Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Aj decki pustete nekoj dobar avatar da si klam od United !
A да те вратиме од каде што си дошол? И самиот не знаеш колку јузери имаш. Ајде пријатно додека по 5 пат не си направил ршум по фан клубовиве.

Имав работа со моите нешто, не го гледав второво полувреме. Ако постирате видео од голчињата или ПП од натпреваров ќе сум ви многу благодарна. Честито прво место на табела инаку :)

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Нека им е честита победата. Не го гледав натпреварот (за жал), но видов на LS дека Мичо дал гол, со што ќе ги замолкне малце критичарите, а и О'Шеј уште еднаш си ги покажал своите гол-гетерски способности. Прочитав од вас дека Рајан одиграл втор одличен меч во низа, бил асистент и на двата гола, така да сега има скор од 5 асистенции на 2 меча, капа доле на мајсторот :cuc:. А најмило од се ми е тоа што се вратија таму каде што и припаѓаат на табелата .. :wink:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.724
Поени од реакции
11.563
A да те вратиме од каде што си дошол? И самиот не знаеш колку јузери имаш. Ајде пријатно додека по 5 пат не си направил ршум по фан клубовиве.

Имав работа со моите нешто, не го гледав второво полувреме. Ако постирате видео од голчињата или ПП од натпреваров ќе сум ви многу благодарна. Честито прво место на табела инаку :)
0-1

0-2

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Оооооо страва настап од старецот. И после наградата играч на годината од ПЛ му била незаслужена. Абе бегај таму :icon_lol:

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Оооооо страва настап од старецот. И после наградата играч на годината од ПЛ му била незаслужена. Абе бегај таму :icon_lol:
Стварно не знам шо се дешава со Гигс.Сомнителен станува веќе. :icon_lol:
Гледам на странски форуми отвориле тема Is Ryan Giggs on drugs ? :icon_lol:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Нека ни е честита победата, не бев во можност да ја гледам утакмицата поради слаб интернет... браво за Гигс кој што повеќе старее толку е и покорисен во Јунајтед :wink: Димче се разбуди од сонот и се надевам дека во продолжение од првенството ќе продолжи често да ги тресе мрежите на противниците, а секако браво и за О'Ши кој е универзалецот во тимот :) само така нека продолжи оваа низа на победи и првото место нема да биде под знак прашалник... а секако и од денеска нека почне низата порази на Челзи :):):)

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Еве нешто од Вида за Фостер

"I feel very comfortable with Ben in goal and I have great confidence in him,"

"The more games you play with the same keeper or the same defenders the more you learn how to play with each other.

"Everyone makes mistakes, that’s normal, but we all know what a good keeper Ben is."
Добар голман е Фостер му фали само искуство, нешто што е многу битно кај голманите...

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Денеска според мене најдобри поединци беа : Сколс, Флечер , Евра и Руни.....и Гигс беше сјаен секако...

Слабо изиграа : Нани и Валенсија...

МНОГУ слабо изиграа , ама се извадија со головите Бербатов и О`Ши

Остали беа на стандардно ниво...
Фостер-сигурен при собирањето на топките
Бедеми беа Видич и Фердинанд ,кои имааа само една грешка
А Овен незнам дали и ја допре топката повеќе од 3-4 пати...така да премалце за да застане пред мојот суд :) :)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Се насладувате на поразот на челзи а?Ако,ако...

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ако бе,сладете се не реков ништо ја...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop