- Член од
- 21 ноември 2007
- Мислења
- 10.751
- Поени од реакции
- 9.513
запазете 00:14 до 00:25. Само какви прогирувања
И јас ја типував на I know the score 0:2 и ја погодив :helou:Да се пофалам на играта I know the score ја типував 0:2 и ја погодив...
Glory Glory Man United!!!
Значи убаво е тоа што ќе добие дете..Честито нека му е..ама бар со Ливерпул да игра..оти ќе биде многу потребен на тимот...:smir:„Моментално е можно да го пропуштам гостувањето во Моска против ЦСКА во Лигата на Шампионите, како и дуелот против Ливерпул на Енфилд.“
Можеби нема да игра, не е сигурно. А и да не игра тука е Овен.Штета руни што нема да игра со ливерпул
нема споредба овен - руни!Можеби нема да игра, не е сигурно. А и да не игра тука е Овен.
WTF?http://uk.eurosport.yahoo.com/02102009/58/premier-league-awards-torres-fergie.html
Ферги е избран на менаџер на месец Септември...а Торес за најдобар играч на истиот месец.
Тој само нека продолжи така, ќе биде играч на годинатаWTF?
Ryan Giggs дефинитивно заслужува да биде играч на месецот највеке поради таква добра игра на тие години :/
Одличен беше Гигс во септември,ама петте гола на Торес во последните два натпревари му ја донесоа наградата.WTF?
Ryan Giggs дефинитивно заслужува да биде играч на месецот највеке поради таква добра игра на тие години :/
Леле тој со Арсенал во ФА Купот,како само ги издрибла.