Незнам дали ќе биде така, имат искусен голманСколс ќе го замени Флечер на финалето. Па сега евентуално може и некој гол од центарот да му залепи. :pos2:
Без разлика за кој играч се работи,едно е јасно,а тоа е дека дисциплинската комисија на УЕФА ретко донесува позитивни одлуки за слични процеси и жалби.Сер Алекс и претходно изјави оти оваа жалба е поднесена единствено од респект за Флечер,а и можната негова инволвираност во финалето,но и самиот беше скептик за исходот.Кога не му го поништија жолтиот на Недвед за во финалето со Милан, а Недвед тоа време беше главен играч во Јувентус и најдобар во Европа, зошто да му го поништат на Дани Алвес-да не е со рогови... јас да сум навивач на Барселона ќе бидам пресреќен што нема да игра Абидал, а не да чекам одлука на УЕФА... и освен Дани Алвес и Абидал, финалето ќе го пропуштат и Маркез и Милито поради повреда, а кај Манчестер само Флечер поради црвениот картон... и не дај Боже да има повреди и во двата тима и сакам сите играчи да бидат на располагање на двата тренери за финалето...![]()
валдес и не е некој добар голман но не верувам дека сколс повторно ке го изненади :smir:Незнам дали ќе биде така, имат искусен голман:uvo:
Јас ни лани не верував дека Сколс ќе изненади, ама тој секогаш знае да изненади. Затоа сите фанови на Барселона ги поздравуваме од Пол Сколсвалдес и не е некој добар голман но не верувам дека сколс повторно ке го изненади :smir:
Заборавив искусен да го ставам во наводници...валдес и не е некој добар голман но не верувам дека сколс повторно ке го изненади :smir:
Валдес е тежок киксер но често пати знае да одбрани и невозможни удари, нешто налик на Бартез:helou:валдес и не е некој добар голман но не верувам дека сколс повторно ке го изненади :smir:
За ова си во право. На последниот натпревар против Виљареал направи светска класа одбрана. Но пред тоа им подари чист гол на Еспањол. Тој е најслабата алка во Барселона заедно со одбраната.Валдес е тежок киксер но често пати знае да одбрани и невозможни удари, нешто налик на Бартез:helou:
тоа ние треба да го искористиме.роналдо,колс руни и останатите треба почесто да шутираат па со некој кикс на одбраната и на валдес ке стигнеме до погодокЗа ова си во право. На последниот натпревар против Виљареал направи светска класа одбрана. Но пред тоа им подари чист гол на Еспањол. Тој е најслабата алка во Барселона заедно со одбраната.
Валдес е тежок киксер но често пати знае да одбрани и невозможни удари, нешто налик на Бартез:helou:
тоа ние треба да го искористиме.роналдо,колс руни и останатите треба почесто да шутираат па со некој кикс на одбраната и на валдес ке стигнеме до погодок![]()
:smir:
PS:нешто ми кажува дека доколку си замине тевез ке го донесеме мајкл овен![]()
ЛОЛ, од кои гробишта само го ископа Мајкл Овен бе колегаPS:нешто ми кажува дека доколку си замине тевез ке го донесеме мајкл овен![]()