Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
OWEN HARGREAVES has secretly flown to Germany in a bid to save his Manchester United career.

Ништо од неговото враќање за 2-3 месеци.Пишува дека ќе се врати за 6 месеци и повредата е слична на онаа што ја има Надал. :nesvest:
http://www.newsoftheworld.co.uk/sport/443807/Owen-Hargreaves-crocked-United-star-faces-six-months-out.htm

Еве и едно интервју на Фергусон за Бербатов: http://www.dailystar.co.uk/football/view/93026/Dimitar-the-man-to-succeed-Ronaldo/
Абе исти се линковите :Ѕ и на двата ко ќе стиснам исто ми отвара :/

DEVIL FOREVER

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
29 април 2009
Мислења
538
Поени од реакции
23
:smir:ајде се надевам дека ке победиме:baeh::helou:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.696
Поени од реакции
11.507
во колку часот играме?
Дали ти (фан на Манчестер Јунајтед) стварно незнаеш во колку часот играме или се правиш наудред за да имаш мислења повеке?

Манчестер Јунајтед има официјална веб сатј, www.manutd.com, и на тој веб сајт подолу на левата страна пишува кој е следен противник на Јунајтед и во колку часот се игра натпреварот.
Исто така постојат и страни како livescore.com, xscores.com итн.

Напомена: Англиското време е 1 час поназад од нашето.

:nospam:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Дали ти (фан на Манчестер Јунајтед) стварно незнаеш во колку часот играме или се правиш наудред за да имаш мислења повеке?

Манчестер Јунајтед има официјална веб сатј, www.manutd.com, и на тој веб сајт подолу на левата страна пишува кој е следен противник на Јунајтед и во колку часот се игра натпреварот.
Исто така постојат и страни како livescore.com, xscores.com итн.

Напомена: Англиското време е 1 час поназад од нашето.

:nospam:
Стварно ми е преку *ур од постови како погорните со толку глупи прашања!
Два дена пишуваме што како. Толку ли ви е мрза да се вратите поназад и да прочитате или како што напиша ЃаволРулз, има официјална страница па проверете!
Молба до ЏенуГрл вакви постови како претходните погоре да ги бриши под итна постапка!

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
Дечки знам дека свите сте го гледале ова милион пати во животот, ама морав да го ставам негде видеото што ненормално ме наежи од сабајле

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
:smir:ајде се надевам дека ке победиме:baeh::helou:
Надежта умира последна:smir:

Шала на страна, очекувам одличен, пред се цврст и неизвесен наттпревар, па нека победи подобриот. Па и поснаодливиот...

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
нешто линкчиња за гледање? а-у?

В

Вори

Гостин
Дечки знам дека свите сте го гледале ова милион пати во животот, ама морав да го ставам негде видеото што ненормално ме наежи од сабајле

Уф да ти ебам..и ја се наежив.
Иначе денеска очекувам добар натпревар,со многу голови..и нека победи подобриот.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Ајде со среќа дечки...Посакувам трет пат по ред да го освоиме трофејов..

Еве што се случуваше претходните 2 години(2008 против Портсмут,2007 против Челзи):

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Фостер

О'Шеј Рио Еванс Евра

Парк Андо Керик Нани

Руни Бербатов