- Член од
- 26 јануари 2009
- Мислења
- 7.602
- Поени од реакции
- 6.382
сигурен сум дека јунајтед ке сака да го задржи тевез.но...Брат претпоставувам дека знаеш ама не е тоа до Тевез до Јунајтед е работава за да остане Тевез.
Колку за потсеќање.:helou:
сигурен сум дека јунајтед ке сака да го задржи тевез.но...Брат претпоставувам дека знаеш ама не е тоа до Тевез до Јунајтед е работава за да остане Тевез.
Знам тоа, но Тевез сам најави заминување, поради малата минутажа. :helou:Брат претпоставувам дека знаеш ама не е тоа до Тевез до Јунајтед е работава за да остане Тевез.
И јас не знам како може така да нема почит за ништо:pos2:Денес Роналдо кога губевме многу се нервираше, пцуеше можда, не знам како може навистина таков човек да ни е идол и да не води до титули, апсолутно сум без текст, во споредба со Ливерпул кои имаат затвореник меѓу нив. Не знам како е ова можно.
Постов е аналогија на некои постови на Ливерпул фан клуб :wink:, само постирам тука да не им ја полниме темата.
Што чекаше до сега ете му додатни мотиви на CAT да биде уште поубоит.Ferguson: I Want Carlos Tevez To Stay At Manchester United
Sir Alex Ferguson has given his post match comments after tonight's match at the JJB Stadium...
13 May 2009 22:02:45
Manchester United boss Sir Alex Ferguson has publicly stated his desire to keep Carlos Tevez at the club after he fired a crucial goal on the way to the Red Devils’ 2-1 win over Wigan Athletic this evening.
Ferguson: I Want Carlos Tevez To Stay At Manchester United
Sir Alex Ferguson has given his post match comments after tonight's match at the JJB Stadium...
Manchester United boss Sir Alex Ferguson has publicly stated his desire to keep Carlos Tevez at the club after he fired a crucial goal on the way to the Red Devils’ 2-1 win over Wigan Athletic this evening.
Што ви рековВо второ ќе направиме пресврт ќе видите
оти бе не ни кажа пред натпреварот да ја пишеме на спортска?Што ви реков
А зарем не беше сигурен да ја пишеш и самоти бе не ни кажа пред натпреварот да ја пишеме на спортска?
бев но не пишав спортска.а и да пишав сигурно ке ја ставев 2-2 :smir:А зарем не беше сигурен да ја пишеш и сам
Ferguson: I Want Carlos Tevez To Stay At Manchester United