Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.711
Поени од реакции
22.672
Тој е одамна, ако не се лажам пред еден месец е. :wink:

Еве ги гласовите сега за сега:

A. A. Evra (75 votes)
B. B. Carrick (365 votes)
C. C. Scholes (116 votes)
D. D. Nani (816 votes)
E. E. Anderson (3382 votes)
F. F. Giggs (1148 votes)
G. G. Rooney (1919 votes)
H. H. Tosic (1133 votes)
I. I. Gibson (69 votes)

Гласав за Руни дефинитивно е негово време..

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Здраво до сите фанови на Манчестер Јунајтед... ме немаше некое време (што на одмор, што на семинар :)) ... ги видов сите голови од пријателските натпревари, а кога бев слободен и изгледав некој натпревар, но бев во тек со резултатите... сега за сега одлична реализација на напаѓачите Руни, Берба, Овен и младиот Македа... Нани е во добра форма, Валенсија одигра солидно против Бока, Андерсон прикажа солидни партии, а за голот немам коментар :nesvest:... одбраната беше на високо ниво, а малку што ме загрижува е голманската позиција, ама ќе се снајде Фергусон кога тоа е во прашање :) ... не треба да има разочарување по поразот во финалето, не треба тој пораз да се сфати толку озбилно... Гледам сме купиле 2-3 млади фудбалери и тоа ме радува, бидејќи почнуваат да се спремаат замени за Гигс, Сколс, Невил... и мое видување околу можниот трансфер на Давид Силва... јас сум ЗА купување на Силва и со него да се заврши трансфер-пазарот во Јунајтед... бидејќи со некоја ненадејна повреда на Нани или Валенсија, потоа ќе треба да се настапува со Обертан или Тошиќ кој мислам дека не се доволно спремни за да одиграат неколку квалитетни дуели во ПЛ во серија... :helou:

манутд

24 is the number
Член од
20 октомври 2008
Мислења
482
Поени од реакции
13
Da ne ti se veruva Fergi da potrosi tolku pari no se nadevame deka e vistinaМанчестер спремен да потроши 100 милиони фунти за три играчи од Примера

Манчестер спремен да потроши 100 милиони фунти за три играчи од Примера
Нема шанси да дојдат овие играчи. Уште една обична шпекулација на медиумите.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
382
Поени од реакции
25
Нема шанси да дојдат овие играчи. Уште една обична шпекулација на медиумите.
Po se isgleda nee spekulacija eve sega nesto citav na ManUtd.com i izgleda deka Fergi saka vo paket da gi donese David Silava I David Vila

Vide covekot deka Vaka neodi i vreme bese da se dovede nekoj igrac od visoka klasa

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Po se isgleda nee spekulacija eve sega nesto citav na ManUtd.com i izgleda deka Fergi saka vo paket da gi donese David Silava I David Vila

Vide covekot deka Vaka neodi
i vreme bese da se dovede nekoj igrac od visoka klasa
Не оди?Не знам што не оди до сега на сите натпревари победивте освен последната на која изгубивте на пенали,не знам вие што очекувате од тимот супер ви е вака ако ги доведете сите 3ца ќе бидете како Задрид ќе треба цела година да се уиграат,нема шанси ова.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Абе не ни требаат тројцата..Силва ни е најпотребен,а напаѓач не ни треба баш ептен,а камоли 2 напаѓачи...

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.711
Поени од реакции
22.672
Da ne ti se veruva Fergi da potrosi tolku pari no se nadevame deka e vistinaМанчестер спремен да потроши 100 милиони фунти за три играчи од Примера

Манчестер спремен да потроши 100 милиони фунти за три играчи од Примера

Баш би сакал и тројцата да дојдаат..Но сепак како и секогаш тоа е само шпекулација..

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom