импресионира, ни ја растура одбранава.

Како и да е, утакмицава не е нешо важна, јел да ако сака Ферги одма може да ја сврти.

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Не се нервирајте "Ѓаволи'' ќе им го здупиме задничето во второто полувреме....

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Фердинанд, Видиќ не играат во добра форма.Шанса добиваат Браун и Еванс и тие се посраа, еден централен дефанзивец у Јануари мамата.

Ама мрзам вакви коментари една слаба во одбрана одма да се купува нов дефанзивец коментирате -.-
тие па CSKA -.- 2 шанси 2 гола

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Не зезај сега, ја играв два у кец... 30 коефициент :vozbud: :):):)
:icon_lol::icon_lol::icon_lol: Мајсторче сум а? Сега 2 гола и готово... ем ќе си фатам на спортска, ем Манчестер Јунајтед ќе си победи, ем 100% ќе ни биде осигуран влезот во Топ 16 :kez:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.919
Поени од реакции
7.012
:icon_lol::icon_lol::icon_lol: Мајсторче сум а? Сега 2 гола и готово... ем ќе си фатам на спортска, ем Манчестер Јунајтед ќе си победи, ем 100% ќе ни биде осигуран влезот во Топ 16 :kez:
Ти држам среќа!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.746
Поени од реакции
43.918
ццц не ми се верува:jaj:од ЦСКА Москва на домашен терен губиме на полувреме:uvo:глупи голови примаме...ах таа одбрана:nesvest:...Се надевам дека ке успееме да ја свртиме второ полувреме,потребен ни е поен за пласман во следната фаза.
Ќе го освоиме поенот кога тогаш..А и да загубиме..После Волфсбург и ЦСКА сами ќе се сјебат следното коло..Така да,не се нервирај толку мн..Има уште 45 минути :):):)

Иначе ми се допаднаа потезите на Македа и играта на Флеч и Валенсија..Одбраната слабо,Овен беше добар,Сколс исто,а Нани и така и така..Мислам дека Обертан би требало да влезе на негово место околу 70-та минута..И можеби Руни да се стави на крај(иако јас би го чувал за Челзи)..Сепак ќе видиме што-како..

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Ајде да е така да даде Господ да е така :D

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
[/b]
Ама мрзам вакви коментари една слаба во одбрана одма да се купува нов дефанзивец коментирате -.-
тие па CSKA -.- 2 шанси 2 гола
Една слаба игра?Одбраната ни е швајцарско сирење оваа година, на чело со Рио.

F

fantomX

Гостин
Интересна утакмица.За вакви натпревари мислам дека ни треба играч како Ryan Shawcross, 22 години има, талентиран, и заедно со Еванс би го имале најдоброто младо дуо во ПЛ.Вес иде накај 30ката, така да таман би дошол Шокрос, дека вака одбраната ни е тапа, и Ферги ќе има и 3 избор.
Овај не беше ваш играч претходно? Знаејќи го Фергусон, веројатно има некоја buy-back клаузула.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.082
Поени од реакции
1.641
Овај не беше ваш играч претходно? Знаејќи го Фергусон, веројатно има некоја buy-back клаузула.
Беше, и сеа игра за Стоук прва постава.Иначе да, има клаузула али не се знае за колку пари.

Tony Pulis has insisted that Stoke City are under no pressure to sell Ryan Shawcross amid reports that Manchester United, who have a buy-back clause that gives them first option on their former player, and Liverpool are considering making a move for the central defender.

Почиња, со среќа.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.919
Поени од реакции
7.012
Добро бе луѓе што се случува?:nenene:

Статус
Затворена за нови мислења.