N
navivacka
Гостин
Од тоа и се плашев,не еможно да е толку малер,сезоната само што не е почната и проблеми со повреди:nesvest:
Од тоа и се плашев,не еможно да е толку малер,сезоната само што не е почната и проблеми со повреди:nesvest:
И демек Овен не е за во Манчестер, така?Па тоа јас кога велев дека не е за зимање сите почнавте да ме напагате..Една повреда и ќе го нема 2 месеци..
@ Bojan_rnr Сепак ова е Овен, и најмалата повреда кај него може да го стави во аут месец дена.
Јунајтед го обновува интересот за Рибери
Не знам дали новинариве се природно глупи или само се праат.Па изјави чоекот дека сака да иде само во Реал, дека Баерн сакаат 90 милиони за него и овие измислуваат статија дека сме понудиле 35 милиони евра
Инаку читам дека Чаби скоро е пред излез од Ливерпул, многу добра вест за нас.Сите освен Челзи се ослабени сезонава и мислам дека они ќе ни бидат најголеми конкуренти за титулата.
И демек Овен не е за во Манчестер, така?
Не ме чуди ова со Рибери. Синоќа го видовте Сер Боби Чарлтон во негова близина на стадионот. Рибери не играше на Пис Купот, а Јунајтед беше целосно во Минхен. Можеби ќе падне некоја зделка, којзнае
Нема врска тоа што Чарлтон седел до Рибери.Нормално е и двајцата да седат во ложата,така да мислам дека пак новинарите измислуваатНе ме чуди ова со Рибери. Синоќа го видовте Сер Боби Чарлтон во негова близина на стадионот. Рибери не играше на Ауди Купот, а Јунајтед беше целосно во Минхен. Можеби ќе падне некоја зделка, којзнае