Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
средина мислев MC,DM,AMC ако сваќаш со е ова...
А што им фали на Сколс, Андерсон, Керик, Харгривс, Гибсон... како дел од наброените категории за кои сфаќам што се :)

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.025
Поени од реакции
1.516
^ Сколс уште сезонава максимум му давам за да ја издржи доволната форма за игра во првиот состав на Јунајтед.Харгривс е многу склон на повреди а и му помина најдобриот период од кариерата.Треба дефинитивно некој во средината, или да се купи или да се извади некој 17 годишен од кантерата кој може убаво да се развие покрај Сколс и Гигс додека се во тимот.

Kanal 89 напиша:
И мое мислење е дека не треба многу да се експериментира со ептен помладите (Македа, Качар и сл.).
да не пишувам уште едно мислење

Зашто да не се експериментира со младите за време на pre-season и од кај извади дека Гојко Качар е наш играч?

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Ништо не ни фали (на тимот), имајте трпение треба да се уиграат нови шеми. Имаме супер играчи за сите позиции. Кога на некој не му е денот (како на пример вчера на Флечер), треба побрзо да се реагира со замена. Имаме повеќе од одличен избор за сите позиции. И мое мислење е дека не треба многу да се експериментира со ептен помладите (Македа, Качар и сл.). Нека играат кога е неопходно, а во првиот тим сепак треба искуство. Добро ова беа пријателски натпревари каде што Ферги сакаше да проба разни варијанти. А инаку не е во ред еден Руни да седи на клупа и сл. Валенсија и Нани треба нон стоп да играат. Кога ќе бидат тие во тимот, верувајте убиствени сме. Не ни треба повеќе пари да фрламе по никој. Останува само да се уигра тимот. Ништо не е страшно од еден изгубен натпревар и тоа на пенали на гости кај Баерн Минхен. И тоа ќе служи како поука за Ферги кој незнам дали свесно или несвесно пушта луѓе од одбраната да шутираат пенали. Да не се правам многу паметен, ама и пред да шутира Евра а исто и пред да шутира Еванс знаев дека тоа се промашени пенали. Наспроти тоа еден Валенсија не шутираше. Можеби е нов кај нас, ама и во Виган се тренира шутирање на пенали :). Како и да е само една поука за стратот на новата сезона.

П.С. И не го напаѓајте сега Овен дека се повредил. Па не е човекот од малтер да биде имун на онаков удар со копачката. На секој му се случува тоа. Старите велат "со помин да е" :).

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
А што им фали на Сколс, Андерсон, Керик, Харгривс, Гибсон... како дел од наброените категории за кои сфаќам што се :)
Oк, а шо им фалит на Нани,Валенсија,Парк,Обертан,Тошич,...? Јас сум против купување нови играчи, пошто овај тим моментално е добро балансиран, но ако веќе купуваме мислам дека то треба да е средина(dmc,mc)

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Ништо не ни фали (на тимот), имајте трпение треба да се уиграат нови шеми. Имаме супер играчи за сите позиции. Кога на некој не му е денот (како на пример вчера на Флечер), треба побрзо да се реагира со замена. Имаме повеќе од одличен избор за сите позиции. И мое мислење е дека не треба многу да се експериментира со ептен помладите (Македа, Качар и сл.). Нека играат кога е неопходно, а во првиот тим сепак треба искуство. Добро ова беа пријателски натпревари каде што Ферги сакаше да проба разни варијанти. А инаку не е во ред еден Руни да седи на клупа и сл. Валенсија и Нани треба нон стоп да играат. Кога ќе бидат тие во тимот, верувајте убиствени сме. Не ни треба повеќе пари да фрламе по никој. Останува само да се уигра тимот. Ништо не е страшно од еден изгубен натпревар и тоа на пенали на гости кај Баерн Минхен. И тоа ќе служи како поука за Ферги кој незнам дали свесно или несвесно пушта луѓе од одбраната да шутираат пенали. Да не се правам многу паметен, ама и пред да шутира Евра а исто и пред да шутира Еванс знаев дека тоа се промашени пенали. Наспроти тоа еден Валенсија не шутираше. Можеби е нов кај нас, ама и во Виган се тренира шутирање на пенали :). Како и да е само една поука за стратот на новата сезона.

П.С. И не го напаѓајте сега Овен дека се повредил. Па не е човекот од малтер да биде имун на онаков удар со копачката. На секој му се случува тоа. Старите велат "со помин да е" :).
Составот е добар и сега. Одбраната е добра со добри покритија за четири позиции таму. Средниот беше ослабен со заминувањето на еден португалец но на негово место дојдоа Валенсија и Обертан, а ако Нани заигра како што сите се надеваме ќе биде како ново засилување. Нападот е исто добар, очекувам повеќе од Бербатов оваа година, Овен е одлична аквизиција на Ферги, и мислам дека не е толку сериозна повредата, туку само здобиен посилен удар од оној лудакон Демикелис. Така да и со Давид Силва и без него имаме добар тим.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Oк, а шо им фалит на Нани,Валенсија,Парк,Обертан,Тошич,...? Јас сум против купување нови играчи, пошто овај тим моментално е добро балансиран, но ако веќе купуваме мислам дека то треба да е средина(dmc,mc)
Е сега ме збуни... веројатно за нијанса помалку од сам шо си збунет :pos2:

Па сам рече дека немаме среден ред за од кога те корегирав сам да се негираш :D

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Силва останува во Валенсија

:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

ДАЈ БОЖЕ ДА НЕ Е ТОЧНО:se_ molam
Ајде де ништо страшно, подобро да се почека малку отколку како Реал да се залетаме по некој играч па потоа да плаќаме астрономски суми. Силва до јануар дефинитивно останува во Валенсија, ама ништо чудно тој да се премисли до следниот трансфер период, тогаш повеќето од клубовите ќе го потрошат својот трансфер буџет, а ние сеуште ќе имаме 60 милиони фунти за трошење и ќе бидеме во пол позиција. Не би ме чудело ако тргнеме и по Агуеро тогаш. Така да нема потреба од брзање

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Е сега ме збуни... веројатно за нијанса помалку од сам шо си збунет :pos2:

Па сам рече дека немаме среден ред за од кога те корегирав сам да се негираш :D
Не сум јас воопшто збунет, само ти не ме имаш сватено. Ај те молам кажи на шо мислиш па да пробам да ти објаснам :)

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.025
Поени од реакции
1.516
Milk Cup Final: United 2 Sheff Utd 1

Тепале младите во купов, со победа против Шефилд Јунајтед и тоа головите дадени од Нгоо (на trial е донесен од Southend) и Хусеин (за овој првпат слушам).

Втор пат по ред го осовјуваат младиве купов, па честито нека им е.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Честитки за младинците :)...Ако успееме да задржиме бар дел од нив,ќе биде супер :):)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Milk Cup Final: United 2 Sheff Utd 1

Тепале младите во купов, со победа против Шефилд Јунајтед и тоа головите дадени од Нгоо (на trial е донесен од Southend) и Хусеин (за овој првпат слушам).

Втор пат по ред го осовјуваат младиве купов, па честито нека им е.
Браво за децата, само нека продолжат со таквите игри и се надевам некој од нив набрзо да го видиме и во прв тим:smir:

Tr()LL*W@rL()rD

, Дрогhан ‘
Член од
29 октомври 2007
Мислења
1.626
Поени од реакции
99
Браво за децата, само нека продолжат со таквите игри и се надевам некој од нив набрзо да го видиме и во прв тим:smir:
Сигурно Ферги ги прате, па се надеваме дека ќе ги видеме и во Првиот состав. :)

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Изјавил Ферги денеска дека оваа сезона ќе игра повеќе 4-4-2, со Руни и Овен/Берба во тимот, значи Руни конечно го гледаме природно , напаѓач. Јунајтед рокс.
Загрижен сум за голманската позиција, ВДС можно е да киксира оваа година, вчера се виде дека не е во најдобра форма. Имаше шпекулации за Хуго Лорис, потоа Асенјо... Но не вродија со плод. Здравје, САФ знае најдобро.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.581
Поени од реакции
6.299
Ajде нека им е честито трофејот на младите,нека продолжат со добри игри па ферги можеби некој ке бендиса и ке земе за првиот тим :toe: :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom