Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.894
Поени од реакции
22.975
Се сеќавате на ланскиот натпревар со Сандерленд на Олд Трафорд? Се бранеа ебени 90 минути.

Се надевам дека сега со Брус ќе играат отворен фудбал, и полесно ќе ги напуниме :icon_lol:
Сега ќе биде различно..Верувам дека ќе дадеме најмалку 2 гола..

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Човек ти си толку глуп што да те затворат во самопослуга ке умреш од глад.
Не вреди повеќе да пишуам кога демантот за сето срање што го напиша погоре ти е во самата персистенција на Фергусон со Фостер, значи не сме само јас и Капело.
Over and out...
Јас не можам да ти кажам колку си глуп оти треба да се спуштам на твое ниво. А побрзо ќе чепкам во контејнерите отколку да се спуштам на твое ниво. И дури и да ти кажам колку си глуп, ти тоа нема да го сватиш. Ќе си мислиш дека те бричат (не ставив наводници за појасно да ти е)

П.С. Извинете за оф топик.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.770
Поени од реакции
43.974
Со среќа вечер..Очекувам Руни да даде барем еден погодок и да ги тепаме бар 2 разлика..Јес да минатиот натпревар се бранеа до 90-та,ама ќе видите дека денес ќе ги утепаме..

И дај престанете со расправиите веќе...:smir:

G

Gray Foxx

Гостин
Јас не можам да ти кажам колку си глуп оти треба да се спуштам на твое ниво. А побрзо ќе чепкам во контејнерите отколку да се спуштам на твое ниво. И дури и да ти кажам колку си глуп, ти тоа нема да го сватиш. Ќе си мислиш дека те бричат (не ставив наводници за појасно да ти е)

Ти немаш ни свое ниво бе, и дај со сите шо се караш не се спушташ на нивно ниво. Де кажи кое е твоево ниво да знам за другпат, не може мене некој искомплексиран сељак да ми кажуе нешто шо нема тотална логика во тоа. Пример:
Ако ги следиш Манчестер како што стварно тврдиш дека ги следиш ке знаеш дека најјаки сме од Јануар до евентуално Април и тогаш ја правиме разликата од конкурентите, е сега ако малце подразмислиш ке видиш дека и тимови со фантастични играчи како Манчестер и Барса не се имуни на тоа паѓање од форма. Ние со играчи како Роналдо и Тевез лани не знаевме кај се наоѓаме во утакмиците со Ливерпул, Вила, Фулам-натпревари од огромно значење. А сеа сме оставени само со Рунката и Гигс кој нема позитивна шанса цела сезона да остане на ова ниво. За разлика од тебе јас не гледам слепо на работите и го користам својот мозок. Значи аналогно на тоа твоето дека сега играме фантастично, Гигс е моторот на тимот, уљето бил Роналдо бла бла бла бла реченици кои се карактеристични за изразување на благо-ретардирани особи треба логички да очекуваме дека ние у Јануар ке бидеме тиња. Еве се повреди недај боже Руни, шо ке правиме тогаш. Зар мислиш дека Гигс и Сколс ке не вадат?
А шо имаме со твојот начин на размислување, најверојатно си прочитал на некој англиски форум дека Манчестер е велесила дека не му фалат никакви играчи и тн, и ти длабоко веруеш во тоа без да размислиш со твојата црпка дека сезоната е предолга и пази ти сега веќе по само 8 кола не побиваш нас-ние шо дркаме на Роналдо дека можеме без него. Точно е дека можеме, можеме 8 кола без него. Али кога ке дојдат повредите, суспензиите измореноста на играчите. Тогаш ке можеме да судиме дали успешно сме го замениле Рони.
И сега ке ги молам сите фанови на овој фантастичен клуб кои придонесуваат за поубава дискусија да не паѓаат на простите компарации на пријателов пошто не може паметен човек да го напише ова:
Што мислите вие дали е во ред некој од другите фан клубови да ви дотура "бензин во оган". Старите велат "господ гледа", па ете веднаш ви врати, затоа што се ситевте на еден ситен пораз кој засега ни е единствен. Се разбира вие немате такво ексклузивно право да го употребите зборот "единствен", но за тоа не е никој крив, туку самиот факт што сте одбрале погрешен клуб за навивање. Да сте го одбереле Манчестер Јунајтед, ќе бевте почесто "почестени" да се радувате. А вака како што ви тргна сезонава, за радување ќе треба да се обратите во трафика или во книжарница, па да ја барате книгата "научна фантастика". Во неа верувам дека ќе прочитате дека Ливерпул победил :). Но овој ваков страт не треба да ве плаши сите вас Лузерпуловци, од две причини:
"
- Втората причина е тоа што доколку ве зафати понатаму некоја криза, ќе бидете уште пониско, па дури и најниско на табелата. А според правилата на Премиер лигата за тоа се оди во "втора лига". Јас и тука ви предвидувам блескаво натпреварување. Овде ќе го доживеете она што го посакувате, а тоа е да победувате толку колку што победува Манчестер Јунајтед.
Оставете го Роналдо тој е веќе "стара плоча" :) . Денес е време на компакт-дискови :pos2:
И за да избегнам повеќе реплицирање на тебе, сакам да прочиташ што поубаво дека од нас Роналдо е скоро заборавен, мојот презир кон тебе и Чомбе особено е што за него мислењето ви се сврти бидејки он го бацил амблемот на Реал и изгледате патетични како него. Исто као сеа твојата бивша да оди да баци некој друг пред тебе а ти пред тоа си ја посрал од ебење и почињаш да ја мразиш. Тогаш го добиваш точно она што сака и стануваш патетичен како нејзе. Малце е глупа компарацијава, али се давам за да сфатиш и да не замараш после секоја победа дека ти си у "право".
Извини за наводнициве, морав. :)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452

не ќе пишував ама само да ти кажам дека 90% од навивачите на Јунајтед на форумов едвај чекаат да паднеме од форма и да губиме за да докажат некои нивни ставови. Жално:toe:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.115
Поени од реакции
1.695
Едвај чекам да почнеме да губиме за да сфатите дека неможеме без Роналдо и да почнам да навивам за Реал
.Чомбе, без навреда али по беден од Милан си.

Харгривс ќе ги изведува слободните удари - Сер Алекс

Инаку, chatot на блогот е пуштен и за време на утакмицата место да се спамира овде може да пишувате тука.Ставете имиња од форумов да знаеме кој е кој.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.894
Поени од реакции
22.975
Бербатов: Бев киднапиран 3.10.2009. Напаѓачот на Манчестер Јунајтед, Димитар Бербатов отрки дека прет десет години бил киднапиран додека играл за московска ЦСКА.

28-годишниот бугарски репрезентативец по еден тренинг бил кидпанпиран од страна на тројца соработници на мафијашот Герогија Илиев, кој сакаше младиот фудбалер да потпише договор со неговиот Левски.

„Тоа е вистина.“ - рече Бербатов запрашан за споменатиот инцидент, па продолжи:

„Тоа беше ужасно искуство, но сега е далечно минато.“

Бербатов успеал да го повика својо татко иван, кој интервенирал и го извлекол својот син. Десет години подоцна, Бернатов на врвот од својата кариера откако пет пати беше прогласуван за најдобар фудбалер во Бугарија, но признава дека тешко се носи со очекувањата во Манчестер Јунајтед.

„Понекогаш притисокот е преголем. Не ми смета кога некој платил толку пари за вас очекува големи работи, но некогаш сите под толкав притисок не се чуствувате мирно. За да играм добро, морам да се чуствувам мирно, морам да чуствувам подршка од соиграчите и навивачите. Против Волфсбург почуствував олеснување. Барањата која се поставуваат пред играчите на Јунајтед не се изненадување кога дојдов. Дојдов во најдбриот клуб на светот и секако дека очекувањата се големи. Тоа често може да ви донесе тешки моменти, но морате да се носите со тоа. Секако дека цената која е платена за мене со себе носи додатен притисок. Јас секогаш говорев дека 34 милиони евра се смешко голема сума на пари, но таков е моментот во кој живееме.“ - додаде Бербатов.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Едвај чекам да почнеме да губиме за да сфатите дека неможеме без Роналдо и да почнам да навивам за Реал:tapp:.Чомбе, без навреда али по беден од Милан си.
Никој не спомна да навиваш за реал, а ако потајно сакаш да навиваш(зошто веќе спомнуваш, а јас никаде немам речено дека треба или дека ќе навивам за рауљ) навивај си, никој не те брани!

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.115
Поени од реакции
1.695
Жално е тоа што мислиш дека поради тоа што пишуваме дека тешко ќе иде сезонава без Роналдо кој имаше огромна улога во тимот и дека има поголема конкуренција од лани дека ние не го сакаме тимот и дека сме против него.Пробувам да гледам реално на работите какви што се и како ќе биде конечниот исход.Засега играме добро, иако неколку пати во 2та поголеми натпревари имавме среќа.Се надевам дека ќе продужиме на подобро и ако успее Серот да освои 4та титула по ред ќе го истетовирам на гз.

А тоа што ти си имаш комплекс набиено од Роналдо како фановине на Ливерпул,Арсенал и Челзи тоа друго 12.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
не ќе пишував ама само да ти кажам дека 90% од навивачите на Јунајтед на форумов едвај чекаат да паднеме од форма и да губиме за да докажат некои нивни ставови. Жално:toe:
Kако прво некои од фановите немаат точно одреден став, како на пр. кога Овен се повреди некои почнаа со жалопојките ете знев дека не треба да го купиме и слични глупости, а кога ќе изигра добро или даде гол сите го величаат, истото важи и за Нани и неговите променливи игри, ама сепак ги почитувам и тие мислења. Иначе и јас се нервирам кога некој што не се согласува со нечие мислење веднаш и омаловажува. Јас секогаш сум ги подржувал и ќе ги подржувам Јунајтед, ама и ќе го задржам правото да не согласам со нечие мислење што не значи дека не го почитувам членот што го постирал тоа, едноставно прифаќам дека не можеме сите исто да гледаме на некои работи. А да се расправаме и да генерализираме дека членовите тука не ги бива или сите чекаат да изгубиме за да докажуваат некои нивни ставови не е во ред и дајте не се расправајте за глупости, а ако навистина такви членови постојат во фан клубов тогаш тие не заслужуваат да се нарекуваат Ѓаволи

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Фостер,О'Шеј,Видич,Еванс,Евра,Нани,Флечер,Сколс, Велбек,Руни,Берба.

Клупа:Kушчак,Браун,Фабио,Фердинанд,Керик,Андерсон,Валенсија.

Не знам шо е со Фердинанд,но како и да е и со овој состав ќе победиме.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Мило ми е што Велбек ќе добие шанса на овој натпревар.=]

Штета што ќе го нема Гигс, но годините го прават своето, не може да игра 2 натпревари со ред.

Како и да е се надевам на победа.:smir:

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
Фостер,О'Шеј,Видич,Еванс,Евра,Нани,Флечер,Сколс, Велбек,Руни,Берба.

Клупа:Kушчак,Браун,Фабио,Фердинанд,Керик,Андерсон,Валенсија.

Не знам шо е со Фердинанд,но како и да е и со овој состав ќе победиме.
Велбек ќе се докаже и на овој натпревар дека е врвен фудбалер. Идеме на победа немаме што да изгубиме. Утре очекуваме кикс на челзи..

Со Среќа.

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
2-0 конечен све ке се реши у прво полувреме

Статус
Затворена за нови мислења.