Здраво до сите фанови на Манчестер Јунајтед... ме немаше некое време (што на одмор, што на семинар
) ... ги видов сите голови од пријателските натпревари, а кога бев слободен и изгледав некој натпревар, но бев во тек со резултатите... сега за сега одлична реализација на напаѓачите Руни, Берба, Овен и младиот Македа... Нани е во добра форма, Валенсија одигра солидно против Бока, Андерсон прикажа солидни партии, а за голот немам коментар :nesvest:... одбраната беше на високо ниво, а малку што ме загрижува е голманската позиција, ама ќе се снајде Фергусон кога тоа е во прашање
... не треба да има разочарување по поразот во финалето, не треба тој пораз да се сфати толку озбилно... Гледам сме купиле 2-3 млади фудбалери и тоа ме радува, бидејќи почнуваат да се спремаат замени за Гигс, Сколс, Невил... и мое видување околу можниот трансфер на Давид Силва... јас сум ЗА купување на Силва и со него да се заврши трансфер-пазарот во Јунајтед... бидејќи со некоја ненадејна повреда на Нани или Валенсија, потоа ќе треба да се настапува со Обертан или Тошиќ кој мислам дека не се доволно спремни за да одиграат неколку квалитетни дуели во ПЛ во серија... :helou: