Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Жигич е во Валенсија,а Хилдебранд се врати во Бундес лигата откако беше ослободен од валенсија...Сега брани за Хефенхајм:smir:
Да, да моја грешка за Хилдебранд :smir:

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Не веруам дека би играле со најсилниот состав, затоа што недела играме против Челзи во Комјунити Шилдот, па не би верувал САФ да ги троши силте на најдобрите поединци.
Мислам дека ке почне во најсилен состав за да се уиграат малце барем едно полувреме, токму заради натпреварот со Челзи.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.512
Мислам дека ке почне во најсилен состав за да се уиграат малце барем едно полувреме, токму заради натпреварот со Челзи.
Слично нешто и јас очекувам. Ама нема САФ да ризикува многу.:smir:

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Има ли најави од некој канал за емитување на Манчестер - Челзи комјунити шилд???

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.092
Поени од реакции
1.655
^ Најверојатно ќе гледаме на нет,ретко кој пренесува вакви помалку важни купови.А утре во колку сат играме?

Инаку Ливерпул го продадоа Алонсо, ќе биде многу интересна сезонава, али мислам дека најголем конкурент ќе ни бидат Челзи.

Иначе наскоро ќе има блог за Јунајтед, каде што јас,Чомбе и можеби ЃаволРулз ќе преведуваме информации од подоверливи извори од 24фудбал и goal.com.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.604
Поени од реакции
6.390
Можно е со челзи да дават на сител,нели прв пат емитуваат ПЛ па да се покажат малку :)

Член од
23 јули 2009
Мислења
122
Поени од реакции
4
Mozno e DSF da dava a i Slovenia 2 ili tie so se SportKlub i ungarskite so se sprotski programi

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
^ Најверојатно ќе гледаме на нет,ретко кој пренесува вакви помалку важни купови.А утре во колку сат играме?

Инаку Ливерпул го продадоа Алонсо, ќе биде многу интересна сезонава, али мислам дека најголем конкурент ќе ни бидат Челзи.

Иначе наскоро ќе има блог за Јунајтед, каде што јас,Чомбе и можеби ЃаволРулз ќе преведуваме информации од подоверливи извори од 24фудбал и goal.com.
Ако ви треба превод од сајтови на германски - француски - италијански, па и чешки, слободно кажете :)

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.512
На ДСФ ќе има изгледа. Последниве неколку години на неа даваа:helou:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.092
Поени од реакции
1.655
Oh shit.Е сеа ни треба голман.Којзнае и дали ќе се врати ВДС во формата која беше, и со оглед на тоа што е при залез на кариерата многу жално.8 недели :nesvest:

Фостер ако пак згреши против Валенсија,мислам дека Кушчак би требало да ги брани натпреварите.Некако ич не ми е сигурен Фостер.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Oh shit.Е сеа ни треба голман.Којзнае и дали ќе се врати ВДС во формата која беше, и со оглед на тоа што е при залез на кариерата многу жално.8 недели :nesvest:

Фостер ако пак згреши против Валенсија,мислам дека Кушчак би требало да ги брани натпреварите.Некако ич не ми е сигурен Фостер.
И мене не ми е сигурен Фостер, Кушчак како да е постабилен но не се знае, времето ќе покаже.
Штета за ВДС, не му требаше сега ова:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom