Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Сколс ќе го замени Флечер на финалето. Па сега евентуално може и некој гол од центарот да му залепи. :pos2:

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Сколс ќе го замени Флечер на финалето. Па сега евентуално може и некој гол од центарот да му залепи. :pos2:
Незнам дали ќе биде така, имат искусен голман:vozbud::uvo:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Кога не му го поништија жолтиот на Недвед за во финалето со Милан, а Недвед тоа време беше главен играч во Јувентус и најдобар во Европа, зошто да му го поништат на Дани Алвес-да не е со рогови... јас да сум навивач на Барселона ќе бидам пресреќен што нема да игра Абидал, а не да чекам одлука на УЕФА... и освен Дани Алвес и Абидал, финалето ќе го пропуштат и Маркез и Милито поради повреда, а кај Манчестер само Флечер поради црвениот картон... и не дај Боже да има повреди и во двата тима и сакам сите играчи да бидат на располагање на двата тренери за финалето... :toe:

K

kaiser soze

Гостин
Кога не му го поништија жолтиот на Недвед за во финалето со Милан, а Недвед тоа време беше главен играч во Јувентус и најдобар во Европа, зошто да му го поништат на Дани Алвес-да не е со рогови... јас да сум навивач на Барселона ќе бидам пресреќен што нема да игра Абидал, а не да чекам одлука на УЕФА... и освен Дани Алвес и Абидал, финалето ќе го пропуштат и Маркез и Милито поради повреда, а кај Манчестер само Флечер поради црвениот картон... и не дај Боже да има повреди и во двата тима и сакам сите играчи да бидат на располагање на двата тренери за финалето... :toe:
Без разлика за кој играч се работи,едно е јасно,а тоа е дека дисциплинската комисија на УЕФА ретко донесува позитивни одлуки за слични процеси и жалби.Сер Алекс и претходно изјави оти оваа жалба е поднесена единствено од респект за Флечер,а и можната негова инволвираност во финалето,но и самиот беше скептик за исходот.
Истото важи и за Барса,но овојпат тоа што и картонот на Алвеш со Челзи беше обжален е сосема неоправдано,бидејќи се работи за жолт картон кој е доделен по повеќе фаули направени од негова страна.Но,и тоа е еден вид тактизирање на клубот,начин да се дојде до некаков позитивен исход од сето овоа,иако на крај се покажа залудно.

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
валдес и не е некој добар голман но не верувам дека сколс повторно ке го изненади :smir:
Јас ни лани не верував дека Сколс ќе изненади, ама тој секогаш знае да изненади. Затоа сите фанови на Барселона ги поздравуваме од Пол Сколс :)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
валдес и не е некој добар голман но не верувам дека сколс повторно ке го изненади :smir:
Валдес е тежок киксер но често пати знае да одбрани и невозможни удари, нешто налик на Бартез:helou:

radzo

Man Utd!
Член од
20 јануари 2008
Мислења
696
Поени од реакции
17
абре луѓе пред месец време кога беше малата криза...мнозинството од фан клубот пишуваа лошо и за Ошеј и за Флечер...а сега 3 страни испишавте зошто Флечер не игра во финале...па и да немаше црвен мислам дека со Нани ќе бидат последни што би добиле шанса за игра..Бидејќи таму ќе треба многу искуство..Гигс,Керик,Сколс,Парк да не ги редам

Long Live United !!!

DEVIL FOREVER

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
29 април 2009
Мислења
538
Поени од реакции
23
валдес не е ништо за сколс сколс може да го изнедани сигурен сум 60%:toe:

манутд

24 is the number
Член од
20 октомври 2008
Мислења
482
Поени од реакции
13
Валдес е тежок киксер но често пати знае да одбрани и невозможни удари, нешто налик на Бартез:helou:
За ова си во право. На последниот натпревар против Виљареал направи светска класа одбрана. Но пред тоа им подари чист гол на Еспањол. Тој е најслабата алка во Барселона заедно со одбраната.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.602
Поени од реакции
6.382
За ова си во право. На последниот натпревар против Виљареал направи светска класа одбрана. Но пред тоа им подари чист гол на Еспањол. Тој е најслабата алка во Барселона заедно со одбраната.
тоа ние треба да го искористиме.роналдо,колс руни и останатите треба почесто да шутираат па со некој кикс на одбраната и на валдес ке стигнеме до погодок :toe: :vozbud: :smir:

PS:нешто ми кажува дека доколку си замине тевез ке го донесеме мајкл овен :toe:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.842
Поени од реакции
22.887

Точно таков е...Но да го почекаме финалето...До тогаш се е можно..

тоа ние треба да го искористиме.роналдо,колс руни и останатите треба почесто да шутираат па со некој кикс на одбраната и на валдес ке стигнеме до погодок :toe: :vozbud: :smir:

Мислам дека нема шанси....

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
ЛОЛ, од кои гробишта само го ископа Мајкл Овен бе колега :))) зарем уште некој смета на него како некој и нешто во фудбалскиот свет?

N

navivacka

Гостин
Абе Мајкл Овен веке не го бива,готов е...постојано се повредува и тој,незнам колку пати беше стартер за Њукасл оваа сезона,ама повредите го уништија...се надевам дека сега кога ке се врака Харго од наредната сезона дека нема пак да се повредува зашто и тој ни е потребен.

Биди сигурен дека ке биде така мајсторе на голот

http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=851b93a2-4899-41d7-b8dd-efb5ffbcc4a9&ln=3&typeBack=default

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom