Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.610
Поени од реакции
6.404
Нема шанси оваа да се слуучи бе.Не ни се потребни тројцата.За да се случи оваа ке треба да се проаде некој а после да ги земеме.Од овие реален трансфер би бил само на Силва...:)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452

Rio Ferdinand priznaje kako je jako loš gubitnik, a čak i gori gledatelj. Kapetan Manchester Uniteda kaže kako nakon poraza na nogometnom terenu danima ne želi razgovarati čak niti sa svojim roditeljima.

"Mrzim gubiti. Kada izgubim utakmicu moji roditelji me ne zovu danima, ne bih pričao s njima. Pošalju mi poruku i napišu da znaju kako sam razočaran i da me samo žele pozdraviti. Ako odlazim sa treninga na kojem sam izgubio ljudi me gledaju i pomisle, 'Da, izgubio je danas'. Ne mogu si pomoći." kaže Ferdinand.

"Prošle sezone sam bio na tribinama kada smo pobijedili Wigan sa 2:1 krajem sezone. Oni su postigli prvi gol i njihovi navijači su mi dobacivali razne stvari. Onda smo mi dali gol i ja sam bio najglasnija osoba u svečanoj loži. Okrenuo sam se prema Darrenu Fletcheru koji je sjedio pored mene i rekao 'Ako oni opet daju gol, ja sam u problemima'. Nakon našeg pobjedničkog gola odmah sam otišao. Morao sam jer ako bih poludio od slavlja a oni opet zabiju, to bi bilo jako sramotno. Odvezao sam se doma, slušao radio prijenos i slao poruke prijatelju da vidim jesmo li pobijedili. Ja sam loš gledatelj, loš gubitnik... jako loš." priznao je Ferdinand.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Tesko deka nekoj od ovie trrojca igraci ke dojde kaj nas, mozebi nekoja mala sansa ima David Silva, no sepak ne mi e za veruvanje deka ke kupime nekoj dopolnitelno, plus za tie trojca ke treba da izdvoime poveke pari od tie 100 milioni, villa-40 mil, silva-25mil, aguero-45

Член од
18 јули 2008
Мислења
636
Поени од реакции
122
Da ne ti se veruva Fergi da potrosi tolku pari no se nadevame deka e vistinaМанчестер спремен да потроши 100 милиони фунти за три играчи од Примера

Манчестер спремен да потроши 100 милиони фунти за три играчи од Примера
Ако дојдат овие има лом да праи Ману, а искрено и прилично можни се трансфериве, бар Вила и Силва, бар парите не се проблем летово :smir:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Глејте ја последната реченица на постеров :pos2:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.610
Поени од реакции
6.404
Aбе што биде со повредата на Овен?Здрав е за утре? :smir:

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Барса ни го земаа Пике лани и не верувам дека би си дозволиле да загубиме уште еден талент како Еванс.Лани беше солиден кога отсуствуваше Рио и сигурно ќе биде важен играч во иднина.

За Фостер читав едно интервју во кое кажува дека очекува повеќе натпревари сезонава и дури и да биде број 1 пред СП.Ако лани имаше севкупно 10 настапи,барем уште толку да има сезонава ќе биде добро.

ЕДИТ Утре од 21 часот играме против Валенсија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom