Apokalipto
Tredici
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 15.576
- Поени од реакции
- 2.585
А што им фали на Сколс, Андерсон, Керик, Харгривс, Гибсон... како дел од наброените категории за кои сфаќам што сесредина мислев MC,DM,AMC ако сваќаш со е ова...
А што им фали на Сколс, Андерсон, Керик, Харгривс, Гибсон... како дел од наброените категории за кои сфаќам што сесредина мислев MC,DM,AMC ако сваќаш со е ова...
да не пишувам уште едно мислењеKanal 89 напиша:И мое мислење е дека не треба многу да се експериментира со ептен помладите (Македа, Качар и сл.).
Oк, а шо им фалит на Нани,Валенсија,Парк,Обертан,Тошич,...? Јас сум против купување нови играчи, пошто овај тим моментално е добро балансиран, но ако веќе купуваме мислам дека то треба да е средина(dmc,mc)А што им фали на Сколс, Андерсон, Керик, Харгривс, Гибсон... како дел од наброените категории за кои сфаќам што се
Составот е добар и сега. Одбраната е добра со добри покритија за четири позиции таму. Средниот беше ослабен со заминувањето на еден португалец но на негово место дојдоа Валенсија и Обертан, а ако Нани заигра како што сите се надеваме ќе биде како ново засилување. Нападот е исто добар, очекувам повеќе од Бербатов оваа година, Овен е одлична аквизиција на Ферги, и мислам дека не е толку сериозна повредата, туку само здобиен посилен удар од оној лудакон Демикелис. Така да и со Давид Силва и без него имаме добар тим.Ништо не ни фали (на тимот), имајте трпение треба да се уиграат нови шеми. Имаме супер играчи за сите позиции. Кога на некој не му е денот (како на пример вчера на Флечер), треба побрзо да се реагира со замена. Имаме повеќе од одличен избор за сите позиции. И мое мислење е дека не треба многу да се експериментира со ептен помладите (Македа, Качар и сл.). Нека играат кога е неопходно, а во првиот тим сепак треба искуство. Добро ова беа пријателски натпревари каде што Ферги сакаше да проба разни варијанти. А инаку не е во ред еден Руни да седи на клупа и сл. Валенсија и Нани треба нон стоп да играат. Кога ќе бидат тие во тимот, верувајте убиствени сме. Не ни треба повеќе пари да фрламе по никој. Останува само да се уигра тимот. Ништо не е страшно од еден изгубен натпревар и тоа на пенали на гости кај Баерн Минхен. И тоа ќе служи како поука за Ферги кој незнам дали свесно или несвесно пушта луѓе од одбраната да шутираат пенали. Да не се правам многу паметен, ама и пред да шутира Евра а исто и пред да шутира Еванс знаев дека тоа се промашени пенали. Наспроти тоа еден Валенсија не шутираше. Можеби е нов кај нас, ама и во Виган се тренира шутирање на пенали . Како и да е само една поука за стратот на новата сезона.
П.С. И не го напаѓајте сега Овен дека се повредил. Па не е човекот од малтер да биде имун на онаков удар со копачката. На секој му се случува тоа. Старите велат "со помин да е" .
Е сега ме збуни... веројатно за нијанса помалку од сам шо си збунет :pos2:Oк, а шо им фалит на Нани,Валенсија,Парк,Обертан,Тошич,...? Јас сум против купување нови играчи, пошто овај тим моментално е добро балансиран, но ако веќе купуваме мислам дека то треба да е средина(dmc,mc)
Ајде де ништо страшно, подобро да се почека малку отколку како Реал да се залетаме по некој играч па потоа да плаќаме астрономски суми. Силва до јануар дефинитивно останува во Валенсија, ама ништо чудно тој да се премисли до следниот трансфер период, тогаш повеќето од клубовите ќе го потрошат својот трансфер буџет, а ние сеуште ќе имаме 60 милиони фунти за трошење и ќе бидеме во пол позиција. Не би ме чудело ако тргнеме и по Агуеро тогаш. Така да нема потреба од брзањеСилва останува во Валенсија
:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:
ДАЈ БОЖЕ ДА НЕ Е ТОЧНО:se_ molam
Не сум јас воопшто збунет, само ти не ме имаш сватено. Ај те молам кажи на шо мислиш па да пробам да ти објаснамЕ сега ме збуни... веројатно за нијанса помалку од сам шо си збунет :pos2:
Па сам рече дека немаме среден ред за од кога те корегирав сам да се негираш
Браво за децата, само нека продолжат со таквите игри и се надевам некој од нив набрзо да го видиме и во прв тим:smir:Milk Cup Final: United 2 Sheff Utd 1
Тепале младите во купов, со победа против Шефилд Јунајтед и тоа головите дадени од Нгоо (на trial е донесен од Southend) и Хусеин (за овој првпат слушам).
Втор пат по ред го осовјуваат младиве купов, па честито нека им е.
Сигурно Ферги ги прате, па се надеваме дека ќе ги видеме и во Првиот состав.Браво за децата, само нека продолжат со таквите игри и се надевам некој од нив набрзо да го видиме и во прв тим:smir: