Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
се жалат и за двата така да којзнае шо ке одлучат ...
на дани му биле акумулирани повеке жолти
а на абидал судиска грешка

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Ние останавме без Флечер, а Барселона без Абидал и Алвеш...само да не ни се повреди некој до тогаш...

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.610
Поени од реакции
6.403
Сепак, ќе се врати за финалето...
Како и да е, тие се без Абидал и Алвеш, ние без Флечер.
не верувам дека ке се врати до финалето.сепак да видиме.се уште не е целосно прегледен.ке биде полесно ако играт без иниеста.само да не се правдат посел овој не им играл оној не им играл .... :toe:

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
па не сме ние криви за тоа ебаго

N

navivacka

Гостин
Абе поарно сите да играт,кој ке ги трпе после кога ке зборат овој не ни беше оној не ни беше...поарно сите на број да се

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
http://www.fcbarcelona.com/web/english/noticies/futbol/temporada08-09/05/n090511104990.html

Не е сигурен Иниеста..За нас би било да подобро да се без него,но така ќе плачат дека пола тим не им играл затоа изгубиле:tapp:
Абе многу ми е гајле кој ќе плаче кој не.Јас ќе си славам одбрана на ТИТУЛАТА во ЛШ па ко сака нека плаче , МИ Е ГАЈЛЕ !:smir:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Не се секирајте вие за Иниеста, дечкото макар ако треба и со една нога ќе игра во финалето, а и верувајте дека нема ич да плачеме ако неиграат Абидал и Дани, јес да тоа ке биде голем хендиќеп за одбраната, ама тоа е тоа, живот иде даље.
НО сепак најубаво и за вас а и за нас би било доколку картоните на Флечер а и на Абидал и Дани бидат поништени, и до 27 мај да нема повреди кај двете екипи и да ги видиме на терен најсилните состави во Рим.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.610
Поени од реакции
6.403
Не се секирајте вие за Иниеста, дечкото макар ако треба и со една нога ќе игра во финалето, а и верувајте дека нема ич да плачеме ако неиграат Абидал и Дани, јес да тоа ке биде голем хендиќеп за одбраната, ама тоа е тоа, живот иде даље.
НО сепак најубаво и за вас а и за нас би било доколку картоните на Флечер а и на Абидал и Дани бидат поништени, и до 27 мај да нема повреди кај двете екипи и да ги видиме на терен најсилните состави во Рим.
ајде нека ги поништат картоните на абидал и флечер.но зошто и на алвеш? :nesum:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
И јас сакам да играат сите ама не може како што сакаме ние.

ајде нека ги поништат картоните на абидал и флечер.но зошто и на алвеш? :nesum:
Се согласувам и јас со ова. Ако на Флеч и на Абидал не беа стартовите за црвен, Алвес знаеше дека има жолт и пак стартуваше како луд и оправдано ќе го гледа финалето од трибини:helou:

__MaNu__

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
30 ноември 2008
Мислења
520
Поени од реакции
3
Ке недостасува Флечер во составот,ептен ке ми е жал зашто нема да настапува и ке гледа од трибините...Ферги ке најде замена за него.Таква е одлуката на глупата УЕФА мора да се почитува.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Абе сеа најидеална ситуација не може да се има. И да сакаш и да не сакаш ако ослободуваат од картони може само Абидал и Флечер, а Алвеш нема по која основа да му бидат тргнати жолтите.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
382
Поени од реакции
25
И да игра и да не игра Иниеста Манчестер трба да ги гледа совоите играчи,иако Флечер веќе отпадна од конбинација треба да се гледа дане некој фудбалер се повреди,а за тоа Тевес и заминување од Манчестер е само шпекулации,и околу тоа што Ферги го извади Роналдо толку брзо мислам дека беше грека но ете луѓе сме и сите прават грешки мислам дека Роналдо не требаше така да реагира.
Но тоа е тоа сега ни треба победа против Виган СРЕЌНО.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.610
Поени од реакции
6.403
имаме сјајни играчи кои би можеле да одиграт на позицијата на флечер.гигс керик сколс андерсон...:toe: ке недосига но и со овие сме добри.за разлика од нив немат соодветна замена за играчите кои ке им одсуствуват :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom