Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.602
Поени од реакции
6.382
Брат претпоставувам дека знаеш ама не е тоа до Тевез до Јунајтед е работава за да остане Тевез.

Колку за потсеќање.:helou:
сигурен сум дека јунајтед ке сака да го задржи тевез.но... :toe:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.716
Поени од реакции
11.556
Брат претпоставувам дека знаеш ама не е тоа до Тевез до Јунајтед е работава за да остане Тевез.

Колку за потсеќање.:helou:
Знам тоа, но Тевез сам најави заминување, поради малата минутажа. :helou:

Dave

subcomandante
Член од
15 февруари 2008
Мислења
1.663
Поени од реакции
2.949
Браво за победава над Виган!!! Не мораше толку трауматично да биде, ама ај...за Роналдо немам зборови, едно од најлошите негови изданија, нема да го плукам толку затоа што победивме...и што е најважно - ТЕВЕЗ НЕ ГО ПУШТАЈТЕ ДА СИ ОДИ, НИКАКО!!!

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Кога го прославуваја голот на Керик како падна Руни хаха:pos2::pos2::pos2:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Денес Роналдо кога губевме многу се нервираше, пцуеше можда, не знам како може навистина таков човек да ни е идол и да не води до титули, апсолутно сум без текст, во споредба со Ливерпул кои имаат затвореник меѓу нив. Не знам како е ова можно.

Постов е аналогија на некои постови на Ливерпул фан клуб :wink:, само постирам тука да не им ја полниме темата.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Денес Роналдо кога губевме многу се нервираше, пцуеше можда, не знам како може навистина таков човек да ни е идол и да не води до титули, апсолутно сум без текст, во споредба со Ливерпул кои имаат затвореник меѓу нив. Не знам како е ова можно.

Постов е аналогија на некои постови на Ливерпул фан клуб :wink:, само постирам тука да не им ја полниме темата.
И јас не знам како може така да нема почит за ништо:pos2:
Нема со што да се тешат па му се фатија за стапот на Роналдо:vozbud:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Ferguson: I Want Carlos Tevez To Stay At Manchester United

Sir Alex Ferguson has given his post match comments after tonight's match at the JJB Stadium...

13 May 2009 22:02:45

Manchester United boss Sir Alex Ferguson has publicly stated his desire to keep Carlos Tevez at the club after he fired a crucial goal on the way to the Red Devils’ 2-1 win over Wigan Athletic this evening.:vozbud:
Што чекаше до сега :P ете му додатни мотиви на CAT да биде уште поубоит.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442

Sir Alex Ferguson has given his post match comments after tonight's match at the JJB Stadium...

Manchester United boss Sir Alex Ferguson has publicly stated his desire to keep Carlos Tevez at the club after he fired a crucial goal on the way to the Red Devils’ 2-1 win over Wigan Athletic this evening.:vozbud:

Чомбе ова го нема на официјалната... кој е изворот да прочитам... и дај Боже да е точно... признавам дека бев против Тевез цела сезона, но со овие клучни голови на крајот на првенството посакувам да остане уште долго во Јунајтед...

П.С. ако Манчестер Јунајтед не биде Шампион оваа сезона во Премиер Лига, ќе се откажам од него...

(Ќе престанам да го сакам Манчестер Јунајтед-кога ружата ќе овене!!!)
П.С Ружата е вештачка :vozbud::vozbud::vozbud:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207

Јас на тоа да ја додадам оваа вест. Колку е официјална не знам ама ми се свиѓа ептен.

United hold Tevez talks

Fergie confirms Argentine has been offered terms at Old Trafford

Manchester United manager Sir Alex Ferguson has confirmed that Carlos Tevez has been offered a permanent deal at Old Trafford.
http://www.skysports.com/story/0,19528,11095_5322431,00.html

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom