Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Chombe_United
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добра игра на целиот тим, Гигси уште еднаш покажа дека и со 35 години е еден од најдобрите играчи во ПЛ. Браво момци

Потребни 3 бода....
Рутинска победа....
Добра ирга ,борбен настап..
Браво за О`Ши !!!

Браво Браво, честито победа. Кај се тие шо викаа без Роналдо ќе губиме од екипите кој 90 минути играат бункер? :)

Честитки за победата.Не се сомневав дека ќе победиме денес,туку добро е што и Виган беа добри денес. :)

Добра серија,5 победи по ред,од кои 3 во тешки натпревари.А кога ќе помислам како рамислував по поразот од Барнли...смешно ми изгледа сега. :)

Честито победа!
Giggs 2 асистенции :vozbud: :zver:
И ако може головите, зашо баш на вториот гол стримот нешо ми укочи :smir:

Колку убаво и природно изгледа табелата во моментов :wink:

_46449147_united_466_get.jpg

Со оглед на поразот на челзи премиер лигата го доби природниот изглед:baeh:
1Manchester United 18
2Chelsea 18
3Liverpool 15

Да се пофалам на играта I know the score ја типував 0:2 и ја погодив...:)

Glory Glory Man United!!!

Браво,браво дечки навистина ме израдуваа. Следни се Волфсбург ако не се лажам?

Браво,браво дечки навистина ме израдуваа. Следни се Волфсбург ако не се лажам?
Да,на домашен терен во среда 20:45...Се надевам дека ќе не даваат на 5+ , преку таквото ми е веќе од гледање фудбал пред компјутер..

Да,на домашен терен во среда 20:45...Се надевам дека ќе не даваат на 5+ , преку таквото ми е веќе од гледање фудбал пред компјутер..

На мојот роденден :)))

После денешната победа и 1. место на табела мотивацијата е на нај високо можно ниво и одиме на сигурна победа во среда.Сите верни навивачи на Јунајтед го осеќаат тоа (барем јас). А за ова пред ком гледање веќе се навикнав па ако ја дават на ТВ е само еден голем + за мене.:vozbud:

Приказ на додавањата на Сколс денес, вкупно 100 од кои 97 биле успешни

2z9fs5y.png

И приказ на додавањата на Флечер, вкупно 84 од кои 78 биле успешни

ajxo8x.png

Абе овие ти се од мечот со Бирмингем :toe:

Да да статистиките ми беа погрешни, се извинувам. Денешната статистика за Сколс е 70 додавања од кои 67 биле успешни :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom