Сепак, ќе се врати за финалето...хаха Инјеста скинал мускул
не се радуам на туги проблеми али ок е
Како и да е, тие се без Абидал и Алвеш, ние без Флечер.
Сепак, ќе се врати за финалето...хаха Инјеста скинал мускул
не се радуам на туги проблеми али ок е
не верувам дека ке се врати до финалето.сепак да видиме.се уште не е целосно прегледен.ке биде полесно ако играт без иниеста.само да не се правдат посел овој не им играл оној не им играл ....Сепак, ќе се врати за финалето...
Како и да е, тие се без Абидал и Алвеш, ние без Флечер.
Абе многу ми е гајле кој ќе плаче кој не.Јас ќе си славам одбрана на ТИТУЛАТА во ЛШ па ко сака нека плаче , МИ Е ГАЈЛЕ !:smir:http://www.fcbarcelona.com/web/english/noticies/futbol/temporada08-09/05/n090511104990.html
Не е сигурен Иниеста..За нас би било да подобро да се без него,но така ќе плачат дека пола тим не им играл затоа изгубиле
ајде нека ги поништат картоните на абидал и флечер.но зошто и на алвеш? :nesum:Не се секирајте вие за Иниеста, дечкото макар ако треба и со една нога ќе игра во финалето, а и верувајте дека нема ич да плачеме ако неиграат Абидал и Дани, јес да тоа ке биде голем хендиќеп за одбраната, ама тоа е тоа, живот иде даље.
НО сепак најубаво и за вас а и за нас би било доколку картоните на Флечер а и на Абидал и Дани бидат поништени, и до 27 мај да нема повреди кај двете екипи и да ги видиме на терен најсилните состави во Рим.
И јас сакам да играат сите ама не може како што сакаме ние.Не се секирајте вие за Иниеста, дечкото макар ако треба и со една нога ќе игра во финалето, а и верувајте дека нема ич да плачеме ако неиграат Абидал и Дани, јес да тоа ке биде голем хендиќеп за одбраната, ама тоа е тоа, живот иде даље.
НО сепак најубаво и за вас а и за нас би било доколку картоните на Флечер а и на Абидал и Дани бидат поништени, и до 27 мај да нема повреди кај двете екипи и да ги видиме на терен најсилните состави во Рим.
Се согласувам и јас со ова. Ако на Флеч и на Абидал не беа стартовите за црвен, Алвес знаеше дека има жолт и пак стартуваше како луд и оправдано ќе го гледа финалето од трибини:helou:ајде нека ги поништат картоните на абидал и флечер.но зошто и на алвеш? :nesum:
Абе сеа најидеална ситуација не може да се има. И да сакаш и да не сакаш ако ослободуваат од картони може само Абидал и Флечер, а Алвеш нема по која основа да му бидат тргнати жолтите.Не се секирајте вие за Иниеста, дечкото макар ако треба и со една нога ќе игра во финалето, а и верувајте дека нема ич да плачеме ако неиграат Абидал и Дани, јес да тоа ке биде голем хендиќеп за одбраната, ама тоа е тоа, живот иде даље.