Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 декември 2008
Мислења
191
Поени од реакции
18
Судијо да даде господ децата цели криви да ти се не гледаш ли бе како го собира ти го турам во слепиот :lut:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
На кој линк гледате? Гледам на последниот што е постиран ама ми сецка. Некоја подобра опција?

N

navivacka

Гостин
Ќе го освоиме поенот кога тогаш..А и да загубиме..После Волфсбург и ЦСКА сами ќе се сјебат следното коло..Така да,не се нервирај толку мн..Има уште 45 минути :):):)
Абе како да не се нервирам ЦСКА е во прашање:nesvest:не е екипа од калиброт на Барселона

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе како да не се нервирам ЦСКА е во прашање:nesvest:не е екипа од калиброт на Барселона
Па гледај и кои се на терен. Штом Македа е прв состав, јасно е дека се чува екипата за со Челзи, така да и да изгубиме 5-1, воопшто не би ме загрижило :)

N

navivacka

Гостин
Ајде Руни,постигни гол за бебчето:pipi:

^Абе така е ама подобро сега да се пласираме отколку да чекаме до последно коло па да му ја мислеме,сфакаш:smir:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ништо, отиде оваа...
Се надевам само дека нема да се почувствува поразот на мечот со Челзи, иако знам дека ќе биде пеколно тешко, како што стојат работите тие се сепак фаворити... Ај со реми сме задоволни. :)

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Подобро сега да изгубиме отколку во четвртфинале:)

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Браво. Вистинска легенда е Сколс. Се гледа дека сме надмоќни и статистички... А Обертан ми мириса на многу продори по крилата во иднина. Само уште да го има центаршутот на Гигс и Валенсија. Уште 4 минути не делат од првиот пораз дома.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom