Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Mногу ми се направи меракот,што игравме со вас во финале,и што конечно по подолго време изигравме утакмица,па макар и од пријателски карактер.
Браво за Ферги за трансфер-политика!!!Огромен потенцијал има во Валенсија,фантастичен гол против Бока даде,искрено ме потсети премногу на Роналдо,ама Валенсија ќе си биде Валенсија.Го чекам многу Обертан да видам како ќе се снајде во манчестер,али големи дриблериште е!
Поздрав до сите фанови.Да даде господ да се сретнеме во финале ЛШ!!!Имаме стари долгови!:helou:

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Mногу ми се направи меракот,што игравме со вас во финале,и што конечно по подолго време изигравме утакмица,па макар и од пријателски карактер.
Браво за Ферги за трансфер-политика!!!Огромен потенцијал има во Валенсија,фантастичен гол против Бока даде,искрено ме потсети премногу на Роналдо,ама Валенсија ќе си биде Валенсија.Го чекам многу Обертан да видам како ќе се снајде во манчестер,али големи дриблериште е!
Поздрав до сите фанови.Да даде господ да се сретнеме во финале ЛШ!!!Имаме стари долгови!:helou:
Старите долгови не се враќаат......:helou:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.025
Поени од реакции
1.516

Old Trafford chiefs tell Valencia to name price for Silva

MANCHESTER UNITED will tell Valencia to name their price for David Silva this week.

Although boss Sir Alex Ferguson claims United are not in the market for further signings, they are prepared to deal at the right price.

United will meet Valencia officials before Wednesday's prestige friendly at Old Trafford, but will have to pay £25million to land the Spain midfielder.

Воопшто не сум отпимист за ова и мислам дека е само румор.

Исто сакав да напоменам за 16 годишникот што го земавме, многу лош потег иако сите големи па и помали клубови го прават тоа, мислам дека би требало да се забрани "крадењето" на вакви деца од нивните домашни тимови на толку мала возраст.

Ферги понудил 7 милиони за Коста

За ова му пружам рака, нека си летаат они дека ќе добијат 20 миљони за недокажано дете.Седум миљони, take it or leave it.Во статијата пишува и дека имал лошо однесување Коста, каснел на тренинзи, се журкал до касно, а ако доаѓа таков стандард нема шанса да му дозволи Ферги.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Прилика тешко да ви дојде вам другар има многу поголема конкуренција од вас,,,,,.......:toe:
Абе и Порто кога освои имаше голема конкуренција,па пак ве совлада и вас и многу други.Со други зборови во ЛШ само едно е сигурно,а тоа е дека ништо не е сигурно.Само здравје,и се може да се случи!

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325

Old Trafford chiefs tell Valencia to name price for Silva

MANCHESTER UNITED will tell Valencia to name their price for David Silva this week.

Although boss Sir Alex Ferguson claims United are not in the market for further signings, they are prepared to deal at the right price.

United will meet Valencia officials before Wednesday's prestige friendly at Old Trafford, but will have to pay £25million to land the Spain midfielder.

Мислам дека ќе го земеме Силва :toe:

Абе и Порто кога освои имаше голема конкуренција,па пак ве совлада и вас и многу други.Со други зборови во ЛШ само едно е сигурно,а тоа е дека ништо не е сигурно.Само здравје,и се може да се случи!
Остај ти Порто гледај ги вашите моментални статуси во клубот.....:toe:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Остај ти Порто гледај ги вашите моментални статуси во клубот.....:toe:

Имаш право,прво тоа гледаме.Ситуацијата во сопствениот тим е најважна.А и другите имаа прилика да ја видат,особено во средата и четвртокот кога се играше еден турнир.....не ми текнува на името....

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Убаво кажано...

Јас сум оптимист за Силва..А и отсекогаш сум го сакал во нашите редови..Мислам дека можеме да се договориме кога ќе дојдат на Олд Трафорд..

Ама мислам дека треба или Силва или Коста..Не ни се потребни и двајцата

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.025
Поени од реакции
1.516
Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.581
Поени од реакции
6.299

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.874
Поени од реакции
6.928
Како што веќе еднаш реков видеото со сите голови од минатата сезона е готово и изнесува 620 МБ. Е сега, дознав дека во интернет сообраќај кај мене се сметало и download и upload заедно, а јас мислев дека имам по 4 ГБ за двете. Е сега дали има стварно заинтересирани (барем 5) за да го ставам видеово на rapidshare оти некако не ми се даваат лесно 620 МБ за upload.

Сега за сега еве го клипчето што го направив како најава за претстојната сезона.Мало потсетување на историјата и најзначајните играчи кои играле кај нас.

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Како што веќе еднаш реков видеото со сите голови од минатата сезона е готово и изнесува 620 МБ. Е сега, дознав дека во интернет сообраќај кај мене се сметало и download и upload заедно, а јас мислев дека имам по 4 ГБ за двете. Е сега дали има стварно заинтересирани (барем 5) за да го ставам видеово на rapidshare оти некако не ми се даваат лесно 620 МБ за upload.

Сега за сега еве го клипчето што го направив како најава за претстојната сезона.Мало потсетување на историјата и најзначајните играчи кои играле кај нас.

Добар си батка , ќе те бидит...добро ти е видеово!

Ако ти требит некој видео материјал, слободно обрати се!

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Со нетрпение го чекам натпреварот со Валенсија и мислам дека тоа ќе биде одличен тест пред Черити Шилд купот со Челзи. Се надевам дека сите ѕвезди на Валенсија како Виља, Силва и Мата ќе играат бидејќи со нив, особено со Виља и Силва одбраната ќе има еден сериозен тест и сакам да видам како средината ќе изигра со Мата. Се на се ќе биде една убава утакмица за гледање.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom